Billån Audi

Hos AS Financiering kan du søke billån til Audi med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Audi med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Audi logoHos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Audi raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Audi og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Audi kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Audi hos oss.

Audi AG er en tysk bilprodusent som eies av selskapet Volkswagen AG (VAG). Audis hovedsete ligger i Ingolstadt i Bayern. Selskapet utviklet seg fra fire ulike bilprodusenter: Wanderer grunnlagt 1896, Audi grunnlagt 1910, Horch grunnlagt 1899 og DKW grunnlagt 1916. 29. juli 1932 ble de sammen til Auto Union.

Audi har siden 1964 vært et av merkene som inngår i konsernselskapet Volkswagen AG (VAG) som eier 99,7% av aksjene. Merket har erobret posisjon som en del av den såkalte AMB-klassen sammen med Mercedes-Benz og BMW, tre prestisjetunge, tyske bilmerker. Det finnes dyrere, mer luksuriøse, tyske merker som for eksempel Maybach.

Audis salgstall vokser i Europa idag. 2004 markerte det ellevte året på rad med salgsøkning, med et samlet salg på 779 441 biler verden over. Rekorder ble satt i 21 av rundt 50 store markeder. De største salgsøkningene kom i Øst-Europa (+19,3%), Afrika (+17,2%) og Midt-Østen (+58,5%). I mars 2005 begynte Audi sitt byggearbeid på to forhandleranlegg i India, for å følge opp de økende salgstallene.

Audi har nylig begynt å tilby et høyteknologisk førerinformasjonssystem kalt MMI (Multi Media Interface). Systemet kom til tross for kritikk mot BMWs tilsvarende system, iDrive, et trykkbart hjul i midtkonsollen, som kan skyves i åtte retninger. Audis hjul er til forskjell fra iDrive utstyrt med en rekke knapper rundt hjulet, og hjulet er heller ikke skyvbart. Systemet kontrollerer i korte trekk satellittnavigasjon, TV, radio/CD-spiller, setevarme osv. Det var også kjent at MMI var bedre enn iDrive og som et svar på dette har BMW siden forbedret iDrive.

MMI har blitt godt mottatt, da det krever mindre menybetjening med dens mange knapper rundt styrehjulet, blant annet snarveier til radio og telefonfunksjoner. Skjermen, enten i farger eller sort/rødt er montert øverst i midtkonsollen, og på modellene fra den nye A4 og oppover er styrehjulet og knappene montert rundt gir–/velgerspaken. I den gamle A4, A3 og R8 er det mulig å få tak i et MMI-lignende system, montert der radioen vanligvis hadde vært montert.

Dersom du har spørsmål om billån til Audi, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.