Hos AS Financiering kan du søke billån til Maserati med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Maserati med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

 

Søk billån

Hos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Maserati raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Maserati og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Maserati kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Maserati hos oss.
Maserati er en italiensk produsent av løpsbiler og sportsbiler, startet i 1914 i Bologna. De har hovedkvarter i Modena, og eies i dag av Fiat, etter å ha vært en del av Ferrari i noen år, et selskap hvor Fiat eier aksjemajoriteten.

I 1993 ble selskapet kjøpt av Fiat. Store investeringer ble gjort i selskapet, og Maserati blomstret.

I 1999 begynte et nytt kapittel i Maseratis historie, da selskapet lanserte 3200 GT. Denne todørs coupéen var utstyrt med en 3,2 liters V8 med doble turboladere, som kunne levere 370 hk (276 kW). Bilen akselerer fra 0-100 km/t på under fem sekunder, og har en toppfart på 285 km/t. Denne modellen er fortsatt i produksjon i to varianter: Mimi Coupé og Spyder.

I 1997 solgte Fiat 50 % av aksjene i selskapet til Maseratis mangeårige erkerival Ferrari (som også var kontrollert av Fiat). I 1999 tok Ferrari full kontroll over selskapet, og gjorde Maserati til sin luksusdivisjon. En ny fabrikk ble bygget, som skulle erstatte den eksisterende fabrikken fra 1940-tallet.

Maserati har inngått en avtale med VAG, som eier Audi, om bruk av deres quattro firehjulstrekk-teknologi til Maseratis nåværende Quattroporte-plattform. Avtalen har blitt inngått på den betingelse at Maserati ikke vil utnytte det de måtte få vite om teknologien, fordi Volkswagen eier to av Ferraris direkte konkurrenter, Lamborghini og Bugatti.

To nye modeller har blitt presentert: MC12, en superbil med Enzo Ferrari-basert chassis og motor, og Quattroporte, en luksussedan med en 4 liters V8-motor.

I 2005 ble Maserati separert fra Ferrari og brakt tilbake under Fiats kontroll. Fiat planlegger å utvikle en sport- og luksusdivisjon fra Maserati og et annet av sine merker, Alfa Romeo.

Dersom du har spørsmål om billån til Maserati, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.