Hos AS Financiering kan du søke billån til svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid. På denne siden kan du finne ut hva du kan forvente å få i lån til din nye bilinvestering. På den måten kan du enkelt få oversikt over beløp, renter og månedlige kostnader før du tar opp et eventuelt lån hos oss.

 Betinger at båten er min. 7 m. og er/blir innregistrert i Skipsregisteret NOR

PRIS (NOK)
EGENKAPITAL (NOK)
NEDBETALINGSTID (ÅR)

NOMINELL RENTE
EFFEKTIV RENTEMånedlig beløp
 

Formålet med vår billånskalkulator
Vi ønsker at vår billånskalkulator raskt og enkelt skal gi deg svar på hvor mye et billån fra AS Financiering koster pr. mnd. Fyll inn nødvendig informasjon i vår billånskalkulator og beregne hva et billån fra oss vil koste pr. mnd.

Helt uforpliktende å ta i bruk
Alle kostnader forbundet med et lån hos oss fremkommer oversiktlig i vår billånskalkulator når du har lagt inn nødvendig informasjon og beregnet billånet. Det er helt uforpliktende for deg å benytte vår billånskalkulator.

Dersom du velger å sende inn en søknad om billån til oss vil vi behandle lånesøknaden omgående og gi deg en rask tilbakemelding.

Lånerettsbevis med én måneds gyldighet
Dersom du ikke har funnet bil enda, anbefaler vi at du ber om et lånerettsbevis. Vårt lånerettsbevis har en gyldighet på 1 mnd.

Et tilbud om billån fra oss er helt uforpliktende for deg

Du kan etter å ha benyttet deg av vår billånskalkulator, søke om billån til din nye bil. Du er ikke forpliktet til vårt tilbud i fall du skulle ombestemme deg eller planene endrer seg underveis. Du vil dersom lånet innvilges sende inn dokumentasjon og signerte lånepapirer. Men oppfyllelsen av bildrømmen starter ofte med en søknad.

Dersom du velger å benytte deg av vårt tilbud om billån vil vi bidra til å sikre deg et trygt bilkjøp.
Ta kontakt med oss på telefon: 400 02 259