Billån Pontiac

Hos AS Financiering kan du søke billån til Pontiac med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Pontiac med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Hos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Pontiac raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Pontiac og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Pontiac kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Pontiac hos oss.

Pontiac er et amerikansk bilmerke, eid av General Motors (GM). Det har blitt solgt i USA, Canada og Mexico fra 1926. I GM-stallen ligger Pontiac midt på treet prismessig, og legger vekt på mer sportslige verdier og gode kjøreegenskaper for en rimelig penge.

I 1926 introduserte GM Pontiac som en lavere priset versjon av deres Overland Motor Car-serie. Modellen ble først produsert i byen Pontiac i Michigan.

Pontiac-logoen skulle opprinnelig forestille en pilspiss.

Dersom du har spørsmål om billån til Pontiac, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.