Billån SEAT

AS Financiering tilbyr billån til SEAT og en rekke andre kjøretøy. Her kan du søke om billån med svært gode vilkår, inntil 100% finansiering med pant i låneobjektet og inntil 10 års nedbetalingstid.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Prøv vår kalkulator for billån

En ny bil, enten den skal kjøpes brukt eller ny, kan være en stor kostnad. Likevel er det for mange helt nødvendig med en velfungerende bil i hverdagen. Et lån til bilen passer dersom du mangler egenkapital, slik at man heller kan betale for kjøretøyet over tid.

I vår kalkulator for billån kan du selv stille inn ønsket nedbetalingstid, din egenkapital og bilens kjøpspris. Du vil deretter få presentert beste mulige nominelle og effektive rente, slik at du enkelt får oversikt over den månedlige kostnaden.

Inntil 100% finansiering og 10 års nedbetaling

 

AS Financiering tilbyr mer enn gunstige lånevilkår for kjøp av bil. Her kan du også søke om lån til bil med 100% finansiering. Det betyr at du faktisk ikke trenger å stille med noen form for egenkapital og kan betale hele kjøpesummen med lånet. Du kan også søke om hele 10 års nedbetalingstid, noe som gir en lavere fast månedspris.

På besøk hos en forhandler eller privat selger kan du vise til betalingsevne med et finansieringsbevis.

Kjøpe SEAT? Billån fra AS Financiering

Bilmerket SEAT er en del av Volkswagen-gruppen og er den eneste bilen som designes, utvikles og produseres i Spania. Fabrikken er faktisk Volkswagen-gruppens 3. største i hele Europa. SEAT produserer biler med standard brensel, hybrider og helelektriske modeller.

Med et billån fra AS Financiering kan du velge mellom ulike modeller fra SEAT etter de behovene du har i hverdagen. Når du finner din foretrukne bil, kan du sende inn en lånesøknad. Våre kundebehandlere vil behandle søknaden i løpet av et par virkedager.

Ny eller brukt bil

Lånet fra AS Financiering kan brukes på både brukt og ny bil. Noen ønsker seg det nyeste av det nyeste og en oppgradering fra en tidligere modell. Andre ser kanskje etter sin første bil.

Uansett behov kan du enkelt se hvordan du kan finansiere den nye bilen med vår kalkulator for billån. Få oversikt over de gunstigste vilkårene for et billån hos AS Financiering.

Andre kjøretøy

AS Financiering tilbyr ikke bare billån, men også lån til andre kjøretøy. På våre nettsider kan du søke om lån og se muligheter for finansiering av bil, MC, caravan og båt. Alle lån kan benyttes til både brukte og nye kjøretøy.

Finansieringsbevis

Dersom du er på utkikk etter ny bil og fortsatt undersøker hvilken du ønsker å kjøpe, kan du søke om et finansieringsbevis. Det vil si at AS Financiering har fått vurdert din betalingsevne og du kan få innvilget et lån hos oss. Beviset oppgir innvilget lånesum. Slik får forhandleren sikkerhet for kjøpet.

Kontakt oss i dag

Ta kontakt med vår kundeservice dersom du har spørsmål om billån eller lån til andre kjøretøy.

Søk billån