Billån Tesla

Hos AS Financiering kan du søke grønt billån til Tesla med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr grønt billån til Tesla med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Søk billån

Hos oss kan du ordne grønt billån til både ny eller brukt Tesla raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Tesla og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et grønt billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og grønt billån til Tesla kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke grønt billån til Tesla hos oss.

Tesla, Inc. (tidligere Tesla Motors, Inc.[1]) er en bilprodusent som fokuserer på elbiler med høy ytelse beregnet på forbrukermarkedet. Selskapet ble startet i 2003 av ingeniørene Martin Eberhard og Marc Tarpenning i San Carlos i California, USA. Bilen er oppkalt etter oppfinneren, vitenskapsmannen og elektroingeniøren Nikola Tesla. Tesla har 3 modeller:

Tesla Roadster

Tesla Motors første modell, Tesla Roadster, er en sportsbil med høy ytelse. Ifølge selskapet vil bilene ha en rekkevidde på 356 km, akselerere fra 0-100 på under 3,9 sekunder og ha en topphastighet sperret på 200 km/t. En prototype ble offentliggjort i juli 2006. Etterspørselen var høy for de første hundre bilene (‘Signature One Hundred’), som ble utsolgt på under tre uker høsten 2007 [2]. I mai 2008 var over 600 Tesla Roadster reservert, og ytterligere 400 stod på venteliste. Det er mulig å registrere seg for å stå på venteliste. Uten ekstrautstyr koster bilen US$ 92 000. Det er ikke kjent om søknader om typegodkjenning utenfor USA foreligger, og ifølge selskapet selv har de heller ingen planer om dette foreløpig. Byggingen av Tesla Roadster skjer hos Lotus i England. Den første Tesla Roadster i Europa ble importert av Ferdinand Motor i Bergen i februar 2009. 11. januar 2009 begynte Tesla å ta imot bestillinger på sin nye Tesla Roadster Sport.

Tesla Model S

Tesla Motors andre modell, Tesla Model S er en sedan som er designet for å være et alternativ til biler som BMW 5-serie, Audi A6 eller Mercedes-Benz E-klasse. Dette er en bil med fem seter, alternativt med 2 barneseter bak i tillegg, noe som gjør den mer familievennelig enn Tesla Roadster. Den fåes i to utgaver: Model S og Model S Signature. Model S har en pris fra 50 000 til 85 000 dollar, mens Model S Signature vil koste fra 88 000 til 98 000 dollar avhenging av batteriet man velger. Alle bilene har en minimum rekkevidde på 260 kilometer, mens de beste batteriene må ikke lades før nesten 500 kilometer er kjørt.

Tesla Model X

Tesla Model X er en firehjulesdrevet CUV (crossover utility vehicle) med 7 seter arrangert i tre rader. Bilen er utstyrt med tradisjonelle dører for tilgang til forsetene, mens de to bakerste radene nås via dører som svinger ut og opp (av produsenten kalt falkevingedører). Prototypen til Model X ble vist fram på Teslas «design studios» i Los Angeles 2012. Model X er bygget på samme plattform som Tesla Model S, og blir som denne produsert på Teslas fabrikk i California. De første bilene ble levert i september 2015. Norske leveranser av bilen er ventet å starte tidlig i 2016.

Tesla Model 3

Model 2 leveres med mulighet for firehjulsdrift, designet er bygget for sikkerhet med metallstruktur for maksimal styrke. Model 3 kan akselerere fra 0-100 km/t på 3,4 sekunder. Rekkevidden er 530+ km (WLTP) på en enkelt lading med mulighet for å lade 270 km på 30 min.

Dersom du har spørsmål om grønt billån til Tesla, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.