Billån Ung

Skal du kjøpe din første bil? Som ung låntaker kan du ordne finansiering raskt og enkelt med et billån hos AS Financiering.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Kjøpe bil

AS Financiering tilbyr billige billån med noen av markedets beste betingelser. Med et billån hos oss kan du få finansiert inntil 100 % av bilen, med opptil 10 års nedbetalingstid. Vi tilbyr lån til både nye og brukte biler med pant i bilen som sikkerhet.

Fordeler med billån fra AS Financiering til deg som er ung:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Våre låneprodukter

Vi har lang erfaring med utstedelse av lån til bil, motorsykkel, campingvogn og båt. Med sikkerhet i kjøretøyet får du gunstige vilkår, og jo mer du har i egenkapital jo lavere blir renten. Har du ingen egenkapital kan du også få hele salgssummen finansiert med et lån hos oss.

Skadeforsikring

Vi tilbyr skadeforsikring fra Frende Forsikring, til knallgode priser og prisvinnende vilkår. Frende Forsikring er blitt kåret til best i test flere år på rad for vilkår og dekning. Du får en av markedets raskeste bonusopptjening på bil, med en startbonus på 50 %.

Se og bestill forsikring

Betalingsforsikring

Mange ønsker å sikre seg for uforutsette hendelser som kan påvirke økonomien, og derfor tilbyr vi en svært fordelaktig betalingsforsikring. Skulle uhellet være ute blir de månedlige terminene betjent via forsikringsordningen, og du får én bekymring mindre.

Les mer om betalingsforsikring

Bør man som ung låne til bil?

Mange mener at billån er et av de minst gunstige lånene man kan ta opp, men dette svarer ikke nødvendigvis til virkeligheten. En bil er et praktisk, og for mange husstander helt uunnværlig hjelpemiddel i hverdagen. Samtidig er det ingen hemmelighet at det koster penger å eie en bil. Skulle du være i tvil om du klarer å betjene lånet, kan du bruke vår praktiske billånkalkulator.

Slik fungerer vår billånkalkulator:

  • Fyll inn kjøpesummen
  • Fyll inn egenkapital
  • Velg ønsket nedbetalingstid

Deretter får du en fullstendig oversikt over utgiftene som hører med lånet. Prøv deg frem med forskjellige parametere for å se kostnadene endre seg, og finn et månedsbeløp du kan leve med. Kalkulatoren kan brukes så mange ganger du vil, og det er enkelt å klikke seg videre til lånesøknaden.

Søk billån ung

Velg lånet som passer deg

Med AS Financiering er det enkelt å velge det lånet som passer din økonomi best. Som ung låntaker er det spesielt viktig å ikke låne over evne. Velg mellom følgende låneprodukter:

Ordinært billån

Med ordinært billån kan du få finansiert inntil 100 % av bilkjøpet, og du kan velge opptil 10 års nedbetalingstid. Rentebetingelser avhenger av hvor mye du har i egenkapital, samt bilens alder. Vi tar kun pant i bilen som sikkerhet på lånet.

Grønt billån

Grønt billån er et tilbud for de som kjøper elbil eller hybrid. Med dette produktet får du vårt aller gunstigste billån. Du får lavere rente, lavere etableringskostnad og en lavere terminkostnad. Du kan søke grønt billån uansett om du skal kjøpe ny bil eller eldre bil – så lenge den er elektrisk.

Kaskofritt billån

Produktet Kaskofritt billån er et godt alternativ for de som ikke ønsker full kaskoforsikring på bilen, og som skal kjøpe en rimelig bil. Vi finansierer inntil 100 % av salgssummen med opptil fem års nedbetalingstid. Produktet er kun tilgjengelig for lån på maksimalt 100 000 kroner med sikkerhet i bilen.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om billån som ung? Kontakt en av våre hyggelige rådgivere i dag! AS Financiering er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst, og vi holder til i Roald Amundsens gate 6 ved Rådhuset i Oslo.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å oppfylle drømmen om bil!

Kontakt oss