Billån Volvo

AS Financiering tilbyr gunstige lån ved kjøp av Volvo, enten du kjøper den brukt eller hos en Volvo-forhandler. Vi tilbyr inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Hvorfor velge oss?

Hos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Volvo. Dersom du vurderer å kjøpe en Volvo og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned.

Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få svar av oss i løpet av et par virkedager. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Volvo kan ordnes effektivt. Dette gir deg mulighet til å slå til raskt når du finner et godt kjøp.

Det er trygt å søke billån til Volvo hos oss.

Volvo – folkets favoritt

Volvo Group ble grunnlagt i 1927. Med 100 000 ansatte og biler solgt i 190 land er det et av verdens mest gjenkjennelige varemerker. I tillegg til biler lager Volvo blant annet lastebiler, busser og motorer.

Volvo er kåret til det bilmerket som nordmenn anser som det absolutt beste. Med et av markedets største fokus på trygghet og flere seire i den gjeve kåringen av “årets bil i verden”, er det trygt å velge Volvo når du skal kjøpe din neste bil.

Søk billån til Volvo

Nedbetaling av bilen og generelle vilkår

Med noen av Norges beste lånevilkår på billån er det trygt å velge AS Financiering. Vi har lang erfaring og vet akkurat hva du som kunde trenger.

Derfor bør du søke billån hos oss:

  • Raskt svar
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Om AS Financiering

AS Financiering så dagens lys i 1930 og er blant Norges eldste finansieringsselskap. Vi bistår deg med lån til nye og brukte biler, motorsykler og campingvogner mot salgspant i låneobjektet. Vi gir også lån til båt over 7 meter mot skipspant.

Vi er et datterselskap heleid av Sparebanken Øst, en av landets største alliansefrie sparebanker. Det betyr at vi legger stor vekt på god og personlig service, samt kompetent økonomisk rådgivning.

Flere av våre tjenester

I tillegg til billån tilbyr vi andre gunstige lån til kjøretøy:

  • Båtlån
  • Caravanlån
  • MC-lån

Bilforsikring

Vi samarbeider med Frende Forsikring, som er kåret til best i test flere år på rad hva gjelder vilkår og dekning. De tilbyr en av markedets raskeste bonusopptjeninger på bil, med 50% startbonus. Frende har døgnåpen kundeservice – du kan ringe 55 15 36. Du kan også melde skade her.

Kontakt oss

Dersom du ønsker å søke billån hos oss kan du fylle ut et skjema på nettsiden. Har du spørsmål kan du kontakte oss på telefon: 400 02 259 eller e-post: financiering@financiering.no.

Søk billån til Volvo