Rimelig billån

AS Financiering tilbyr rimelige billån med pant i bilen og gode vilkår. Du får raskt svar på din lånesøknad.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Som et av Norges eldste finansieringsselskap er vi eksperter på rimelige billån med sikkerhet i bilen. Vi er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst, og kan tilby lavere rente når du skal kjøpe bil. Send oss en søknad i dag, så hører vi fra oss med et godt tilbud innen kort tid.

Hva koster billån?

Mange mener at billån er et av de dyreste lånene man kan ta opp, men når du tenker over hva du får er det egentlig ikke et ugunstig lån. En bil er et praktisk hjelpemiddel, ofte helt nødvendig for å få hverdagen til å gå rundt. Om man tar med i betraktningen at lånet tar pant i bilen, samt at bilen har lavere drivstoffkostnader og gir en bedre kjøreopplevelse, er det ikke egentlig et ugunstig lån.

Samtidig er det ingen hemmelighet at det koster penger å eie bil.

Her er noen av faktorene som påvirker hvor dyrt eller rimelig billånet er:

 • Låntakerens inntekt
 • Bilens alder og tilstand
 • Hvor mye du har i egenkapital
 • Hvor lang nedbetalingstid du velger

Hos AS Financiering kan du søke om rimelig billån med opptil 10 års nedbetalingstid. Jo lengre tid du velger, jo lavere månedskostnad får du, men totalt sett vil lånet koste mer. Velger du en kortere nedbetalingstid blir billånet rimeligere, men du får høyere månedlige utgifter.

Beregn lånekostnadene med en billånskalkulator

Med en billånskalkulator kan du beregne hva lånet kommer til å koste hver måned. Kalkulatoren kan brukes så mange ganger du vil, og vi anbefaler deg å teste deg frem med litt ulike parametre, som lånebeløp og nedbetalingstid. Da vil du se månedsbeløpet endre seg, og du kan finne et lån som du kan leve med.

Husk at kalkulatoren kun gir et estimat – for å vite hva lånet faktisk kommer til å koste, må du sende inn en søknad slik at vi kan vurdere din økonomiske situasjon. Vi kommer tilbake til deg med et godt tilbud innen kort tid, og tilbudet er selvfølgelig helt uforpliktende.

Lånekalkulator

Rimelig billån gjennom AS Financiering

Uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil, kan du få et godt tilbud på finansiering hos oss. Vi tilbyr billån til alle kjøretøy, uansett årsmodell og merke. Hos oss kan du få lån til å kjøpe ny bil, brukt bil, el-bil, veteranbil, campingvogn, motorsykkel og båt.

Basert på likningsopplysningene dine gir vi deg den laveste renten vi kan tilby. På den måten er du et steg nærmere bildrømmen din, uansett hvilken bil det er snakk om.

Det er mange gode grunner til å velge AS Financiering:

 • Raskt svar på din lånesøknad
 • Finansiering av inntil 100% av lånesummen
 • Opptil 10 års nedbetalingstid
 • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
 • Elektronisk signering med BankID

Ikke bestemt deg enda? Bestill lånebevis

Med et lånebevis fra AS Financiering kan du dokumentere at finansieringen allerede er i orden, og bruke god tid på å gå på visninger og undersøke markedet. Dette er spesielt lurt hvis du skal kjøpe en brukt bil og planlegger å gå på mange visninger.

Med et lånebevis er du også klar til å slå til på et godt tilbud som dukker opp på kort varsel.

Bestill lånebevis

Våre billån

AS Financiering tilbyr flere typer billån, enten du ønsker å kjøpe en brukt bil eller ny bil. Vi har spesialtilpassede lån til elbiler og hybridbiler (grønt billån), billån for brukte biler, AmCar-lån og veteranbillån. Det er også mulig å få kaskofritt billån dersom du ikke har tenkt å forsikre bilen med kaskoforsikring. Uansett hvilket billån du trenger, tar vi pant i bilen.

Grønt billån

Skal du kjøpe el-bil eller hybrid har du mulighet til å søke om grønt billån, vårt aller mest fordelaktige lån. Da får du enda lavere rente og enda bedre vilkår. AS Financiering tilbyr rimelige billån fra 4,70 % nominell rente.

Billån til AmCar og veteranbil

Vi tilbyr lån til AmCar og veteranbil mot salgspant i bilen. Med et billån fra AS Financiering kan du realisere drømmen om en gammel klassiker eller en unik AmCar, uavhengig av årsmodell og type bil.

Kaskofritt billån

Er du bileier må du ha en form for forsikring på bilen. Du kan velge mellom full kaskoforsikring, ansvarsforsikring eller delkasko. Du må ha minimum en ansvarsforsikring. Dersom du skal kjøpe en eldre og rimeligere bil, er det ikke sikkert du har behov for kaskoforsikringer, og du kan derfor søke om kaskofritt billån hos oss.

AS Financiering tilbyr rimelig billån til både brukt og ny bil

View of young woman traveler looking at sea sunset, sitting on hatchback car with the copy space. Banner.

Enten du skal kjøpe ny eller brukt bil, kan du få et godt lånetilbud fra oss. Søk om billån hos oss for finansiering av din neste bil i dag. Fyll inn egenkapital, nedbetalingstid og pris på bilen, så kommer vi tilbake til deg med et eventuelt tilbud.

La oss hjelpe deg å oppfylle bildrømmen med et rimelig billån – send en uforpliktende søknad i dag, så hører vi snart fra oss med et godt tilbud!

Søk billån

Spørsmål og svar om billån og kjøp av bil

Hvorfor skal man ta opp billån?

Dersom du har behov for en bil, men ikke har muligheten til å betale hele beløpet av egen lomme, kan du ta opp billån.

Hva slags bil kan jeg kjøpe med billån fra AS Financiering?

Med billån fra AS Financiering kan du kjøpe alle typer biler, enten du ønsker en ny bil eller brukt bil. Vi har også tilpassede lån til veteranbiler, AmCar samt el- og hybridbiler (grønt billån).

Hvor dyr bil kan jeg kjøpe?

Vi finansierer biler for inntil 2 000 000 kr. Med andre ord dekker vi biler i de fleste prisklasser på det norske markedet – både privat og fra forhandlere. Du kan dermed trygt søke billån hos oss.

Hvorfor bør jeg kjøpe elektrisk bil?

Det er flere gode grunner til å kjøpe elbil. Elbil er fremtidens bil, og du får ofte tak i nye, fine og moderne elbiler. Ettersom elbilene stadig er i utvikling får du gjerne en bil med den nyeste teknologien. Hvis du skal kjøpe elbil, kan du søke om å finansiere bilen med vårt gunstige produkt: Grønt billån, som både har bedre nominell rente og kostnader enn lån til biler som går på bensin og diesel.

Hva er fordelen med grønt billån?

Når du kjøper elbil kan du ta opp det som heter grønt billån. Dette lånet har svært gunstige betingelser. I lånet får du lavere etableringskostnader og terminkostnader. Med grønt billån får du også en svært gunstig nominell rente. Totalt sett vil derfor kjøp av elbil med grønt billån ha gunstigere betingelser enn billån til bensin- og dieselbiler.

Hvor mye må jeg ha i egenkapital for å få billån?

Du trenger ikke ha egenkapital for å få billån hos AS Financiering, men det er viktig å være klar over at jo mindre du går inn med av egne penger, desto høyere blir summen du må låne for å kunne betale bilen.

Hvilken effektiv rente får jeg på billånet?

Siden den effektive renten er summen du betaler for selve billånet, vil denne variere ut fra hvor mye du skal låne, hvor mye du har i egenkapital og hvor lang nedbetalingstid lånet har. Den effektive renten på våre billån er summen av nominell rente og gebyrer, som etableringsgebyr, termingebyr og tinglysningsgebyr.

Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få på lånet?

Du kan velge en nedbetalingstid fra 1 til 10 år. Jo lengre nedbetalingstid du velger, desto lavere blir månedsbeløpet – men totalsummen for hele lånet blir høyere.

Bør jeg kjøpe ny eller brukt bil?

Det finnes mange fordeler ved å kjøpe både brukt og ny bil. En ny bil har den nyeste teknologien, moderne utstyr og ikke minst er den helt ny. Ulempen med ny bil er at de gjerne er dyrere enn å kjøpe en brukt bil, samtidig som verditapet på en ny bil ofte er høyt de første årene.

Fordelene med å kjøpe en brukt bil er at de som regel har lavere pris enn nyere biler. Det største verditapet har også skjedd i løpet av de fem første årene av bilens levealder. Ulemper med brukte biler er at de ikke er laget med den nyeste teknologien og det nyeste utstyret. I tillegg er bilen allerede brukt, og bærer med seg slitasje fra tidligere eiere. Det er likevel godt mulig å finne en bruktbil som er nærmest så god som ny.

Hva må jeg huske på når jeg skal gjøre et bilkjøp?

Når du skal kjøpe en bil er det mange ting å tenke på. For å være sikker på at du kjøper en bil som svarer til forventningene dine, er det viktig å gjøre research i forkant. Her er noen punkter som er viktig å huske på når du skal kjøpe en bil:

 • Finn en bil som dekker dine behov
 • Les annonsen nøye
 • Sjekk bilens kilometerstand, årsmodell og status på EU-kontroll, slik at du vet hvilken stand bilen er i
 • Prøvekjør bilen, gjerne sammen med en annen
 • Be om tilstandsrapport på bilen
 • Skriv kjøpekontrakt når du kjøper bilen. Les mer om kjøpekontrakt til bil her