Snøscooterlån

Hvis du skal kjøpe snøscooter kan du søke om lån til det hos AS Financiering. Vi tilbyr lån med salgspant i snøscooteren som sikkerhet.

Søk snøscooterlån

Søk lån til snøscooter

Enten du trenger en snøscooter for å få hverdagen til å gå rundt, eller kjører snøscooter som en fritidsaktivitet, kan du søke lån til det hos oss. Vi tilbyr lån med salgspant i snøscooteren, noe som gir deg mange valgmuligheter når du skal kjøpe snøscooter.

Søk om lån til ny eller brukt scooter

Søk om lån til snøscooter, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt. Våre priser på lån er blant de beste på markedet, med gunstige vilkår og lave renter.

Derfor bør du søke om lån hos AS Financiering:

  • Raskt svar på lånesøknaden
  • Finansiering av inntil 100% av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid på lånet
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i snøscooteren
  • Elektronisk signering med BankID

Skaff deg et lånebevis

Når du skal kjøpe snøscooter brukt, kan det lønne seg å skaffe et lånebevis på forhånd. Da kan du dokumentere overfor selgeren at finansieringen allerede er i orden, noe som gir deg mulighet til å handle raskt når du står med et godt kjøp for hånden.

Bestill lånebevis

In deep snowdrift snowmobile rider driving fast. Riding with fun in white snow powder during backcountry tour. Extreme sport adventure, outdoor activity during winter holiday on ski mountain resort.

Ting å tenke på når du skal kjøpe snøscooter

En snøscooter gir deg bevegelsesfrihet i snødekt terreng, og er et flott kjøretøy når bilen ikke strekker til. Med smarte pakkeløsninger har du gode muligheter til å frakte bagasje, eller ta snøscooteren på lengre turer i marka. Det er en flott måte å utforske verden på.

De fleste som skal kjøpe snøscooter trenger et snøscooterlån. Hos AS Financiering kan du søke lån til både ny og brukt snøscooter. Vi tilbyr finansiering av alle merker og modeller, og kan tilby inntil 100% finansiering av snøscooteren.

Valget av snøscooter

Hvilken snøscooter du bør kjøpe avhenger av hva den skal brukes til. Du bør derfor tenke nøye gjennom dine behov og ønsker før du bestemmer deg for en modell. Skal du bruke den til å frakte mat og bagasje til hytta? Skal du kjøre langturer i marka? Trenger du plass til passasjerer og bagasje, eller vil du ha en sprek snøscooter som tar deg raskt fra A til Å?

Kjøpe brukt snøscooter?

Hos AS Financiering kan du få snøscooterlån til brukte snøscootere. Følg disse veiledende rådene hvis du skal kjøpe snøscooter av en privatperson:

En privat selger er ikke alltid klar over feil eller mangler ved kjøretøyet. Du bør derfor ta med deg en fagkyndig person som kan vurdere snøscooteren.
Undersøk bruktmarkedet for å bli enige om en realistisk pris. Er du uenig i den foreslåtte prisen er det alltid lov å forhandle.
Skriv kontrakt – bruk gjerne NAF kjøpekontrakt.

Forsikring

Alle kjøretøy må være forsikret, også snøscootere. I samarbeid med Frende Forsikring kan du kjøpe svært gode forsikringsavtaler gjennom oss. Frende Forsikring er best i test flere år på rad på vilkår og dekning. Du får en av markedets raskeste bonusopptjeninger på kjøretøy, en generøs startbonus og svært gunstige vilkår.

Les mer om forsikringer

Finansiering av snøscooteren

Det er selvsagt også viktig å tenke gjennom hvordan kjøpet skal finansieres. De aller fleste som skal kjøpe snøscooter trenger et lån, og hos AS Financiering kan du søke om å låne inntil 100% av kjøpesummen.

Søk snøscooterlån

Dette er AS Financiering

AS Financiering er et av Norges eldste finansieringsselskaper og en del av Sparebanken Øst. Vi ble stiftet i 1930, og har siden den gang tilbudt lån til nye og brukte biler, motorsykler, campingvogner, bobiler, båter, snøscootere og en rekke andre kjøretøy.

Enkel lånemodell

Vår lånemodell er enkel: Vi tilbyr lån med salgspant i kjøretøyet som sikkerhet, slik at du får mange valgmuligheter når du skal kjøpe kjøretøy. Dermed kan du velge fritt blant alle merker og modeller, og det er opp til deg om du vil kjøpe ny eller brukt.

En del av Sparebanken Øst

AS Financiering har 17 ansatte og holder til i Roald Amundsens gate 6 ved Rådhuset i Oslo. Sparebanken Øst er en av landets største alliansefrie sparebanker med 29 kontorer spredt over Østlandet.

Et godt valg

Velger du AS Financiering når du trenger snøscooterlån, har du gjort et godt valg. Vi legger stor vekt på god og personlig service til våre kunder, og har økonomiske rådgivere med høy kompetanse. Du kan forvente rask behandlingstid på søknaden om snøscooter, og du blir alltid møtt med et smil hos oss.

Ekstremaly. Competitions on snowmobile.

Søk om lån til snøscooter

AS Financiering gjør lån ukomplisert. Med vårt elektroniske søknadsskjema sender du enkelt inn en søknad, og med kort behandlingstid får du vanligvis svar på dagen. Vi tilbyr lån til nye og brukte snøscootere, samt de fleste andre kjøretøy.

Har du spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte vår hyggelige kundeservice. Du når oss både på telefon 400 02 259 og e-post post@financiering.no.

Søk snøscooterlån