Båt lån

Drømmer du om å seile inn i sommernatten med din helt egen båt? Søk lån til båt gjennom AS Financiering og få drømmen oppfylt.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Det er lite som kan måle seg med lukten av salt sjøvann, vinden som rusker i håret og den helt spesielle roen som bare finnes ute på havet. Vi tilbyr lån til båt over 7 meter med skipspant i båten, uansett om du skal kjøpe seilbåt, cabincruiser, daycruiser, RIB eller yacht. Les videre for å få mer informasjon om vårt låneprodukt, og søk båtlån i dag!

Ny eller brukt båt?

Vi tilbyr båtlån med gode betingelser, enten du skal kjøpe ny eller brukt båt. Skal du kjøpe en båt som er brukt, er det viktig å vite hvordan du skal gå frem for å sikre en trygg handel. Noe av det viktigste er å gjøre god research – det er nemlig de som kjenner markedet best som gjør de beste kjøpene.

Få gode råd i vår guide til å kjøpe båt

Med AS Financiering er drømmen om båt litt nærmere. Følgende vilkår må være oppfylt for at du skal kvalifisere til et båtlån hos oss:

  • Båten må være over 7 meter
  • Båten må være registrert i Skipsregisteret NOR
  • Skal du kjøpe bruktbåt kan den ikke ha registrerte heftelser

Eier du allerede en båt som er registrert i Skipsregisteret NOR? I så fall kan du etablere lån med skipspant i denne. Skal du kjøpe bruktbåt må du sjekke med selgeren om båten er registrert og ringe Skipsregisteret for å få det bekreftet. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om lån til båt.

Hvor mye kan jeg låne?

Hvor mye du kan låne avhenger av en rekke forhold. Blant annet gjør vi en kredittvurdering av din privatøkonomi og betalingsevne, for å være sikre på at du kan betjene lånet. Du kan få finansiert opptil 80 % av båten hos oss. Hva du får i rente avhenger av båtens alder samt hvor mye du har i egenkapital.

Kjøpe båt? Lån penger i dag

Det er enkelt å søke lån til båt hos AS Financiering. Fyll inn all informasjon i vårt elektroniske låneskjema, og du hører fra oss innen kort tid. Det er mange gode grunner til å velge AS Financiering:

  • Rask behandlingstid på din lånesøknad
  • Finansiering av opptil 80 % av kjøpesummen
  • Inntil 10 års nedbetalingstid
  • Elektronisk signering med BankID

Har du spørsmål til vårt låneprodukt? Da vil vi gjerne høre fra deg. Kontakt en av våre hyggelige rådgivere på telefon 400 02 259 eller send en e-post til kunde@financiering.no, så hjelper vi deg.

Søk båtlån