Billån

Søk om lån til bil hos oss. Uansett hvilken type bil du vil kjøpe, tilbyr vi lån med salgspant i bilen som sikkerhet.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Våre andre billån

 

Billån på dagen

Vi tilbyr billån på dagen med de beste betingelsene i Norge. Med et billån fra AS Financiering kan du skaffe deg drømmebilen raskt og enkelt. For oss handler det om å gjøre bildrømmen din til virkelighet, med et lån med gunstige vilkår.

Mange mener at billån er et av de minst gunstige lånene man kan ta opp, men dette er ikke nødvendigvis riktig. Om man tar med i betraktningen at lånet har høyere sikkerhet, og bilen har lavere drivstoffkostnader og gir en bedre kjøreopplevelse, er det ikke egentlig et ugunstig lån.

Hvorfor søke billån hos oss:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Godt tips: Prøv vår billånskalkulator for å finne ut hva lånet koster i måneden.

Lånebevis gir deg et effektivt bilkjøp

Enten du skal kjøpe ny eller brukt bil, kan et lånebevis gi deg et fortrinn. Da kan du dokumentere overfor selgeren at finansieringen allerede er i orden, og du får mulighet til å handle raskt når du har et godt kjøp for hånden. Du slipper å gå glipp av en god handel!

Bestill lånebevis

Kjøpe bil

Hos oss kan du låne penger til bil, enten du skal kjøpe privat eller hos en forhandler. Vi tilbyr opptil 100% av lånesummen med en nedbetalingstid på inntil 10 år. Behandlingstiden hos oss er kort – du kan forvente svar på dagen på din lånesøknad.

Uansett om du vet hvilken bil du vil kjøpe eller ikke, kan du sende inn en søknad via vårt elektroniske søknadsskjema. Dersom lånet blir innvilget vil det utbetales direkte til selgeren etter at alle dokumentene er signert og godkjent.

Betalingsforsikring

Det er naturligvis mulig å ta betalingsforsikring på lånet, slik at du er sikret ved eventuelle uforutsette hendelser. Dette kan for eksempel være langvarig sykdom, arbeidsledighet eller andre tilfeller som påvirker betalingsevnen din. Med betalingsforsikring blir de månedlige terminbeløpene betjent, og du får én bekymring mindre.

Billån for unge

Som ung låntaker kan du raskt og enkelt ordne finansieringen av din nye bil med AS Financiering. Vi tilbyr billån med salgspant i bilen, uansett hvilken biltype du drømmer om å kjøpe.

Les mer: Billån ung

Grønt billån

Bilparken blir grønnere og grønnere. Over halvparten av nye biler på markedet er elbiler. Denne trenden ser ut til å fortsette. Det har aldri vært et bedre tidspunkt å kjøpe elbil eller hybrid.

Drømmer du også om en miljøvennlig bil? Søk grønt billån gjennom oss. Med et grønt billån får du som vil kjøre miljøvennlig ekstra gode betingelser. Vi kan tilby lavere nominell rente, noe som fører til en lavere effektiv rente, som igjen betyr at du betaler mindre per måned.

I tillegg til lavere nominell rente har billånet også andre fordeler, som lavere gebyrer (etableringsgebyr kr. 1.750,–). Perfekt for den miljøbevisste.

Les mer: Grønt billån

Billån med inntil 100 % finansiering

Du kan få 100 % finansiering gjennom oss. Da dekker vi hele beløpet på bilen. Det betyr at du kan kjøpe bilen du drømmer om selv om du ikke har spart opp på forhånd.

Lavere rente med høyere egenkapital

Vi hjelper deg gjerne å finansiere hele beløpet. Samtidig kan du senke dine renter med egenkapital. Med 35 % egenkapital blir nominell rente lavere. Dette påvirker også effektiv rente, noe som både påvirker totalbeløpet og kostnaden per måned.

Mer informasjon om våre priser på billån finner du her.

Dette bør du tenke på før du kjøper bil

I dag finnes det et hav av muligheter når det gjelder bilmerker, modeller, utslipp, kjøreopplevelse, størrelse og komfort. I tillegg spiller økonomien en stor rolle på hvilken bil man ender opp med. Så – hvordan skal man velge riktig bil?

Ny eller brukt bil?

Dette er et vanlig spørsmål å stille seg. Din økonomi, din bruk og dine ønsker vil avgjøre, så finn og velg ut fra dette. Begge deler har både fordeler og ulemper. Våre billån har gode betingelser og priser uansett hva du velger.

Med brukt vil du kunne gjøre et godt kjøp privat, men du kan få dyre verkstedkostnader. Mange dropper kaskoforsikring på eldre biler. Eksperter anbefaler ofte dette på biler under 100 000 kroner. Hos oss slipper du kaskoforsikring for rimelige biler med et kaskofritt billån.

En ny bil er moderne og medfører en viss trygghet mot dyre reparasjoner. Samtidig koster den mer og taper mye av verdien de første 2-3 årene. Hvis du skal kjøpe ny bil, bør du derfor beholde den i flere år før du selger.

Et nyttig tips: Finn en bil som er eldre enn 3 år, men som ikke har kjørt 100 000 km. Da unngår du de dyreste reparasjonene.

Plass i bilen

For mange er størrelsen på bilen en avgjørende faktor. Et par klarer seg fint med en mindre bil, men så fort det kommer barn i husstanden har man gjerne behov for mer plass. Kanskje skal det også være rom for et hundebur, og kanskje dere trenger plass til å frakte sportsutstyr, materialer eller noe annet.

Tenk over hva dere har behov for å frakte i bilen, og la dette være en veiviser for endelig valg av bil.

Biltype

Størrelse på bilen og plassen inni den henger tett sammen med biltype. Dette er også viktig å tenke over. Ønsker du en sedan? Da får du lite plass i bagasjerommet, men du får som regel nok plass til 4 passasjerer.

Eller har du lyst på en SUV? Da sitter du høyt over bakken og får god oversikt. I tillegg egner SUV-er seg godt i ulendt terreng – for eksempel den bratte fjellveien opp til hytta. Du får også mindre utgaver som kalles hybrid-SUV.

Andre foretrekker stasjonsvogner. Her har du plass til både passasjerer og bagasje, men du sitter nærmere bakken.

Utslipp

De fleste er enige om at fremtidens biler er elektriske, men det er også noen ulemper ved å velge elbil. Rekkevidde og ladetid er blant faktorene som trekker ned. Hvis du ikke er avhengig av å kjøre langt, kan du allikevel nyte godt av de økonomiske og miljømessige fordelene.

Det gjøres stadig fremskritt, både hos bilprodusentene og innen infrastruktur. Elbilene blir bedre, ladestasjonene blir flere og prisene går nedover. Derfor blir også ulempene ved elbil færre og mindre. Denne trenden ser ut til å fortsette i årene som kommer.

Hybrid

For mange er løsningen en hybridbil. Da får du både elektrisk drivkraft til kortere strekninger, og forbrenningsmotor til lengre strekninger. Med flytende drivstoff kan du alltid være sikker på at du kommer frem.

Pris

Til sist er også prisen en avgjørende faktor. Mange har en formening om hvor mye de er villige til å bruke på bil, enten den er ny eller brukt. Prisen er gjerne også det som avgjør hvilket bilmerke man ender opp med.

Med AS Financiering får du én ting mindre å bekymre deg for. Vi bistår med finansieringen slik at du er klar til å gjennomføre kjøpet når drømmebilen er funnet.

Rente billån – hos oss får du lave renter

Vi ønsker å hjelpe deg med å skaffe drømmebilen raskt, enkelt og billig. Derfor har vi blant landets laveste renter på billån. Med lave renter blir ditt bilkjøp billigere. Dessuten blir det lettere å betale ned lånet.

Derfor bør du se etter billånet med lavest rente:

Du betaler mindre totalt
Jo lavere renter, jo mindre blir lånet totalt sett. Rentene er “leien” du betaler for å låne penger. Et billån med lave renter betyr færre ekstra kostnader. Slik blir det enklere å få råd til bilen du drømmer om.

Du får lavere månedsbeløp
Når totalen er lavere, blir også beløpet du betaler hver måned lavere. Da får du mer til overs. Dette kan du bruke på andre ting enn billån. Du kan selvsagt også betale ned ekstra på lånet dersom du ønsker det.

Lånet blir lettere å betale tilbake
Med lavere totalbeløp og månedsbeløp blir det enklere å betale tilbake lånet. Hos AS Financiering tilbyr vi nedbetalingstid på opptil 10 år.

Slik får du lavest rente på ditt billån

AS Financiering tilbyr bedre rente avhengig av hvor mye egenkapital du har. Du får vår aller beste rente om du kan stille med 35 % egenkapital.  Du får også lav rente med 20 % egenkapital.

Du kan selvsagt ta opp billån selv om du har mindre enn 20 % egenkapital. Da får du også en god rente, men den er da noe høyere. Samtidig er den lavere enn forbrukslån og andre lån uten sikkerhet. Under kan du lese mer om hvorfor et billån med pant i bilen lønner seg.

Hos andre selskaper er det ikke alltid tydelig hvilke renter du ser på. I vår billånskalkulator kan du sammenligne nominell og effektiv rente.

Søk om et billån i dag

Drømmer og opplevelser er ikke noe man kan sette en pris på. Hos AS Financiering ønsker vi å bidra til at nettopp dine drømmer går i oppfyllelse. På vårt sentralbord sitter dyktige medarbeidere som er klare til å hjelpe deg med billån.

Ta kontakt på telefon eller e-post for mer informasjon, eller dersom du har spørsmål. Hos oss får du alltid raskt svar. Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontakt oss

Spørsmål og svar om billån

Hva betyr billån med pant i bilen?

Noen søker om forbrukslån istedenfor billån. Når du kjøper bil med forbrukslån, stiller du ikke med sikkerhet i bilen. Et lån uten sikkerhet innebærer noe større risiko for utlåneren. Derfor er rentene på slike lån spesielt høye.

Hos oss får du billån med pant i bilen. Pant i bilen betyr at du stiller med bilen som sikkerhet. Når du stiller med sikkerhet i bilen, får du lavere rente. Hvis du ønsker de beste rentene, bør du heller velge et billån med pant i bilen enn et forbrukslån.

Hvordan får jeg lavere rente på billån?

AS Financiering tilbyr bedre rente avhengig av hvor mye egenkapital du har. Du får vår aller beste rente om du kan stille med 35 % egenkapital. Per nå er denne på 2,85 % i nominell rente. Du får også lav rente med 20 % egenkapital.

Du kan selvsagt ta opp billån selv om du har mindre enn 20 % egenkapital. Da får du også en god rente, men den er da noe høyere. Samtidig er den lavere enn forbrukslån og andre lån uten sikkerhet. Under kan du lese mer om hvorfor et billån med pant i bilen lønner seg.

Hvem er AS Financiering?

AS Financiering ble stiftet i 1930, og er et av Norges eldste finansieringsselskap. Vi tilbyr lån til nye og brukte biler, motorsykler og campingvogner mot salgspant i låneobjektet. Vi gir også lån til båt over syv meter mot skipspant.

AS Financiering har i dag ca. 20 ansatte og holder til i Roald Amundsens gate 6 ved Rådhuset i Oslo. Vi er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst, en av landets største alliansefrie sparebanker med 29 kontorer spredt over Østlandet. Det betyr at vi legger stor vekt på god og personlig service, og kompetent økonomisk rådgivning.

Hva er nominell rente?

Nominell rente er grunnrenten. Høyere egenkapital gir ekstra lave renter på lånet. Det samme gjør grønt billån. Nominell rente påvirker totalen på billånet og pris per måned.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er nominell rente pluss gebyrer og andre kostnader. Lengre nedbetaling har også noe å si. Du kan se i billånskalkulatoren at det er forskjell mellom nedbetaling på 2 år og 5 år. Vi tilbyr inntil 10 år – som altså medfører lavere rente enn 5 år.