Billån

Søk om lån til bil hos oss. Uansett hvilken type bil du vil kjøpe, tilbyr vi lån med salgspant i bilen som sikkerhet.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Våre andre billån

 

Billån på dagen med lav effektiv rente

Vi tilbyr billån på dagen med de beste betingelsene i Norge. Med et billån fra AS Financiering kan du skaffe deg drømmebilen raskt og enkelt. For oss handler det om å gjøre bildrømmen din til virkelighet, med et lån med gunstige vilkår.

Mange mener at billån er et av de minst gunstige lånene man kan ta opp, men dette er ikke nødvendigvis riktig. Om man tar med i betraktningen at lånet har høyere sikkerhet, og bilen har lavere drivstoffkostnader og gir en bedre kjøreopplevelse, er det ikke egentlig et ugunstig lån.

Derfor bør du søke billån hos oss:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Godt tips: Prøv vår billånskalkulator for å finne ut hva lånet koster i måneden.

Lånebevis gir deg et effektivt bilkjøp

Enten du skal kjøpe ny eller brukt bil, kan et lånebevis gi deg et fortrinn. Da kan du dokumentere overfor selgeren at finansieringen allerede er i orden, og du får mulighet til å handle raskt når du har et godt kjøp for hånden. Du slipper å gå glipp av en god handel!

Bestill lånebevis

 

Betalingsforsikring mot det uforutsette

Det er naturligvis mulig å ta betalingsforsikring på lånet, slik at du er sikret ved eventuelle uforutsette hendelser. Dette kan for eksempel være langvarig sykdom, arbeidsledighet eller andre tilfeller som påvirker betalingsevnen din. Med betalingsforsikring blir de månedlige terminbeløpene betjent, og du får én bekymring mindre.

Les mer om betalingsforsikring

Hand holding charging electric car battery at station

Grønt billån – vårt beste billån

Bilparken blir grønnere og grønnere. Over halvparten av nye biler på markedet er elbiler, og trenden ser ut til å fortsette. Det har aldri vært et bedre tidspunkt å kjøpe elbil eller hybrid. Drømmer du også om en miljøvennlig bil? Søk grønt billån gjennom oss.

Med et grønt billån får du som vil kjøre miljøvennlig ekstra gode betingelser. Lånet har lavere nominell rente, i tillegg til lavere gebyrer (etableringsgebyr kr. 2.250,–). Perfekt for den miljøbevisste.

Søk grønt billån

Beste billån med inntil 100 % finansiering

Du kan få 100 % finansiering gjennom oss. Da dekker vi hele beløpet på bilen. Det betyr at du kan kjøpe bilen du drømmer om selv om du ikke har spart opp på forhånd.

Mer informasjon om våre priser på billån finner du her.

 

Slik får du lavest effektiv rente på ditt billån

AS Financiering tilbyr bedre rente avhengig av hvor mye egenkapital du har. Du får vår aller beste rente om du kan stille med 35 % egenkapital. Per nå er denne fra 4,85 % i nominell rente. Du får også lav rente med 20 % egenkapital.

Du kan selvsagt ta opp billån selv om du har mindre enn 20 % egenkapital. Da får du også en god rente, men den er da noe høyere.

Derfor bør du se etter billånet med lavest rente:

Du betaler mindre totalt
Jo lavere renter, jo mindre blir lånet totalt sett. Rentene er “leien” du betaler for å låne penger. Et billån med lave renter betyr færre ekstra kostnader. Slik blir det enklere å få råd til bilen du drømmer om.

Du får lavere månedsbeløp
Når totalen er lavere, blir også beløpet du betaler hver måned lavere. Pengene til overs kan du bruke på andre ting enn billån. Du kan selvsagt når som helst betale ned ekstra på lånet.

Lånet blir lettere å betale tilbake
Med lavere totalbeløp og månedsbeløp blir det enklere å betale tilbake lånet. Hos AS Financiering tilbyr vi nedbetalingstid på opptil 10 år.

Søk om et billån i dag

Drømmer og opplevelser er ikke noe man kan sette en pris på. Hos AS Financiering ønsker vi å bidra til at nettopp dine drømmer går i oppfyllelse. På vårt sentralbord sitter dyktige medarbeidere som er klare til å hjelpe deg med billån.

Ta kontakt på telefon eller e-post for mer informasjon, eller dersom du har spørsmål. Hos oss får du alltid raskt svar. Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål om billån

Hva betyr billån med pant i bilen?

Noen søker om forbrukslån istedenfor billån. Når du kjøper bil med forbrukslån, stiller du ikke med sikkerhet i bilen. Et lån uten sikkerhet innebærer noe større risiko for utlåneren. Derfor er rentene på slike lån spesielt høye.

Hos oss får du billån med pant i bilen. Pant i bilen betyr at du stiller med bilen som sikkerhet. Når du stiller med sikkerhet i bilen, får du lavere rente. Hvis du ønsker de beste rentene, bør du heller velge et billån med pant i bilen enn et forbrukslån.

Hvordan får jeg lavere rente på billån?

AS Financiering tilbyr bedre rente avhengig av hvor mye egenkapital du har. Du får vår aller beste rente om du kan stille med 35 % egenkapital. Per nå er denne fra 4,85 % i nominell rente. Du får også lav rente med 20 % egenkapital.

Du kan selvsagt ta opp billån selv om du har mindre enn 20 % egenkapital. Da får du også en god rente, men den er da noe høyere. Samtidig er den lavere enn forbrukslån og andre lån uten sikkerhet. Under kan du lese mer om hvorfor et billån med pant i bilen lønner seg.

Kan jeg få billån til ny eller brukt bil?

Ja – hos AS Financiering kan du søke billån uansett om du skal kjøpe splitter ny bil, eller har sett deg ut en bruktbil. Dette gjelder også vårt grønne alternativ, Grønt billån. Med grønt billån får du dessuten enda lavere effektiv rente og gunstigere vilkår.

Hvem er AS Financiering?

AS Financiering ble stiftet i 1930, og er et av Norges eldste finansieringsselskap. Vi tilbyr lån til nye og brukte biler, motorsykler og campingvogner mot salgspant i låneobjektet. Vi gir også lån til båt over syv meter mot skipspant.

AS Financiering har i dag 17 ansatte og holder til i Roald Amundsens gate 6 ved Rådhuset i Oslo. Vi er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst, en av landets største alliansefrie sparebanker med 29 kontorer spredt over Østlandet. Det betyr at vi legger stor vekt på god og personlig service, og kompetent økonomisk rådgivning.

Hva er nominell rente?

Nominell rente er grunnrenten. Høyere egenkapital gir ekstra lave renter på lånet. Det samme gjør grønt billån. Nominell rente påvirker totalen på billånet og pris per måned.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er nominell rente pluss gebyrer og andre kostnader. Lengre nedbetaling har også noe å si. Du kan se i billånskalkulatoren at det er forskjell mellom nedbetaling på 2 år og 5 år. Vi tilbyr inntil 10 år – som altså medfører lavere rente enn 5 år.