Billån

Søk om billån hos oss. Billån på dagen med de beste betingelsene i Norge.

Du kan skaffe deg drømmebilen raskt og enkelt med et billig billån fra AS Financiering. Uansett hvilken type bil du vil kjøpe, tilbyr vi lån med salgspant i bilen som sikkerhet.

Prøv kalkulator Søk billån

Våre andre billån

Billånskalkulator

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Hvorfor søke om billån hos oss?

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Priser og betingelser for billån

Skaff deg lånebevis

Når du skal kjøpe bil, lønner det seg å skaffe et lånebevis på forhånd. Da kan du dokumentere overfor selger at finansieringen allerede er ordnet. Lånebeviset gir deg mulighet til å handle raskt når du har et godt kjøp for hånden.

Bestill lånebevis

Du trenger ikke å måtte pine deg selv med å bare dagdrømme om ny bil. Det finnes løsninger der ute allerede.  For oss handler det om å kunne gjøre bildrømmen din om til virkelighet og gjennomføre bilkjøpet du har ventet på så altfor lenge.

Mange mener at billån er en av de mer ugunstige lånene man kan ta opp. Men er det egentlig riktig?
Om man tar med aspektene som omhandler alt økt sikkerhet til lavere drivstoffkostnader og kombinerer dette med en bedre kjøreopplevelse. Er det da et ugunstig lån?

Skal du handle bil privat?

Vi finansierer også billån ved kjøp fra privatperson. Ta kontakt for mer informasjon eller forsøk vår billånskalkulator!

I tillegg til billån tilbyr vi også lån til deg som går og drømmer om en Harley Davidson motorsykkel, en campingvogn til å dra på familieferie med eller en båt til eventyr på vannet. Drømmer og opplevelser er noe man ikke kan sette en pris på, og vi vil gjerne hjelpe til med å oppfylle nettopp dine drømmer. På vårt sentralbord sitter våre dyktige medarbeidere klare til å hjelpe deg med billån eller lån til caravan, båt eller motorsykkel.

Det er naturligvis mulig å ta betalingsforsikring på ditt billån slik at du er sikret ved uforutsette hendelser som langvarig sykdom, arbeidsledighet eller lignende. En slik forsikring vil betjene de månedlige terminbeløpene på ditt billån og dermed gi deg en bekymring mindre.

AS Financiering ble stiftet i 1930 og er et av Norges eldste finansieringsselskap. Vi gir lån til nye og brukte biler, motorsykler og campingvogner mot salgspant i låneobjektet. Vi gir også lån til båt over 7 m mot skipspant. AS Financiering har 20 ansatte og holder til i Roald Amundsens gate 6 ved Rådhuset i Oslo.

Vi er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst, en av landets største alliansefrie sparebanker med 28 kontor spredt over Østlandet. Det betyr at vi legger stor vekt på god personlig service og kompetent økonomisk rådgivning.

Dersom du fortsatt har spørsmål eller ønsker mer informasjon om billån, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på e-post eller telefon. Vi ser fram til å høre fra deg.

Kontakt oss