Billån

Søk om lån til bil hos oss. Uansett hvilken type bil du vil kjøpe, tilbyr vi lån med salgspant i bilen som sikkerhet.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Våre andre billån

 

Billån på dagen

Vi tilbyr billån på dagen med de beste betingelsene i Norge. Med et billån fra AS Financiering kan du skaffe deg drømmebilen raskt og enkelt. For oss handler det om å gjøre bildrømmen din til virkelighet, med et lån med gunstige vilkår.

Hvorfor søke billån hos oss:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Godt tips: Prøv vår billånskalkulator for å finne ut hva lånet koster i måneden.

Lånebevis gir deg et effektivt bilkjøp

Enten du skal kjøpe ny eller brukt bil, kan et lånebevis gi deg et fortrinn. Da kan du dokumentere overfor selgeren at finansieringen allerede er i orden, og du får mulighet til å handle raskt når du har et godt kjøp for hånden. Du slipper å gå glipp av en god handel!

Bestill lånebevis

Kjøpe bil

Hos oss kan du låne penger til bil, enten du skal kjøpe privat eller hos en forhandler. Vi tilbyr opptil 100 % av lånesummen med en nedbetalingstid på inntil 10 år. Behandlingstiden hos oss er kort – du kan forvente raskt svar på din lånesøknad.

Uansett om du vet hvilken bil du vil kjøpe eller ikke, kan du sende inn en søknad via vårt elektroniske søknadsskjema. Dersom lånet blir innvilget vil det utbetales direkte til selgeren etter at alle dokumentene er signert og godkjent.

Betalingsforsikring

Det er naturligvis mulig å ta betalingsforsikring på lånet, slik at du er sikret ved eventuelle uforutsette hendelser. Dette kan for eksempel være langvarig sykdom, arbeidsledighet eller andre tilfeller som påvirker betalingsevnen din. Med betalingsforsikring blir de månedlige terminbeløpene betjent, og du får én bekymring mindre.

Billån for unge

Som ung låntaker kan du raskt og enkelt ordne finansieringen av din nye bil med AS Financiering. Vi tilbyr billån med salgspant i bilen, uansett hvilken biltype du drømmer om å kjøpe.

Les mer: Billån ung

Tenk på dette før du kjøper bil

I dag finnes det et hav av muligheter når det gjelder bilmerker, modeller, utslipp, kjøreopplevelse, størrelse og komfort. I tillegg spiller økonomien en stor rolle på hvilken bil man ender opp med. Så – hvordan skal man velge riktig bil?

Plass i bilen

For mange er størrelsen på bilen en avgjørende faktor. Et par klarer seg fint med en mindre bil, men så fort det kommer barn i husstanden har man gjerne behov for mer plass. Kanskje skal det også være rom for et hundebur, og kanskje dere trenger plass til å frakte sportsutstyr, materialer eller noe annet.

Tenk over hva dere har behov for å frakte i bilen, og la dette være en veiviser for endelig valg av bil.

Utslipp

De fleste er enige om at fremtidens biler er elektriske, men det er også noen ulemper ved å velge elbil. Rekkevidde og ladetid er blant faktorene som trekker ned. Hvis du ikke er avhengig av å kjøre langt, kan du allikevel nyte godt av de økonomiske og miljømessige fordelene.

Hybrid

For mange er løsningen en hybridbil. Da får du både elektrisk drivkraft til kortere strekninger, og forbrenningsmotor til lengre strekninger. Med flytende drivstoff kan du alltid være sikker på at du kommer frem.

Pris

Til sist er også prisen en avgjørende faktor. Mange har en formening om hvor mye de er villige til å bruke på bil, enten den er ny eller brukt. Prisen er gjerne også det som avgjør hvilket bilmerke man ender opp med.

Med AS Financiering får du én ting mindre å bekymre deg for. Vi bistår med finansieringen slik at du er klar til å gjennomføre kjøpet når drømmebilen er funnet.

Om AS Financiering

AS Financiering ble stiftet i 1930, og er et av Norges eldste finansieringsselskap. Vi tilbyr lån til nye og brukte biler, motorsykler og campingvogner mot salgspant i låneobjektet. Vi gir også lån til båt over syv meter mot skipspant.

AS Financiering har i dag 17 ansatte og holder til i Roald Amundsens gate 6 ved Rådhuset i Oslo. Vi er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst, en av landets største alliansefrie sparebanker med 29 kontorer spredt over Østlandet. Det betyr at vi legger stor vekt på god og personlig service, og kompetent økonomisk rådgivning.

Drømmer og opplevelser er ikke noe man kan sette en pris på. Hos AS Financiering ønsker vi å bidra til at nettopp dine drømmer går i oppfyllelse. Våre dyktige medarbeidere er klare til å hjelpe deg med billån.

Ta kontakt på telefon eller e-post for mer informasjon. Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontakt oss