Billånskalkulator: hvor mye kan jeg låne?

Med vår billånskalkulator finner du ut av hvor mye du kan forvente å få i lån, og hva lånet koster. Det kan gi deg en god indikasjon på hva du skal betale før du sender oss søknaden din.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Så enkelt bruker du vår lånekalkulator for bil

Før du søker om billån kan det være lurt å teste en lånekalkulator. Dette er et digitalt verktøy som gir deg mulighet til å beregne kostnadene som hører med lånet, basert på parametere du fyller inn.

Slik fungerer det:

 • Fyll inn kjøpesummen
 • Fyll inn egenkapital
 • Velg ønsket nedbetalingstid

Kalkulatoren beregner lånebeløp og gir deg oversikt over pris og renter – både totalt og per måned. Prøv deg frem med forskjellige parametere for å se kostnadene endre seg, og finn et månedsbeløp du kan leve med. En kortere nedbetaling betyr et billigere lån totalt sett, men med høyere terminbeløp.

Gratis verktøy

En billånskalkulator er et gratis verktøy som du kan bruke uten forpliktelser så mange ganger du vil. Er du fornøyd med betingelsene, er det bare å sende en søknad om billån direkte fra lånekalkulatoren.

Våre låneprodukter

Vi jobber for at det skal være enkelt for deg å kjøpe bil. Derfor har vi ulike billån tilpasset din bil og ditt behov.

Ordinært billån

Dette produktet passer de fleste. Vi finansierer opptil 100 % av bilkjøpet, og du kan velge opptil 10 års nedbetaling. Rentebetingelser avhenger av hvor mye du har i egenkapital, samt bilens alder. Vi tar kun pant i bilen som sikkerhet på lånet.

Grønt billån

Grønt billån er et tilbud for deg som kjøper elbil eller hybrid. Med dette produktet får du vårt aller gunstigste lån til bil. Du får lavere rente, lavere etableringskostnad og en lavere terminkostnad.

AmCar-lån

Uansett årsmodell og type AmCar du ønsker å kjøpe, tilbyr vi lån mot salgspant i bilen som sikkerhet på lånet.

Billån med gunstige betingelser

AS Financiering tilbyr billån med sikkerhet i bilen. Vi gir deg noen av markedets beste betingelser på lån til bil. Behandlingstiden hos oss er veldig bra og tilbudet er selvfølgelig uforpliktende.

Fordeler med å søke billån hos oss:

 • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
 • Opptil 10 års nedbetalingstid
 • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
 • Elektronisk signering med BankID
 • Gratis billånkalkulator

Beregn ditt billån

En billånskalkulator er bra når:

 • Du vil vite hvor mye du kan låne
 • Du vil vite hva lånet vil koste
 • Du vil planlegge økonomien din

Det er uforpliktende å søke hos oss. Skulle du ombestemme deg er det bare å takke nei til tilbudet.

Vi tilbyr også betalingsforsikring på lånet. Dette kommer godt med dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser som påvirker økonomien din, som alvorlig sykdom eller arbeidsledighet. Med betalingsforsikring blir de månedlige terminbeløpene betjent, og du slipper å bekymre deg.

Billån helt enkelt

Velg AS Financiering når du:

 • Vil ha et billån, helt enkelt
 • Ønsker raskt svar på søknaden
 • Vil ha gunstige betingelser

Med AS Financiering kan du skaffe deg drømmebilen – helt enkelt. For oss handler det om å gjøre bildrømmen til virkelighet, enten det er en gammel amerikaner eller en brukt stasjonsvogn du ønsker deg.

Priseksempel på et lån til 150.000 kr. nominell rente fra 6,20 % :

Lån kr 150.000, 35% egenkapital, o/5 år, nom. 6,20% eff. 8,60%, kr pr. mnd. 3.083,- totalt kr 184.964,-
(inkl. etableringsgebyr kr 2.750,–, termingebyr kr 95,– og tinglysningsgebyr 1.051,-)

Lån med høy sikkerhet

Du har kanskje hørt at billån er et av de minst gunstige lånene du kan ta opp, og det stemmer at en bil som regel ikke er en økonomisk lønnsom investering.

Når det er sagt, er bilen et helt essensielt hjelpemiddel for veldig mange mennesker. Tar man da i betraktning at lånet har høy sikkerhet, og bilen du kjøper gir en god kjøreopplevelse, er det ikke egentlig et ugunstig lån.

Send en uforpliktende søknad i dag

Se hvor mye du kan låne til din drømmebil ved å sende oss en søknad, eller bruk vår kalkulator for å beregne lånekostnadene. Vi tar snart kontakt med et tilbud om effektiv rente, og din søknad er selvsagt helt uforpliktende.

Vi tilbyr finansieringsbevis

Med et finansieringsbevis fra AS Financiering, så er du klar til å slå til på et øyeblikks varsel når drømmebilen dukker opp. Med et finansieringsbevis kan du ta deg god tid til å gå på visninger, og vente på en god handel.

Bestill finansieringsbevis for bil

Skal du handle brukt? Les våre tips til kjøpekontrakt

Kontakt oss i dag

Kontakt oss i dag for mer informasjon eller for å søke billån. Du når oss på telefon og e-post.

AS Financiering er et av Norges eldste finansieringsselskap, stiftet i 1930. I dag holder vi til i Roald Amundsens gate 6 ved Rådhuset i Oslo, og har 17 ansatte. Vi er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst.

Test vår kalkulator for billån for å beregne hvor mye et lån vil koste deg før du sender inn en søknad om lån til bil. Ta kontakt med oss på e-post eller telefon for mer informasjon eller om du trenger hjelp med søknaden. Våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å oppfylle din bildrøm!

Spørsmål og svar om billånskalkulator

Hvor slags kjøretøy kan jeg kjøpe?

Vi finansierer alle typer biler, uansett alder, drivstoff og kilometerstand. Med andre ord kan du kjøpe ny, brukt, elektrisk eller hybrid.

Hva koster billånet?

Dette avhenger av hvilken rente du får. Våre renter baseres på mange forhold, som pris på bilen, din private økonomi og sum i egenkapital. Bruk gjerne vår kalkulator til å finne et månedsbeløp som passer din økonomi.

Hva er nominell rente?

Når vi snakker om billån er det to renter du skal forholde deg til: nominell og effektiv rente. Nominell rente er grunnrente på lånet, som blant annet avhenger av hvor mye du har i egenkapital.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er nominell rente pluss ekstra kostnader som faktura- eller termingebyr. Denne vil derfor endre seg avhengig av hvor lang nedbetalingstid du velger.

Hvor mye må jeg betale per måned?

Du kan få et estimat på månedsbeløpet ditt i vår kalkulator. Hvor mye du må betale per måned avhenger av hvor mye du låner, hvor lang nedbetaling du ønsker og hvilken rente du får. Lavt beløp, lang nedbetaling og lav rente betyr at du må betale et lite beløp per måned. Ved kortere nedbetaling må du betale mer.