Billån elbil

Skal du kjøpe elbil? Vi har kanskje Norges beste billån til elbil. Hos oss får du lån med pant i bilen eller med egenkapital som sikkerhet.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Hos AS Financiering kan du søke grønt billån til svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid. Du får svært gode betingelser og noen av markedets laveste renter, slik at du kan kjøpe bilen du drømmer om.

Gode grunner til å søke billån hos AS Financiering

 • Raskt svar på din lånesøknad
 • Finansiering inntil 100% av lånesummen
 • Opptil 10 års nedbetalingstid
 • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
 • Elektronisk signering med BankID

Grønt billån til elbil

Søk om et elbillån med lav rente hos AS Financiering

Dersom du skal kjøpe elbil eller hybrid kan du søke grønt billån hos oss. Dette er et svært gunstig låneprodukt som kun gis ved kjøp av miljøvennlige biler.

Søk grønt billån

Med grønt billån får du:

 • Lavere nominell rente
 • Lavere etableringskostnad
 • Lavere terminbeløp

Hvert år selges det et betydelig antall elbiler i Norge, og det merker vi på lånesøknadene som kommer til oss. En større og større andel henvendelser handler om grønt billån, og vi er glade for å kunne gi vårt bidrag til miljøsaken.

Billigste billån

Vi tilbyr lån til elbil til de fleste merker, i tillegg til bruktbiler. Vårt grønne lån til elbil er det soleklare valget for en miljø- og prisbevisst kunde. Ta kontakt med oss hvis du ikke er sikker på om drømmebilen din kvalifiserer til grønt billån.

Kontakt oss 

Hvordan velge en miljøvennlig bil som passer meg?

AS Financiering tilbyr grønt billån med lav rente

Når det gjelder bil er det gjerne slik at noen er svært merkelojale, mens andre ikke er helt sikre på hvilken bil de skal velge. Hvilken elbil som er best i test er ikke nødvendigvis det beste valget for akkurat deg.

For at det skal bli litt enklere å velge, har vi satt sammen følgende huskeliste med viktige faktorer som avgjør hvilken bil som er best egnet for deg:

 • Rekkevidde – hvor langt kjører du vanligvis på én tur?
 • Lading – hvor ofte og lenge står bilen vanligvis stille?
 • Pris – hvor mye er du villig til å betale for en bil?
 • Passasjerer – hvor mange skal fraktes i bilen? Skal barn eller hunder fraktes?
 • Bagasje – hvor mye bagasje skal du frakte?

Når du har svaret på disse spørsmålene, blir det litt enklere å velge en bilmodell som er optimal for deg. Finansieringen ordner du enkelt og greit fra AS Financiering.

Søk om vårt beste og billigste billån

Søk elbillån med lav rente hos AS Financiering

Grønt billån er vårt aller gunstigste låneprodukt. Vi finansierer inntil 100% av kjøpesummen med salgspant i bilen som sikkerhet, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil. Dermed er drømmebilen like rundt hjørnet.

Nominell rente

Nominell rente er grunnrenten på et lån og bestemmes blant annet av markedspris og hvor langt långiveren har mulighet til å strekke seg. Med grønt billån får du vår aller laveste nominelle rente.

Effektiv rente

Effektiv rente er den nominelle renten pluss alle andre gebyrer som følger med på lånet. Dette kan for eksempel være etableringsavgift eller termingebyr. Kvalifiserer du til grønt billån, får du lavere etableringskostnad på lånet ditt. Dermed blir også terminbeløpene lavere.

Hvilken rente får jeg?

Hvilken rente akkurat du får på ditt billån, avhenger først og fremst av hvor mye du har i egenkapital. Jo mer du har i egenkapital, jo sikrere anser vi lånet – og dermed får du lavere nominell og effektiv rente.

Har du derimot ingenting i egenkapital, er det ingen hindring for å kvalifisere til et gunstig lån hos oss. Vi tilbyr billån til ny og brukt bil med salgspant i kjøretøyet som sikkerhet. Dermed har du mange muligheter når du skal kjøpe bil.

Finansieringsbevis

Søk billån til elbil hos AS Financiering

Dersom du planlegger å kjøpe bruktbil og kanskje skal gå på flere visninger, kan vi anbefale deg å skaffe finansieringsbevis. Dette er et dokument som forsikrer selgeren om at finansieringen er i orden, slik at du har mulighet til å slå til når det dukker opp et godt tilbud.

Med finansieringen i orden er handelen allerede i havn. Du kan fokusere på det som er viktig: Å finne den bilen som passer deg perfekt og gjøre en rask handel når muligheten byr seg. Når du har inngått en avtale om kjøp, kontakter du oss og får tilsendt lånedokumentene klare til signering.

Søk finansieringsbevis

Vårt billigste billån til drømmebilen

Søk grønt billån hos AS Financiering

Med AS Financiering er drømmebilen like rundt hjørnet. Gjør som oss og støtt klima ved å velge miljøvennlig bil. Da får du vårt billigste billån med lavere nominell rente og lavere etableringskostnad. Dermed blir også effektiv rente og de månedlige terminbeløpene lavere.

Send oss en søknad om grønt billån til elbil i dag, så kommer vi raskt tilbake til deg. Søknaden foregår elektronisk med BankID, så du får svar på søknaden umiddelbart.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk elbillån