Billånskalkulator

Billånskalkulator - søk om billån med landets beste betingelser

Vi i AS Financiering tilbyr billån med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid. På denne siden kan du finne ut hva du kan forvente å få i lån til din nye bilinvestering med vår billånskalkulator. Den største fordelen med vår billånskalkulator er at du vil enkelt få oversikt over beløp, renter og månedlige kostnader før du tar opp et eventuelt lån hos oss.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Formålet med vår billånskalkulator

Vi ønsker at vår billånskalkulator raskt og enkelt skal gi deg svar på hvor mye et billån fra AS Financiering koster pr. mnd. Fyll inn nødvendig informasjon i vår billånskalkulator og beregne hva et billån fra oss vil koste pr. mnd.

Vår billånskalkulator er helt uforpliktende å ta i bruk
Alle kostnader forbundet med et lån hos oss fremkommer oversiktlig i vår billånskalkulator når du har lagt inn nødvendig informasjon og beregnet billånet. Det er helt uforpliktende for deg å benytte vår billånskalkulator.

Dersom du velger å sende inn en søknad om billån til oss vil vi behandle lånesøknaden omgående og gi deg en rask tilbakemelding slik at du kan handle hurtig.

Lånerettsbevis med én måneds gyldighet

Dersom du ikke har funnet bil enda, anbefaler vi at du ber om et lånerettsbevis. Vårt lånerettsbevis har en gyldighet på 1 mnd. og det betyr at du kan handle hurtig når den rette bilen dukker opp. Dersom du har spørsmål om dette, er det bare å kontakte oss.

Et tilbud om billån fra oss er helt uforpliktende for deg

Du kan etter å ha benyttet deg av vår billånskalkulator, søke om billån til din nye bil. Du er ikke forpliktet til vårt tilbud i fall du skulle ombestemme deg eller planene endrer seg underveis. Du vil dersom lånet innvilges sende inn dokumentasjon og signerte lånepapirer. Men oppfyllelsen av bildrømmen starter ofte med en søknad.

Dersom du velger å benytte deg av vårt tilbud om billån vil vi bidra til å sikre deg et trygt bilkjøp. Det kan også være en god ide, dersom ulykken skulle dukke opp, å ta opp en låneforsikring. En slik forsikring vil sikre deg og din familie med å betjene lånet ved langvarig sykdom, arbeidsledighet eller lignende uforutsette hendelser. Ved alvorlig sykdom kan det være en bekymring mindre for dine nærmeste at lånet tas hånd om.

Vår billånskalkulator kan naturligvis brukes ved beregning av lån til båt, motorsykkel eller campingvogn. Det er bare å taste inn dine opplysninger og se om din drøm kan starte nå med en gang.

AS Financiering ble stiftet i 1930, noe som gjør det til et av landets eldste finansieringsselskap. Vi utsteder lån til nye og brukte biler, motorsykler og campingvogner mot salgspant i låneobjektet, samt at vi gir båtlån til båter over syv meter mot skipspant. Som et heleid søsterselskap av Sparebanken Øst, legger vi stor vekt på god personlig service og økonomisk rådgivning.