Billånskalkulator

Med en billånskalkulator finner du ut av hvor mye du kan forvente å få i lån, og hva lånet koster. Vi gjør det enkelt å søke om billån!

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Lånekalkulator bil

Før du søker om billån kan det være lurt å teste en billånkalkulator. Dette er et digitalt verktøy som gir deg mulighet til å beregne kostnadene som hører med lånet, basert på parametere du fyller inn. Slik fungerer det:

  • Fyll inn kjøpesummen
  • Fyll inn egenkapital
  • Velg ønsket nedbetalingstid

Billånskalkulatoren gir deg en fullstendig oversikt over utgiftene som hører med lånet. Prøv deg frem med forskjellige parametere for å se kostnadene endre seg, og finn et månedsbeløp du kan leve med. En kortere nedbetalingstid gir deg et billigere lån totalt sett, men med høyere terminbeløp.

En billånskalkulator er et gratis verktøy som du kan bruke uten forpliktelser så mange ganger du vil. Er du fornøyd med betingelsene, er det bare å sende en søknad om billån direkte fra lånekalkulatoren.

Billån med gunstige betingelser

AS Financiering tilbyr billån med sikkerhet i bilen. Vi gir deg noen av markedets beste betingelser på billån. Behandlingstiden hos oss er svært kort, og du kan forvente svar på din lånesøknad på dagen. Tilbudet er selvfølgelig uforpliktende.

Fordeler med å søke billån hos oss:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Billånskalkulator

Hos AS Financiering arbeider vi for at det skal være enkelt å kjøpe bil. Fra vår lånekalkulator for bil kan du velge det billånet som passer best for din situasjon:

Ordinært billån

Dette produktet passer de fleste. Vi finansierer opptil 100 % av bilkjøpet, og du kan velge opptil 10 års nedbetalingstid. Rentebetingelser avhenger av hvor mye du har i egenkapital, samt bilens alder. Vi tar kun pant i bilen som sikkerhet på lånet.

Grønt billån

Grønt billån er et tilbud for de som kjøper elbil eller hybrid. Med dette produktet får du vårt aller gunstigste billån. Du får lavere rente, lavere etableringskostnad og en lavere terminkostnad. Du kan søke grønt billån uansett om du skal kjøpe ny bil eller eldre bil – så lenge den er elektrisk.

Kaskofritt billån

Produktet Kaskofritt billån er et godt alternativ for de som ikke ønsker full kaskoforsikring på bilen, og som skal kjøpe en rimelig bil. Vi finansierer inntil 100 % av salgssummen med opptil fem års nedbetalingstid. Produktet er kun tilgjengelig for lån på maksimalt 100 000 kroner med sikkerhet i bilen.

Bil, billånkalkulator, billån

Billånkalkulator, lånekalkulator, kalkulator for billån – kjært barn har mange navn. Når vi snakker om å låne penger, er det lett å bli forvirret av alle finansielle begrep. Da er AS Financiering her for å gjøre det litt enklere. Vi tilbyr billån med sikkerhet i bilen, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil.

Det er uforpliktende å sende en søknad til oss. Skulle du ombestemme deg er det bare å takke nei til tilbudet.

Vi tilbyr også betalingsforsikring på lånet. Dette kommer godt med dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser som påvirker økonomien din, som alvorlig sykdom eller arbeidsledighet. Med betalingsforsikring blir de månedlige terminbeløpene betjent, og du slipper å bekymre deg.

Kontakt oss i dag

AS Financiering er et av Norges eldste finansieringsselskap, stiftet i 1930. I dag holder vi til i Roald Amundsens gate 6 ved Rådhuset i Oslo, og har 17 ansatte. Vi er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst.

Test billånskalkulatoren vår for å beregne hvor mye et lån vil koste deg før du sender inn en søknad om billån.

Ta kontakt med oss på e-post eller telefon for mer informasjon. Vi gleder oss til å oppfylle din bildrøm!

Kontakt oss