Billånskalkulator

Med en billånskalkulator finner du ut av hvor mye du kan forvente å få i lån, og hva lånet koster. Vi gjør det enkelt å søke om billån!

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Lånekalkulator bil

Før du søker om billån kan det være lurt å teste en billånkalkulator. Dette er et digitalt verktøy som gir deg mulighet til å beregne kostnadene som hører med lånet, basert på parametere du fyller inn. Slik fungerer det:

 • Fyll inn kjøpesummen
 • Fyll inn egenkapital
 • Velg ønsket nedbetalingstid

Billånskalkulatoren gir deg en fullstendig oversikt over utgiftene som hører med lånet. Prøv deg frem med forskjellige parametere for å se kostnadene endre seg, og finn et månedsbeløp du kan leve med. En kortere nedbetaling betyr et billigere lån totalt sett, men med høyere terminbeløp.

Billånskalkulator

En billånskalkulator er et gratis verktøy som du kan bruke uten forpliktelser så mange ganger du vil. Er du fornøyd med betingelsene, er det bare å sende en søknad om billån direkte fra lånekalkulatoren.

Billån med gunstige betingelser

AS Financiering tilbyr billån med sikkerhet i bilen. Vi gir deg noen av markedets beste betingelser på billån. Behandlingstiden hos oss er svært kort, og du kan forvente svar på din lånesøknad på dagen. Tilbudet er selvfølgelig uforpliktende.

Fordeler med å søke billån hos oss:

 • Raskt svar på din lånesøknad
 • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
 • Opptil 10 års nedbetalingstid
 • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
 • Elektronisk signering med BankID
 • Gratis billånskalkulator

Billånskalkulator

Hos AS Financiering arbeider vi for at det skal være enkelt å kjøpe bil. Fra vår lånekalkulator for bil kan du velge det billånet som passer best for din situasjon:

Ordinært billån

Dette produktet passer de fleste. Vi finansierer opptil 100 % av bilkjøpet, og du kan velge opptil 10 års nedbetaling. Rentebetingelser avhenger av hvor mye du har i egenkapital, samt bilens alder. Vi tar kun pant i bilen som sikkerhet på lånet.

Grønt billån

Grønt billån er et tilbud for de som kjøper elbil eller hybrid. Med dette produktet får du vårt aller gunstigste lån til bil. Du får lavere rente, lavere etableringskostnad og en lavere terminkostnad. Søk gjerne uansett om du skal kjøpe ny bil eller eldre bil – så lenge den er elektrisk.

Kaskofritt billån

Dette produktet er et godt alternativ for de som ikke ønsker delkasko eller full kaskoforsikring på bilen, og som skal kjøpe en rimelig bil. Vi finansierer inntil 100 % av salgssummen med opptil fem års nedbetalingstid.

Produktet er kun tilgjengelig for lån på maksimalt 100 000 kroner med sikkerhet i bilen.

Søk billån 

Bil, billånkalkulator, billån

En billånskalkulator er bra når:

 • Du vil vite hvor mye du kan låne
 • Du vil vite hva lånet vil koste
 • Du vil planlegge økonomien din

Billånkalkulator, lånekalkulator, kalkulator for billån – kjært barn har mange navn. Når vi snakker om å låne penger, er det lett å bli forvirret av alle finansielle begrep. Da er AS Financiering her for å gjøre det litt enklere. Vi tilbyr billån med sikkerhet i bilen, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil.

Det er uforpliktende å sende en søknad til oss. Skulle du ombestemme deg er det bare å takke nei til tilbudet.

Vi tilbyr også betalingsforsikring på lånet. Dette kommer godt med dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser som påvirker økonomien din, som alvorlig sykdom eller arbeidsledighet. Med betalingsforsikring blir de månedlige terminbeløpene betjent, og du slipper å bekymre deg.

Billån helt enkelt

Velg AS Financiering når du:

 • Vil ha et billån, helt enkelt
 • Ønsker raskt svar på søknaden
 • Vil ha gunstige betingelser

Med AS Financiering kan du skaffe deg drømmebilen – raskt og enkelt. For oss handler det om å gjøre bildrømmen til virkelighet, enten det er en gammel amerikaner, eller en brukt stasjonsvogn du ønsker deg.

Lån med høy sikkerhet

Du har kanskje hørt at billån er et av de minst gunstige lånene du kan ta opp, og det stemmer at en bil som regel ikke er en økonomisk lønnsom investering. Når det er sagt, er en bil et helt essensielt hjelpemiddel for veldig mange mennesker. Tar man da i betraktning at lånet har høy sikkerhet, og bilen du kjøper gir en god kjøreopplevelse, er det ikke egentlig et ugunstig lån.

Send en uforpliktende søknad i dag

Se hvor mye du kan låne til din drømmebil ved å sende oss en søknad, eller bruk vår billånskalkulator. Vi tar snart kontakt med et tilbud om effektiv rente, og din søknad er selvsagt helt uforpliktende.

Søk billån

Søk om finansieringsbevis

Søk om finansieringsbevis fra AS Financiering, så er du klar til å slå til på et øyeblikks varsel når drømmebilen dukker opp. Med et finansieringsbevis kan du ta deg god tid til å gå på visninger, og vente på en god handel.

Bestill finansieringsbevis for bil

Skal du handle brukt? Les våre tips til kjøpekontrakt

Kontakt oss i dag

AS Financiering er et av Norges eldste finansieringsselskap, stiftet i 1930. I dag holder vi til i Roald Amundsens gate 6 ved Rådhuset i Oslo, og har ca. 20 ansatte. Vi er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst.

Test vår billånskalkulator for å beregne hvor mye et lån vil koste deg før du sender inn en søknad om lån til bil. Ta kontakt med oss på e-post eller telefon for mer informasjon eller om du trenger hjelp. Våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg.

Vi gleder oss til å oppfylle din bildrøm!

Kontakt oss

Spørsmål og svar om billånskalkulator

Hvor slags bil kan jeg kjøpe?

Vi finansierer alle typer, uansett alder, drivstoff og kilometerstand. Med andre ord kan du kjøpe ny, brukt, elektrisk eller hybrid-bil. Bruk vår billånskalkulator til å beregne månedsbeløp og rente basert på pris.

Hva koster billånet?

Dette avhenger av hvilken rente du får. Test vår billånskalkulator og få et priseksempel basert på bilpris, egenkapital og nedbetaling. Du kan se hva 45 000 kr egenkapital har å si på et lån på 200 000 kr. Hvis du justerer ned til 35 000 kr egenkapital, vil du få en annen rente.

Du må gjerne bruke vår billånskalkulator til å finne et månedsbeløp som passer din økonomi.

Hva er nominell rente?

Nominell rente er grunnrenten på billånet ditt. Ved å bruke billånskalkulatoren, kan du se hvordan nominell rente forandrer seg i forhold til hvor høy egenkapital du stiller med. For eksempel: lånebeløp kr 200 000, egenkapital kr 100 000, nedbetaling 10 år. Nominell rente vil være lik så lenge du ikke senker egenkapitalen.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er grunnrente pluss ekstra kostnader. For eksempel: lånebeløp kr 200 000, egenkapital kr 100 000, nedbetaling 10 år. Dersom du ønsker kortere nedbetaling, vil også effektiv rente endre seg. Prøv deg gjerne litt frem i billånskalkulatoren.

Hvor mye må jeg betale per måned?

Du kan få et estimat på månedsbeløpet ditt i vår billånskalkulator. Hvor mye du må betale per måned avhenger av hvor mye du låner, hvor lang nedbetaling du ønsker og hvilken rente du får. Lavt beløp, lang nedbetaling og lav rente betyr at du må betale et lite beløp per måned.

Ved kortere nedbetaling må du betale mer. Eksempel: du tar opp et lån på 200 000 kr med 100 000 kr i egenkapital. Her vil det være rundt 400 kr forskjell mellom nedbetaling på 4 år og nedbetaling på 5 år. Du vil altså ha noen hundre kroner ekstra til andre ting, men må betale ned lenger.

Bør jeg kjøpe ny bil?

Det er mange fordeler ved å kjøpe nytt. Her må du se på dine behov, dine økonomiske forutsetninger og dine ønsker. En ny bil har gjerne høyere kjøpesum, men er samtidig moderne, trygg og uten slitasje. Det er også andre fordeler, avhengig av hva du kjøper.

Samtidig vil verdien synke stort de første 2-3 årene. Søk om finansiering på inntil 2 000 000 kr hos oss. Da har du mulighet til å velge mellom ulike prisklasser blant det nyeste på markedet. Ikke søk om mer enn du har råd til å betale tilbake.

Bør jeg kjøpe brukt bil?

Det er vanlig å tenke at noe helt nytt alltid er best. Ofte er dette sant, men det er fordeler med noe som er brukt også. Med bruktbil synker ikke verdien like raskt som med ny bil. Samtidig er det vanlig å måtte betale ekstra mye på verkstedet når noe er galt.

Du vil kunne få et godt tilbud om du ser etter en brukt bil som har kjørt relativt kort. Når du kommer over hundre kilometer kjørt, får man flere og flere reparasjoner på høyere beløp. Se derfor etter en godt brukt bil som ikke har kjørt for langt. Da vil du kanskje kunne selge denne til noe tilnærmet kjøpesum senere.