Billigste billån

Få et av Norges billigste billån hos AS Financiering. Vi tilbyr billån med pant i bilen som sikkerhet. Dermed kan du låne opptil 100% av kjøpesummen.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Derfor bør du søke billån hos oss

Det er flere gode grunner til å søke billån hos AS Financiering. Gunstige betingelser, lave priser og høy fleksibilitet er bare noen av dem. Med et lån hos oss får du også:

  • Raskt svar på lånesøknaden
  • Finansiering inntil 100 % av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Er du på jakt etter ny bil, eller har du allerede funnet drømmebilen? Realiser bildrømmen i dag, og søk billån helt uforpliktende hos AS Financiering. Vi tilbyr et av markedets billigste billån.

Skal du kjøpe elbil eller hybrid kvalifiserer du til vårt grønne alternativ, Grønt billån. Grønt billån er vårt aller gunstigste låneprodukt, med lavere effektiv rente og gunstige betingelser.

Ditt nye billån – billigst hos oss

De fleste som skal finansiere et bilkjøp ser etter det billigste billånet. Totalprisen på et lån avhenger av mange faktorer, som betingelser, rentekostnader og ikke minst nedbetalingstid. Les videre for å lære deg mer om billån, og hvordan du kan få det aller billigste billånet hos oss.

Hos AS Financiering får du et lån med noen av landets beste betingelser. Renten du får på våre lån avhenger av hvor stor egenandelen din er. Jo mer du har i egenandel, jo lavere rente får du av oss. Har du ingen egenandel, kan du søke fullfinansiering av kjøretøyet hos AS Financiering.

Ønsker du å se hvor mye lånet kan koste deg, bør ta en titt på vår billånskalkulator. Her kan du legge inn ønsket kjøpesum, nedbetalingstid og eventuelt egenkapital. Deretter får du oppgitt månedsbeløp på lånet fordelt på renter, avdrag og gebyrer.

Søk et av markedets billigste billån hos AS Financiering i dag. 

Beautiful young girl tourist sitting at her car, watching sunset, talking on mobile phone

Spørsmål og svar om rente på billån

Hva er rente?

Dette er kostnaden for å låne penger. Denne beregnes vanligvis i prosent av det utestående beløpet. Dette avgjør hva det vil koste for deg.

Hva er forskjellen på nominell rente og effektiv rente?

Nominell rente er grunnrenten på et lån og styres delvis av gjeldende markedspris. Dette tallet får man før man har lagt til andre kostnader. Effektiv rente er den nominelle renten pluss alle gebyrer, avgifter og eventuelle andre kostnader som hører med til lånet.

Hvilke gebyrer finnes?

Hos oss har vi tre ulike gebyrer. Disse er knyttet til etableringen av avtalen, terminbetaling og tinglysning. Under har vi listet opp hvor mye disse gebyrene er på. Du kan til enhver tid sjekke oppdaterte veiledende priser på våre nettsider.

Etableringsgebyr kr 2.750,–, termingebyr kr 95,–, tinglysningsgebyr 1.051,–

Hvordan kan jeg få det billigste billånet?

Jo større egenkapital du har, desto billigere rente vil du få på lånet. Vi tilbyr tre ulike prisalternativer, avhengig av hvor mye egenkapital du har. Har du ingenting i egenkapital, kan vi fullfinansiere kjøretøyet du skal kjøpe.

Se oppdaterte veiledende priser her

Priseksemplene våre tar utgangspunkt i 35 %, 20 % og 0 % egenkapital. Rentekostnadene står oppgitt som både nominell rente og effektiv rente. Dermed får du all informasjon du trenger for å ta det valget som passer deg best.

Ønsket nedbetalingstid vil også påvirke totalsummen på lånet. Vi tilbyr nedbetaling i inntil 10 år, men vi anbefaler at du tilpasser nedbetalingstiden til bilens verdi. Verdien på en ny bil halveres i løpet av de tre første årene, mens eldre biler har nokså stabil verdireduksjon.

Les mer: Billån for unge

Hvorfor velge AS Financiering?

Det er mange gode grunner til å velge AS Financiering når du skal kjøpe ny bil.

100 % finansiering: Du kan låne inntil hele kjøpesummen.

Vi tilbyr inntil 100% finansiering av ditt kjøretøy, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil.

Alle biler: Vi finansierer alle bilmerker, inkl. elbiler og veteranbiler.

Uansett om du drømmer om en en splitter ny cabriolet, en klassisk folkevogn eller en vintage AmCar, kan vi tilby billån.

Finansiering av ny og brukt bil

Enten du drømmer om en skinnende ny bil eller en stødig brukt bil, kan du låne penger til det hos oss. Søk billån til både ny bil og brukt bil hos AS Financiering.

Heldigital søknad: Du søker lån via vårt elektroniske søknadsskjema.

Med vårt elektroniske søknadsskjema er det smidig å sende inn all informasjon for at vi skal kunne behandle søknaden din mest mulig effektivt. Du signerer med BankID.

Couple autumn picnic

Hvem kan søke om billån hos AS Financiering?

For å søke billån hos AS Financiering må du oppfylle våre vilkår til låntakere. Du kan lese mer om hva disse er her:

  • Du må være over 18 år og bosatt i Norge med norsk personnummer. Oppfyller du disse vilkårene kan du søke om et billån hos oss.
  • Bilen det søkes lån til må kjøpes og omregistreres til søkeren, samtidig som lånet etableres. Dette kan vi hjelpe deg med.
  • Ved kredittvurdering av våre søknader innhentes blant annet siste registrerte ligningsopplysninger for søkeren. Disse opplysningene ligger ofte 1 – 1,5 år tilbake i tid. Dersom søkeren etter dette for eksempel har økt sin inntekt eller har redusert samlede lån, er det viktig at det oversendes dokumentasjon på dette. Dette vil øke sjansen for å få innvilget lån til en gunstigere rente.
  • Dersom søkeren har registrerte betalingsanmerkninger, vil vi likevel vurdere søknaden. Det må imidlertid dokumenteres at betalingsanmerkningene er gjort opp for.

Søk billån

Lån med pant i bilen

Hos AS Financiering er det ingenting vi liker bedre enn å oppfylle drømmen om kjøretøy. Derfor tilbyr vi lån til en rekke andre kjøretøy ved siden av vårt ordinære billån. Drømmer du om en Harley Davidson eller en campingvogn til å feriere i om sommeren? Vi hjelper deg mer enn gjerne med å oppfylle nettopp din drøm.

Blant våre lånetilbud finner du:

Alle lån tilbys med salgspant i kjøretøyet og opptil 100 % finansiering. Salgspant i kjøretøyet innebærer at man vi tar sikkerhet i kjøretøyet fremfor i egenkapital. Det gir deg et fleksibelt lån som kan tilpasses din økonomi og betjeningsevne.

Klikk deg rundt på hjemmesiden eller les mer om våre låneprodukter her:

Båtlån

AS Financiering tilbyr lån til båter over 7 meter med pant i båten. Med båten som sikkerhet for lånet, har du mulighet til å finansiere inntil 80 % av fartøyet hos oss. Er dette dagen du skal legge ut til sjøs, med vinden i håret og horisonten foran deg?

Caravanlån

Med lån til caravan, bobil eller campingvogn, er ferien på landeveien innen rekkevidde. Det er mer populært enn noen gang å dra på Norgesferie, og med en caravan har du full fleksibilitet til å feriere slik det passer deg. Vi tilbyr lån til både nye og brukte caravaner.

MC-lån

Er det motorsykkel som er din greie? I så fall kan du søke lån til MC hos oss, uansett om du har sett deg ut en ny eller brukt MC. Vi tilbyr lån til alle merker og modeller, slik at nettopp du kan oppfylle MC-drømmen din.

Grønt billån: Vårt billigste billån

Med vårt populære låneprodukt Grønt billån får du enda bedre betingelser på lånet. Grønt billån er det soleklare valget for en miljø- og prisbevisst kunde, og er vårt bidrag til klimasaken. Vi ønsker å oppmuntre bilister til å velge grønnere alternativer, og gjør dette ved å tilby det aller billigste billånet til deg som velger elbil eller hybrid.

Sjekk om du kvalifiserer til grønt billån hos AS Financiering.

Vi gir grønt billån til både nye og brukte biler, så lenge de har elektrisk motor. Ta kontakt med oss hvis du ikke er sikker på om drømmebilen din kvalifiserer til grønt billån.

Hand holding charging electric car battery at station

Søk billån

Søk vårt billigste billån i dag

AS Financiering ble stiftet i 1930 og er et av Norges eldste finansieringsselskap. Med lang fartstid i bransjen kjenner vi lånemarkedet godt – kanskje bedre enn noen andre. Er du på utkikk etter et billån, har du kommet til rett sted.

Vi tilbyr lån til både nye og brukte biler, til gunstige betingelser og fleksible rammer. Vi finansierer alle bilmerker, inkludert elbiler og veteranbiler. Har du en bildrøm, kan du søke om å få den oppfylt hos oss.

Grønt billån med lavere effektiv rente

Med billån fra AS Financiering er drømmebilen innen rekkevidde. Dersom du skal kjøpe elektrisk eller hybrid, kvalifiserer du til vårt aller billigste billån, nemlig Grønt billån. Grønt billån er vårt grønne alternativ til deg som velger miljøvennlig bil, og dette lånet har enda lavere effektiv rente enn ordinært billån.

Vi hjelper deg med finansieringen, enten du kjøper ny eller brukt bil – også elektrisk og hybrid. Du søker enkelt Grønt billån gjennom vårt elektroniske søknadsskjema. Så snart vi har mottatt søknaden vil vi behandle den i løpet av kort tid. Dersom søknaden blir innvilget kan du signere lånedokumentene med BankID for raskest mulig prosess.

Du kan når som helst nedbetale lånet i sin helhet uten ekstra kostnader.

Skal du kjøpe bil? Søk et av markedets billigste billån i dag. Vi ser frem til å høre fra deg!

Beautiful stylish young girl travels by car, summer travel, freedom, transport for rent, new impressions and adventure, freedom and youth

Søk billån

Spørsmål og svar om billigste billån

Finansierer dere både til ny og brukt?

Ja, du kan få billån gjennom oss til både ny og brukt bil.

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne fra 30 000 til så mye som 2 000 000 kroner. Med andre ord dekker vi de fleste prisklasser og de fleste typer. Du kan få kjøpt det nyeste innen elektrisk og hybrid, eller finne et kupp på bruktmarkedet. Vi hjelper deg gjerne å realisere drømmen med et av landets billigste billån.

Hva betyr 100 % finansiering?

Det betyr at vi dekker hele kjøpesummen til bilen. Med andre ord trenger du ikke ha noe egenkapital før du kjøper. Dette blir da et lån med sikkerhet hvor vi tar salgspant i kjøretøyet.

Finansierer dere også el-biler?

Ja, vi finansierer alle typer biler. Faktisk har vi et helt eget tilbud til deg som ønsker å tenke miljøvennlig. Hos oss får du nemlig et såkalt grønt billån – billigst for deg som vil kjøre elektrisk eller hybrid.

Vi ønsker å gjøre vanlig billån billigst mulig for deg gjennom å ha de laveste rentene. Det samme ønsker vi å gjøre med vårt grønne tilbud. Faktisk er det slik at vi tilbyr den samme nominelle renten på de ulike typene, men du vil se at den effektive er lavere for deg som skal kjøpe miljøvennlig. Med lavere rente får du billigste billån for deg.

Hva er fordelene med å kjøpe brukt?

Dersom du kjøper brukt, vil du spare mye på selve kjøpet. Samtidig vil du kanskje tape mye på reparasjoner. Mange opplever at det stadig dukker opp nye problemer på grunn av slitasje eller dårlig vedlikehold. Samtidig vil ikke prisreduksjonen være like stor som hvis du hadde kjøpt nytt.

Hva er fordelene med å kjøpe nytt?

Du er nesten garantert at kjøretøyet ikke har noen mangler, at ytelsen er på topp og at alt moderne utstyr og teknologi er på plass. Samtidig er det slik at prisreduksjonen er størst de to-tre første årene. Etter dette flater kurven ut. Med andre ord vil du kanskje tape mye på dette om du bestemmer deg for å selge.

Hva har egenkapital å si på prisen?

Jo mer egenkapital du har, jo lavere blir den totale prisen. 35 % gir en nominell rente fra 4,85 % . Dette tallet vil ikke endre seg selv om du har 50 % egenkapital. Du trenger med andre ord ikke mer enn 35 %.

Ellers vil en egenkapital på 20 prosent gir en rente fra 5,50 %. Med 0 prosent blir den 6,50 %. Her kan du til enhver tid sjekke oppdaterte veiledende priser.

Hvordan få billigste billån?

Vårt billigste billån får du ved å ha høy egenkapital. Med 35 % egenkapital får du vår laveste rente og vårt billigste billån.

Søk billån