Billigste billån

Få et av Norges billigste billån hos AS Financiering. Vi tilbyr billån med pant i bilen som sikkerhet. Dermed kan du låne opptil 100 % av kjøpesummen.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Derfor bør du søke billån hos oss

Det er flere grunner til å søke billån hos oss. Gode betingelser og fleksibilitet er bare noen av dem. Med et lån hos oss får du også:

  • Raskt svar på lånesøknaden
  • Finansiering inntil 100 % av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Er du på jakt etter ny bil, eller har du allerede funnet drømmebilen? Realiser bildrømmen i dag, og søk billån helt uforpliktende hos AS Financiering.

Hva koster billånet?

De fleste som skal finansiere et bilkjøp ser etter det billigste billånet. Totalprisen på et lån avhenger av mange faktorer som rentekostnader, gebyrer og ikke minst nedbetalingstid.

Hos AS Financiering får du et lån med noen av landets beste betingelser. Renten du får på våre lån avhenger av hvor stor egenandelen er. Ønsker du å se hvor mye lånet kan koste deg, bør ta en titt på vår billånskalkulator. Her kan du legge inn ønsket kjøpesum, nedbetalingstid og eventuelt egenkapital. Deretter får du oppgitt månedsbeløp på lånet fordelt på renter, avdrag og gebyrer.

Hvordan får jeg billigere lån?

Jo større egenkapital du har, desto billigere rente vil du få på lånet. Vi tilbyr tre ulike prisalternativer, avhengig av hvor mye egenkapital du har. Her ser du oppdaterte veiledende priser. Priseksemplene våre tar utgangspunkt i 35 %, 20 % og 0 % egenkapital. Rentekostnadene står oppgitt som både nominell og effektiv rente.

Ønsket nedbetalingstid vil også påvirke totalsummen på lånet. Vi tilbyr nedbetaling i inntil 10 år, men vi anbefaler at du tilpasser nedbetalingstiden til bilens verdi. Verdien på en ny bil halveres i løpet av de tre første årene, mens eldre biler har nokså stabil verdireduksjon.

Les mer: Billånskalkulator

Hvem kan søke om billån hos AS Financiering?

  • Personer over 18 år, bosatt i Norge, med norsk personnr. kan søke om billån hos AS Financiering.
  • Du må være i fast jobb for å søke.
  • Bilen det søkes lån til må kjøpes og omregistreres, samtidig som lånet etableres.

Søk billån

Andre lånetilbud

Ved siden av billån, tilbyr vi også en rekke andre lån til kjøretøy. Drømmer du om en Harley Davidson eller en campingvogn til å feriere i om sommeren? Vi hjelper deg mer enn gjerne med å oppfylle nettopp din drøm.

Blant våre lånetilbud finner du:

Alle lån tilbys med salgspant i kjøretøyet og opptil 100 % finansiering. For lån til båt er det krav om skipspant og opptil 80 % finansiering. Det gir deg et fleksibelt lån som kan tilpasses din økonomi og betjeningsevne.

Søk vårt billigste billån i dag

AS Financiering ble stiftet i 1930 og er et av Norges eldste finansieringsselskap. Vi tilbyr lån til både nye og brukte biler, til gunstige betingelser og fleksible rammer. Vi finansierer alle bilmerker, inkludert elbiler og veteranbiler.

Du søker enkelt lån gjennom vårt elektroniske søknadsskjema. Så snart vi har mottatt søknaden vil vi behandle den i løpet av kort tid. Dersom søknaden blir innvilget kan du signere lånedokumentene med BankID for raskest mulig prosess.

Du kan når som helst nedbetale lånet i sin helhet uten ekstra kostnader.

Skal du kjøpe bil? Søk et av markedets billigste billån i dag. Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk billån