Caravanlån

Du kan skaffe deg caravan raskt og enkelt med et gunstig caravanlån fra AS Financiering. Send en søknad i dag!

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Hos AS Financiering kan du søke caravanlån, uansett hvilken type caravan du ønsker å kjøpe. Vi tilbyr lån med salgspant i campingvognen som sikkerhet. Vi finansierer alle merker og årsmodeller, slik at du kan få finansiert akkurat det kjøretøyet du drømmer om.

Gode renter og betingelser

AS Financiering tilbyr noen av landets beste renter og betingelser på lån til alle kjøretøy, både nye og brukte. Søk lån til caravan hos oss, så får du mange fordeler:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i caravanen
  • Elektronisk signering med BankID

Send inn en søknad i dag og motta et uforpliktende lånetilbud. Søk lån til både ny og brukt bobil eller campingvogn.

Bobil eller campingvogn?

Camping ved en fjord i Norge

Dersom du er usikker på om du skal kjøpe bobil eller campingvogn, bør du leie eller låne og teste ut opplevelsen før du bestemmer deg. Det er fint å være sikker på at du vil trives med ferie på hjul, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt.

Ta bobilen eller campingvogna på ferie!

Den største fordelen med ferie på hjul er følelsen av frihet, og den får du uansett hva valget faller på. Fra førersetet på bobilen eller campingvogna bestemmer du selv hvor du vil stoppe, spise, sove, besøke eller kjøre videre.

Det er nye muligheter rundt hver sving, og med en egen campingvogn eller bobil i oppkjørselen kan du legge ut på reise flere ganger i året hvis du vil. Dette er en flott måte å utforske Norge og alle andre land innen rekkevidde – den aller beste måten, mener mange.

Lån med opptil 10 års nedbetalingstid

Når du har bestemt deg for doning, er tiden inne for å søke lån hos AS Financiering. Vi tilbyr noen av Norges laveste renter på kjøretøy, og inntil 100 % finansiering med opptil 10 års nedbetalingstid.

Det lønner seg å søke lån hos oss.

Billig rente på lån

Mennesker sitter utenfor campingvogn

AS Financiering har vært tilbyder av lån til kjøretøy siden 1930. Dette gjør oss til et av Norges eldste finansieringsselskaper.

Gode betingelser

Vi tilbyr lån med salgspant i kjøretøyet, men du kan også stille med egenkapital som sikkerhet. Jo høyere egenkapital du kan stille med, desto lavere rente får du på lånet. Vi tilbyr tre ulike prisalternativer, avhengig av egenkapital og lånesum: 0 – 19,99 %, 20 – 34,99 % og 35 % eller høyere. Vår lånekalkulator vil beregne dette automatisk for deg.

Alle merker og årsmodeller

AS Financiering finansierer alle merker og årsmodeller av caravan og campingvogner. Vi tilbyr lån med opptil 10 års nedbetalingstid, men vi anbefaler deg å tilpasse denne alderen på campingvognen.

Skaff deg lånebevis

Når du skal kjøpe en caravan, lønner det seg å skaffe et lånebevis på forhånd. Et lånebevis er spesielt gunstig for deg som skal kjøpe brukt og har planer om å gå på flere visninger. Med lånebeviset i hånda kan du dokumentere for selgeren at finansieringen allerede er ordnet.

Du kan også søke om et lånebevis etter at du har funnet et kjøretøy du ønsker å kjøpe, men vi anbefaler at du har dette klart i god tid. Lånebeviset gir deg mulighet til å handle raskt når du har et godt kjøp for hånden. Lånedokumentet kan signeres med BankID.

Bestill lånebevis

Bestill caravanforsikring

Dersom du har bestemt deg for å kjøpe en bobil eller campingvogn, er du mest sannsynlig også på jakt etter en god forsikring på kjøretøyet. Vi er stolte av å tilby forsikring fra Frende Forsikring.

Frende Forsikring har flere år på rad blitt kåret til best i test når det kommer til vilkår og dekning. Kundene er også spesielt fornøyd med konkurransedyktige priser og god kundeservice. Du kan med andre ord føle deg trygg med en forsikring fra Frende.

Forsikringen dekker deg i hele Europa fra mai til september. Velger du flere forsikringer fra Frende, får du 17 % rabatt. Du får også 5 % lojalitetsrabatt når du har vært kunde i tre år.

Slik søker du

The caravan stands on the Vedic lawn by the sea. The family went on vacation to nature.

Med et caravanlån fra AS Financiering er drømmedoningen snart innen rekkevidde, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt. Vi hjelper deg med å sette drømmen om en ferie på landeveien ut i livet, og våre hyggelige medarbeidere hjelper deg mer enn gjerne dersom du har spørsmål.

Inntil 100% finansiering

Ser dette ut som et caravanlån for deg? Send inn en søknad da vel! Det eneste du trenger å oppgi er lånesum, ønsket nedbetalingstid og eventuell egenkapital. Så snart vi har mottatt søknaden, vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg.

Dersom lånet blir innvilget signerer du lånedokumentene med BankID eller per post. Deretter må du laste opp kopi av kjøpekontrakten, nytt vognkort og en pantattest fra forsikringsselskapet.

Søk lån til campingvogn hos AS Financiering i dag. Lånetilbudet er både kostnadsfritt og uforpliktende.

Søk caravanlån