Caravanlån

Du kan skaffe deg caravan raskt og enkelt med et gunstig caravanlån fra AS Financiering. Send en søknad i dag.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Hos AS Financiering kan du søke lån til caravan og bobil med gunstige betingelser, uansett hvilken type du ønsker å kjøpe. Vi tilbyr lån med salgspant i campingvognen eller bobilen som sikkerhet.

Det er flere fordeler ved å søke caravanlån hos oss:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i caravanen
  • Elektronisk signering med BankID

Send inn en søknad i dag og motta et uforpliktende lånetilbud. Søk lån til både ny og brukt caravan.

Billig rente på lån

AS Financiering har vært tilbyder av lån til kjøretøy siden 1930. Dette gjør oss til et av Norges eldste finansieringsselskaper.

Vi tilbyr lån med salgspant i kjøretøyet, men du kan også stille med egenkapital som sikkerhet. Jo høyere egenkapital du kan stille med, desto lavere rente får du på lånet. Vi tilbyr tre ulike prisalternativer, avhengig av egenkapital og lånesum: 0 – 19,99 %,
20 – 34,99 % og 35 % eller høyere. Vår lånekalkulator vil beregne dette automatisk for deg.

AS Financiering finansierer alle merker og årsmodeller av caravan og campingvogner. Vi tilbyr lån med opptil 10 års nedbetalingstid, men vi anbefaler deg å tilpasse denne alderen på campingvognen.

Skaff deg lånebevis

Når du skal kjøpe en caravan, lønner det seg å skaffe et lånebevis på forhånd. Da kan du dokumentere overfor selger at finansieringen allerede er ordnet.

Du kan også søke om et lånebevis etter at du har funnet et kjøretøy du ønsker å kjøpe, men vi anbefaler at du har dette klart i god tid. Lånebeviset gir deg mulighet til å handle raskt når du har et godt kjøp for hånden. Lånedokumentene signerer du med BankID.

Bestill lånebevis

Bestill caravanforsikring

Dersom du har bestemt deg for å kjøpe en bobil eller campingvogn, er du mest sannsynlig også på jakt etter en god forsikring på kjøretøyet. Vi er stolte av å tilby forsikring fra Frende Forsikring.

Frende Forsikring har flere år på rad blitt kåret til best i test når det kommer til vilkår og dekning. Kundene er også spesielt fornøyd med konkurransedyktige priser og god kundeservice. Du kan med andre ord føle deg trygg med en forsikring fra Frende.

Forsikringen dekker deg i hele Europa fra mai til september. Velger du flere forsikringer fra Frende, får du 17 % rabatt. Du får også 5 % lojalitetsrabatt når du har vært kunde i tre år.

Slik søker du

Ser dette ut som et caravanlån for deg? Send inn en søknad da vel! Det eneste du trenger å oppgi er lånesum, ønsket nedbetalingstid og eventuell egenkapital. Så snart vi har mottatt søknaden, vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg.

Dersom lånet blir innvilget signerer du lånedokumentene med BankID eller per post. Deretter må du laste opp kopi av kjøpekontrakten, nytt vognkort og en pantattest fra forsikringsselskapet.

Søk lån hos AS Financiering i dag. Lånetilbudet er både kostnadsfritt og uforpliktende.

Søk caravanlån