Finansieringsbevis bil

Vi tilbyr finansiering av bil, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil. Bestill finansieringsbevis gjennom vårt elektroniske søknadsskjema.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Her kan du søke om finansieringsbevis, uansett hvilken bil du skal kjøpe. Da finner du ut av hvor mye du kan låne, og kan ta deg god tid til å gå på visninger og undersøke markedet. Vi tilbyr billån til nye og brukte biler, i tillegg til finansiering av andre kjøretøy som motorsykkel, campingvogn eller båt. Les mer og søk finansieringsbevis her.

Finansieringsbevis bil

Låne penger til bilen du ønsker deg

Hos AS Financiering setter vi vår stolthet i å oppfylle din bildrøm. Som et av Norges eldste finansieringsselskap kan du stole på at vi møter deg med god økonomisk rådgivning, og det beste innen kundeservice.

Uansett om du ønsker deg en klassisk veteranbil eller en bil som er ny på markedet, kan du finansiere bilkjøpet hos oss. Hos oss får du inntil 100 % finansiering og opptil 10 års nedbetalingstid, med salgspant i kjøretøyet som sikkerhet. Søk om lån i dag, så hører du fra oss i løpet av kort tid.

Ulike måter å finansiere bilen på

AS Financiering tilbyr ulike måter å finansiere bilen på, slik at du kan velge det billånet som passer best til deg. Vi opererer med tre ulike prismodeller avhengig av hva du har i egenkapital:

  • 0-19,99 %
  • 20-34,99 %
  • 35 % eller høyere

Jo mer du har i egenkapital, jo lavere effektiv rente får du på lånet. Vi tilbyr også lavere rente til deg som velger full kaskoforsikring på kjøretøyet. Det er mange gode grunner til å velge AS Financiering når du har behov for finansiering av bil:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Finansieringsbevis bil

Med et finansieringsbevis fra AS Financiering er du klar til å slå til på en god handel. Finansieringsbeviset forteller selgeren at du er god for pengene, og du kan ta deg god tid til å gå på visninger og undersøke markedet før du går videre med bilkjøpet.

Hos oss får du valget mellom en rekke ulike låneprodukter. Her er noen av dem:

Ny eller brukt bil

Vi tilbyr inntil 100 % finansiering og opptil 10 års nedbetalingstid på ny eller brukt bil. Er kjøretøyet mindre verdt enn 100 000 kroner, har du mulighet til å velge kaskofritt billån og maksimalt fem års nedbetalingstid.

Elbil eller hybrid

Skal du kjøpe elektrisk bil kan du søke om grønt billån, vårt aller mest fordelaktige låneprodukt. Vår måte å bidra til miljøsaken er ved å tilby lavere effektiv rente ved kjøp av miljøvennlig bil. Les mer og søk lån her:

Grønt billån

Kaskofritt billån

Såkalt kaskofritt billån er spesielt utarbeidet for deg som skal kjøpe en eldre bil av lavere verdi. Alle bileiere er pålagt å forsikre kjøretøyet sitt, og de ulike dekningsgradene er kasko, delkasko og ansvarsforsikring.

Ansvarsforsikringen er det absolutte minimum, og passer best til eldre og rimeligere modeller. Søk kaskofritt billån hos AS Financiering hvis du skal kjøpe en bil som er verdt mindre enn 100 000 kroner.

Veteranbil

Drømmer du om å kjøpe AmCar eller veteranbil? Søk finansiering av bil hos oss, så er du et steg nærmere bildrømmen. Med et finansieringsbevis til bil kan du ta deg god tid til å kikke på ulike modeller, og finne den perfekte veteranbilen for deg.

Vi ser frem til å gjøre bildrømmen din til virkelighet!

Søk finansieringsbevis til bil