Grønt billån

Visste du at AS Financiering tilbyr grønt billån? Dette er vårt aller gunstigste billån for deg som skal kjøpe en miljøvennlig bil.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Fordeler med å velge elektrisk

Med grønt billån får du en ekstra god avtale. Vi ønsker å gjøre det vi kan for miljøsaken, og tilbyr derfor et svært gunstig låneprodukt til kjøp av elbil og hybrid. Hos AS Financiering kan du søke om billån med inntil 100% finansiering.

Flere og flere bilkjøpere velger elektrisk, og det er ikke rart – det er nemlig mange fordeler for de som kjører elbil. Når du kjøper elbil betaler du verken engangsavgift eller moms, og avhengig av hvor du bor i landet kan du parkere gratis og være fritatt for bompenger.

Flere og flere velger elbil

Her hos AS Financiering har vi merket at andelen elbiler øker for hvert år, da flere og flere av våre låneprodukter går til nettopp kjøp av elbil. Derfor tilbyr vi grønt billån med en av Norges laveste renter. Dette er vårt bidrag til miljøsaken, og på den måten ønsker vi å bidra til en renere klode for alle.

Få grønt lån til bil

Hand holding charging electric car battery at station

Med grønt billån fra AS Financiering får du en svært gunstig rente, lavere etableringskostnad og lavere terminkostnad. Signer ditt nye lån elektronisk med BankID, så har du billån på dagen.

Med grønt billån får du:

  • Inntil 100% finansiering av elbilen
  • Inntil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Raskt svar på din lånesøknad

Inntil 10 års nedbetalingstid

Med et lån fra AS Financiering kan du søke om billån med opptil 10 års nedbetalingstid på lånet ditt. Det gir deg stor fleksibilitet i hverdagen, samtidig som du får mulighet til å planlegge økonomien på lang sikt.

Søk grønt billån hos AS Financiering

Søk lån hos AS Financiering, så er drømmebilen snart din. Eller har du ikke funnet den rette enda? I så fall kan du søke om lånebevis fra oss.

Med lånebeviset kan du dokumentere overfor selgeren at finansieringen allerede er ordnet, og slik få et fortrinn som kjøper. Du får mulighet til å handle raskt når det dukker opp en god avtale, og slipper å gå glipp av en god handel!

Bestill lånebevis

Billån fra AS Financiering

Med billån fra AS Financiering får du inntil 100% finansiering av din nye bil, og inntil 10 års nedbetalingstid. Vi kan tilby markedets gunstigste rente og de beste vilkår.

Nominell og effektiv rente

Nominell rente er grunnrenten på lånet ditt, mens effektiv rente inkluderer nominell rente og andre gebyrer eller kostnader som følger med på lånet. Hvis du vil vite hva lånet faktisk kommer til å koste, må du derfor se på effektiv rente.

Effektiv rente blir beregnet ut i fra hvor mye du trenger å låne, hvor mye du har i egenkapital og hvor lang nedbetalingstid du velger.

Prøv deg frem med vår billånskalkulator

Bruk vår praktiske billånskalkulator for å beregne hvor mye lånet kommer til å koste i måneden. Slik fungerer det:

  • Fyll inn kjøpesummen
  • Fyll inn egenkapital
  • Velg ønsket nedbetalingstid

Deretter vil kalkulatoren beregne hvor mye du må betale i månedsbeløp. Det er lurt å undersøke dette før du søker lån. Da kan du planlegge økonomien i årene som kommer, og være helt sikker på at du klarer å betjene terminene ved siden av de vanlige utgiftene dine.

Les mer: Elbiltest

Andre låneprodukter

Motorcycle driver riding in Alpine highway, Nockalmstrasse, Austria, central Europe.

Skal du kjøpe bil med forbrenningsmotor, MC, båt eller et annet kjøretøy? I så fall er et av våre andre låneprodukter aktuelt for deg.

AS Financiering er et finansieringsselskap som tilbyr lån til nye og brukte biler, motorsykler og campingvogner mot salgspant i låneobjektet. Vi tilbyr også lån til kjøp av båt over syv meter.

I tillegg til lån tilbyr vi skadeforsikring fra Frende Forsikring til knallgode priser og prisvinnende vilkår. Frende Forsikring er blitt kåret til best i test flere år på rad for vilkår og dekning. Du får en av markedets raskeste bonusopptjening på bil, med en startbonus på 50 %, og øyeblikkelig hjelp dersom uhellet er ute.

Søk grønt billån hos AS Financiering i dag! 

Se og bestill forsikring