Kalkulator billån

Bruk en kalkulator for billån for å beregne hvor mye du kan låne. AS Financiering tilbyr billån med sikkerhet i bilen, med noen av landets beste betingelser.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Med en kalkulator får du enkelt oversikt over ditt billån. Finn ut hva du kan forvente å få i lån og beregn renter og månedlig kostnad. Dermed har du all informasjon du trenger for å sette opp et estimert budsjett.

Fra billånskalkulatoren er det enkelt å sende inn en søknad om billån. Vi finansierer ditt bilkjøp med inntil 100 % og 10 års nedbetalingstid, uansett om bilen du skal kjøpe er ny eller brukt.

Gode betingelser på billån

AS Financiering tilbyr lån med sikkerhet i bilen og gode betingelser. Behandlingstiden hos oss er kort og du kan forvente svar på lånesøknaden innen kort tid. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende.

Les mer: Billån rente

Det er mange gode grunner til å velge AS Financiering:

  • Finansiering av inntil 100 % av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid på billån
  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Kjøpe ny bil

Vi tilbyr lån til deg som skal kjøpe ny bil, med svært gode betingelser. Skal du kjøpe elbil eller hybrid? I så fall anbefaler vi grønt billån, vårt aller rimeligste låneprodukt.

Kjøpe brukt bil

Vi tilbyr også et av landets beste billån til deg som skal kjøpe bruktbil fra en privatperson. Dersom lånet blir innvilget, utbetaler vi hele summen til selgeren. Enklere blir det ikke.

Beregn billån med kalkulator

Med en kalkulator for billån blir det enklere å kjøpe bil. Du velger selv det billånet som passer best for din situasjon. Les videre for å få mer informasjon.

Ordinært billån

Dette er låneproduktet som passer de fleste. Med ordinært billån finansierer vi inntil 100 % av kjøpesummen, og du kan velge en nedbetalingsperiode på opptil 10 år. Rentebetingelsene avgjøres av hvor mye du stiller med i egenkapital, samt alder på bilen. Som sikkerhet på lånet tar vi pant i bilen.

Grønt billån

Med grønt billån får du vårt aller beste låneprodukt. Dette er lånet for deg som skal kjøpe elbil eller hybrid. Fordelene med grønt billån er at du får lavere rente, lavere etableringskostnad på lånet og lavere terminbeløp. Så lenge bilen er elektrisk spiller det ingen rolle om du skal kjøpe ny eller brukt bil.

Kaskofritt billån

Kaskofritt billån er et godt alternativ for deg som skal kjøpe en rimeligere bil, og som ikke ønsker full kaskoforsikring. Vi finansierer opptil 100% av bilen med en nedbetalingsperiode på inntil fem år. Kaskofritt billån har et lånebeløp på maksimalt 100 000 kroner, med sikkerhet i bilen. Du kan spare penger på å droppe kaskoforsikring – spesielt ved kjøp av eldre bil.

Les mer: Kaskofritt billån

Slik bruker du vår kalkulator til billån

En kalkulator til billån er et nyttig verktøy for deg som skal kjøpe bil. Bruk den før du tar valget ditt. Da er du ekstra godt forberedt når du skal søke lån til drømmebilen. Under forklarer vi nærmere hvordan den fungerer.

Du vil se at vår kalkulator til billån har tre ulike variabler. Her får du mer informasjon om de ulike begrepene, og om hva variablene påvirker. Til høyre i vår billånskalkulator ser du tre ulike tall. Disse får du også mer informasjon om.

Variabel 1: Pris

Pris er det samme som kjøpesum. Det er altså beløpet du trenger å låne. Bruk vår billånskalkulator hvis du står mellom to ulike prisklasser. Da får du et nyttig verktøy som viser deg hvordan pris påvirker de andre variablene.

Variabel 2: Egenkapital

Her kan du justere hvor stor egenkapital du kan stille med. Vi tilbyr 100 % finansiering, noe som betyr at du ikke trenger egenkapital, men med egenkapital kan du senke dine renter. Hvis du søker om et beløp på 100 000 kr, vil 35 000 kr egenkapital gi lavere rente enn 20 000 kr egenkapital.

Variabel 3: Nedbetalingstid

Hos oss får du inntil 10 års nedbetalingstid, men det avhenger litt av kjøpesum. Ved lavere kjøpesum har vi inntil 7 års nedbetalingstid. Dette ser du enkelt i vår billånskalkulator.

Nedbetalingstid påvirker effektiv rente. Det kan du selv se ved å justere antall år. Renter påvirker hvor mye billånet koster – både totalt og per måned.

En nedbetalingstid over 5 år gir et høyere beløp per måned enn over 10 år. Prøv deg litt frem før du søker, og sjekk hvor mye du kan og vil betale.

Månedsbeløp

Dette er hvor mye billånet vil koste deg per måned. Det avgjøres av renter, gebyrer, størrelsen på lånet og nedbetalingstid. Et høyt lån krever større månedsbeløp. Det samme gjør kortere nedbetaling.

Dersom du ønsker å betale mindre per måned, bør du velge lengre nedbetaling. Dersom du vil betale mindre totalt, bør du ha kortere nedbetaling. Bruk vår kalkulator til billån som verktøy til å få nyttig informasjon før du bestemmer deg.

Nominell rente og effektiv rente

Nominell rente er slik renten ser ut før gebyrer og andre kostnader er lagt til. Du kan senke nominell rente ved å stille med egenkapital. Med et grønt billån får du som tenker miljøbevisst våre beste betingelser – blant annet lavere nominell rente.

Effektiv rente er nominell pluss gebyrer og andre kostnader. Som nevnt har vårt grønne billån våre beste betingelser. Lavere gebyrer fører nemlig til lavere renter. Velg dette om du både vil kjøre miljøbevisst og få billigst mulig lån.

Vi vil hjelpe deg å realisere bildrømmen

Har du prøvd vår kalkulator til billån, og har bestemt deg? AS Financiering har lang erfaring med finansiere bilkjøp. Vi har lån til alle biltyper i de fleste prisklasser. Søk hos oss og gjør bildrømmen virkelig.

De fleste prisklasser

Med et lån fra oss finner du garantert noe du vil like – enten det er fra en forhandler eller på bruktmarkedet. Vi dekker lånebeløp fra 30 000 kroner til 2 000 000 kroner. Dette rommer de aller fleste prisklasser på det norske markedet.

En splitter ny bil koster fort noen hundre tusen, men du kan gjøre en god deal på privatmarkedet.

Se gjerne etter biler som er eldre enn 3 år, men som ikke har kjørt lengre enn 100 000 km. Da slipper du sannsynligvis de aller dyreste reparasjonene. Samtidig får du en bil som ikke vil synke like mye i verdi som en helt ny en.

Alle biltyper

Vi finansierer nye biler, gamle biler, brukte biler, elbiler og hybridbiler. Vårt mål er å hjelpe deg med å kjøpe drømmebilen – uansett hva du vil å kjøre. Nå er det elbil og hybrid det selges mest av, og det er lite som tilsier at denne trender vil gi seg med det første. Hvis du også vil tenke miljøbevisst, får du gunstig grønt billån gjennom oss.

Vi dekker ikke bare alle biltyper, men kan også hjelpe deg å finansiere caravan, MC og båt.

Kontakt oss i dag!

Har du spørsmål om vår kalkulator til billån? Eller ønsker du mer informasjon om våre tjenester? Da må du ikke nøle med å ta kontakt. Vi vil gjerne høre fra deg. 

Kontakt en av våre hyggelige rådgivere på telefon 400 02 259, eller kontakt oss ved å sende en e-post til financiering@financiering.no, så hjelper vi deg med det du lurer på.

Søk billån