Kalkulator billån

Bruk en kalkulator for billån for å beregne hvor mye du kan låne. AS Financiering tilbyr billån med sikkerhet i bilen, med noen av landets beste betingelser.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Med en kalkulator får du enkelt oversikt over ditt billån. Finn ut hva du kan forvente å få i lån og beregn renter og månedlig kostnad. Dermed har du all informasjon du trenger for å sette opp et estimert budsjett.

Fra billånskalkulatoren er det enkelt å sende inn en søknad om billån. Vi finansierer ditt bilkjøp med inntil 100 % og 10 års nedbetalingstid, uansett om bilen du skal kjøpe er ny eller brukt.

Gode betingelser på billån

AS Financiering tilbyr lån med sikkerhet i bilen og gode betingelser. Behandlingstiden hos oss er kort og du kan forvente svar på lånesøknaden innen kort tid. Tilbudet du mottar er helt uforpliktende.

Les mer: Billån rente

Det er mange gode grunner til å velge AS Financiering:

  • Finansiering av inntil 100 % av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid på billån
  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Kjøpe ny bil

Vi tilbyr lån til deg som skal kjøpe ny bil, med svært gode betingelser. Skal du kjøpe elbil eller hybrid? I så fall anbefaler vi grønt billån, vårt aller rimeligste låneprodukt.

Kjøpe brukt bil

Vi tilbyr også et av landets beste billån til deg som skal kjøpe bruktbil fra en privatperson. Dersom lånet blir innvilget, utbetaler vi hele summen til selgeren. Enklere blir det ikke.

Beregn billån med kalkulator

Med en kalkulator for billån blir det enklere å kjøpe bil. Du velger selv det billånet som passer best for din situasjon. Les videre for å få mer informasjon.

Ordinært billån

Dette er låneproduktet som passer de fleste. Med ordinært billån finansierer vi inntil 100 % av kjøpesummen, og du kan velge en nedbetalingsperiode på opptil 10 år. Rentebetingelsene avgjøres av hvor mye du stiller med i egenkapital, samt alder på bilen. Som sikkerhet på lånet tar vi pant i bilen.

Grønt billån

Med grønt billån får du vårt aller beste låneprodukt. Dette er lånet for deg som skal kjøpe elbil eller hybrid. Fordelene med grønt billån er at du får lavere rente, lavere etableringskostnad på lånet og lavere terminbeløp. Så lenge bilen er elektrisk spiller det ingen rolle om du skal kjøpe ny eller brukt bil.

Kaskofritt billån

Kaskofritt billån er et godt alternativ for deg som skal kjøpe en rimeligere bil, og som ikke ønsker full kaskoforsikring. Vi finansierer opptil 100 % av bilen med en nedbetalingsperiode på inntil fem år. Kaskofritt billån har et lånebeløp på maksimalt 100 000 kroner, med sikkerhet i bilen.

Kontakt oss i dag!

Har du spørsmål til billån eller kalkulatoren? Da vil vi gjerne høre fra deg. Kontakt en av våre hyggelige rådgivere på telefon 400 02 259 eller send en e-post til kunde@financiering.no, så hjelper vi deg med det du lurer på.

Søk billån