MC-lån

Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Med et MC-lån hos AS Financiering er du et steg nærmere. Hos oss får du lån med sikkerhet i motorsykkelen.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Du kan også søke lån til ATV og Snøscooter

Få lån til å kjøpe MC

Har du alltid drømt om å kjøre inn i solnedgangen på to hjul? Uansett hvilken motorsykkel du har lyst på, hjelper vi deg med å oppfylle drømmen ved å tilby MC-lån med gode vilkår.

Med AS Financiering får du MC-lån med sikkerhet i motorsykkelen. Du kan låne opptil 100 % av kjøpesummen, og velge en nedbetalingstid på inntil 10 år. Dermed er du et steg nærmere drømmen!

Fordeler med et MC-lån hos oss:

 • Du får raskt svar på søknaden
 • Vi finansierer inntil 100 % av kjøpesummen
 • Velg opptil 10 års nedbetalingstid
 • Vi gir deg trygghet mot eventuelle heftelser i MC-en
 • Du kan bruke elektronisk signering med BankID

Lån til MC fra A til Å

Hos AS Financiering får du lån til MC med sikkerhet i motorsykkelen og gode betingelser. Vi tilbyr inntil 100 % finansiering av motorsykkelen. Jo mer du stiller med i egenkapital, jo lavere rente får du.

Med et lån fra AS Financiering er du et steg nærmere å realisere drømmene dine – uansett om det er å kjøpe ny eller brukt motorsykkel. Slik er et MC-lån fra AS Financiering:

 • Elektronisk søknadsskjema med rask behandlingstid
 • Velg egenkapital selv – vi tilbyr MC-lån på inntil 100 %

Har du allerede funnet motorsykkelen du vil kjøpe? I så fall overfører vi pengene direkte til selgers konto. Dersom du ikke er sikker på hvilken motorsykkel du vil kjøpe, kan du søke lånebevis fra oss. Da kan du ta deg god tid til å gå på visninger og prøvekjøre motorsykler, og du har mulighet til å slå til på kort varsel dersom en god mulighet skulle dukke opp.

Gode vilkår på MC-lånet

Vi tilbyr MC-lån med gode vilkår og gunstig rente. Jo mer du har i egenkapital, jo lavere rente får du – men vi kan også fullfinansiere motorsykkelen du vil kjøpe.

Slik blir renten på MC-lån bestemt

Etter at du har søkt om MC-lån, mottar du et tilbud om rente på lånet. Renten blir bestemt basert på to ting:

 • Hvor mye du har i egenkapital
 • Kredittvurdering av deg

Nominell rente

Nominell rente er grunnrenten på et lån. Denne blir delvis bestemt av styringsrenten i Norge og delvis av långiver, og kan ikke endres.

Effektiv rente

Effektiv rente er den nominelle renten i tillegg til andre gebyrer og kostnader som hører med til lånet. Når du får et tilbud om effektiv rente fra oss, er denne inkludert alle utgifter knyttet til lånet. Det er derfor ingen skjulte kostnader på ditt MC-lån.

Renteeksempel

Lån kr 150.000, 35% egenkapital, o/5 år, nom. 6,60% eff. 9,02%, kr pr. mnd. 3.112,- totalt kr 186.690,-
(inkl. etableringsgebyr kr 2.750,–, termingebyr kr 95,–, tinglysningsgebyr 1.051,-)

Forsikring til MC

Hvis du skal søke MC-lån, trenger du kanskje også forsikring?

Hos AS Financiering kan du også kjøpe forsikring til din nye motorsykkel. Gjennom Sparebanken Øst kan vi tilby en svært god forsikringsavtale fra Frende Forsikring. Forsikringen gir deg gode vilkår, rask bonusopptjening og trygt skadeoppgjør.

Søk MC-forsikring

Skaff deg et lånebevis

Når du skal kjøpe motorsykkel, kan det lønne seg å skaffe et lånebevis på forhånd. Da kan du dokumentere overfor selgeren at finansieringen allerede er i orden. Dermed har du mulighet til å handle raskt når du står med et godt kjøp for hånden.

Bestill lånebevis

Slik søker du om MC-lån

AS Financiering gjør det enkelt å søke lån til MC. Med vårt elektroniske søknadsskjema er det enkelt å sende inn en søknad, og vi har kort behandlingstid. Du kan forvente svar på dagen på din søknad.

Priseksempel MC-lån

Dette bør du tenke på før du kjøper MC

Har du alltid drømt om å suse av gårde på den åpne landeveien mens vinden rusker deg i håret? En MC gir deg frihet til å dra hvor du vil, og med smarte pakkeløsninger har du plass til både telt og bagasje. Dermed står du helt fritt til å utforske verden på den aller beste måten!

Valget av motorsykkel

Hvilken MC du kjøper avhenger av hva den skal brukes til. Du bør derfor tenke nøye gjennom dine behov og ønsker før du kjøper MC. Skal du bruke den til ferieturer eller skal du kjøre i byen? Trenger du plass til bagasje og passasjer, eller skal du ha en sprek MC som tar deg fra A til Å?

Kjøpe brukt MC

Hos AS Financiering kan du få MC-lån til brukt sykkel. Før du gjennomfører kjøpet bør du imidlertid være OBS på følgende:

 • En privat selger er ikke alltid klar over feil eller mangler ved kjøretøyet. Du bør derfor ta med deg en fagkyndig person som kan vurdere MC-en.
 • Undersøk bruktmarkedet for å bli enige om en realistisk pris. Er du uenig i den foreslåtte prisen er det alltid lov å forhandle.
 • Skriv kontrakt – bruk gjerne NAF kjøpekontrakt.

Finansiere MC

Til sist er det selvfølgelig også viktig å tenke gjennom hvordan du skal finansiere kjøpet. Med AS Financiering kan du låne opptil 100 % av kjøpesummen.

Før du sender inn en søknad anbefaler vi at du bruker vår lånekalkulator til å beregne hvor mye lånet kommer til å koste. Da får du raskt svar på om du klarer å betjene terminbeløpene ved siden av de vanlige månedlige utgiftene dine.

Send inn en søknad om MC-lån i dag!

Søk MC-lån