Sammenlign billån

Sammenlign billån hos AS Financiering for å finne det lånet som passer deg best. Vi tilbyr lån med pant i bilen, uansett hva slags type bil du skal kjøpe.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Skal du kjøpe ny bil? De aller fleste trenger et lån for å finansiere bilkjøpet, og AS Financiering kan tilby noen av Norges beste vilkår. Sammenlign billån hos oss i dag for å finne den låneavtalen som passer best til ditt bilkjøp.

Billån fra AS Financiering

Med et billån fra AS Financiering er drømmebilen snart din. Vi bistår med finansieringen, uansett om du skal kjøpe ny bil eller bruktbil. Med sikkerhet i kjøretøyet får du gunstige vilkår, og jo mer du har i egenkapital jo lavere blir renten på lånet. Hos oss kan du også fullfinansiere bilkjøpet, noe som passer bra hvis du ikke har egenkapital.

Sammenlign billån hos oss for å finne det lånet som passer best for din situasjon:

Ordinært billån

Dette er vårt vanligste låneprodukt som passer de aller fleste. Rentebetingelsene avhenger av hvor mye du skal låne, hvor mye du har i egenkapital og hvor lang nedbetalingstid du søker om. Vi kan finansiere opptil 100 % av bilen med inntil 10 års nedbetalingstid, men det billigste billånet får du ved å stille med 35 % i egenkapital.

Grønt billån

Grønt billån er vårt aller gunstigste låneprodukt, spesielt for deg som skal kjøpe elbil eller hybrid. Som takk for at du velger grønt gir vi deg lavere rente, etableringskostnad og terminkostnad. Det spiller ingen rolle om du skal kjøpe ny bil eller bruktbil, så lenge den er elektrisk.

Kaskofritt billån

Dersom du skal kjøpe en rimeligere bil og ikke har behov for full kaskoforsikring, er dette låneproduktet for deg. Vi tilbyr inntil 100 % finansiering og opptil syv års nedbetalingstid, med sikkerhet i bilen. Lånebeløpet er på maksimalt 100 000 kroner.

Billån med sikkerhet i bilen

AS Financiering har lang erfaring med å utstede lån til bil, motorsykkel, campingvogn og båt, med sikkerhet i kjøretøyet. Selskapet ble stiftet i 1930 og er et av Norges eldste finansieringsselskap. Som heleid datterselskap av Sparebanken Øst kan vi tilby noen av de beste lånevilkårene i Norge.

Skal du låne penger til å kjøpe bil? Da er du i gode hender hos oss. Ta opp billån uansett om du skal kjøpe ny eller brukt, og få kjøretøyet fullfinansiert hvis du trenger det. Sammenlign billån for å finne det som passer deg best.

I tillegg til billån tilbyr vi også andre tjenester som kommer godt med når du skal kjøpe bil. Les mer om det her:

Finansieringsbevis

Et finansieringsbevis kommer godt med, spesielt hvis du skal kjøpe bruktbil og planlegger å gå på flere visninger. Da kan du bevise for selgeren at finansieringen er i orden, og du er klar for å slå til hvis det dukker opp et godt tilbud.

Bestill finansieringsbevis

Skadeforsikring

Vi tilbyr skadeforsikring fra Frende Forsikring til svært gode priser og prisvinnende vilkår. Frende Forsikring er blitt kåret til best i test flere år på rad for vilkår og dekning. Du får en av markedets raskeste bonusopptjening på bil.

Se og bestill forsikring

Betalingsforsikring

Vær forberedt når uhellet er ute med vår betalingsforsikring. Skulle det hende noe som påvirker økonomien din, blir de månedlige terminbeløpene betjent via forsikringsordningen. Da får du én ting mindre å bekymre deg for.

Bestill betalingsforsikring

Sammenlign tjenester og få beste billån

Sammenlign billån og andre tjenester fra AS Financiering slik at du får det beste billånet tilpasset deg. Med finansieringen i orden er drømmebilen snart virkelighet. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Sammenlign billån: Spørsmål og svar

Hvilket type lån er best for meg?

Det kommer an på hva slags bil du skal kjøpe, og hvor dyr denne er. Vårt ordinære tilbud dekker de fleste prisklasser og typer. Vårt grønne tilbud er ekstra gunstig for deg som tenker miljøbevisst. Dersom du skal kjøpe noe rimeligere uten kasko, kan vårt kaskofrie tilbud være noe for deg – da kan du ikke kjøpe et dyrt kjøretøy.

Sammenlign billån hos oss med andre tilbud. Du får noen av de beste og billigste billån i landet hos oss. Vi er et av landets eldste finansieringsselskap. AS Financiering ble etablert i 1930, og har siden den gang hjulpet en rekke kunder å oppnå bildrømmen.

Hva slags bil bør jeg kjøpe?

Dette kommer helt an på deg, men det er fordeler og ulemper ved både ny, brukt og elektrisk. Sammenlign billån ut fra hva du skal kjøpe.

Hvilke fordeler og ulemper er det ved å kjøpe ny?

Her får du alt nytt. Ytelsen er på topp, teknologien er moderne og du slipper problemer knyttet til dårlig vedlikehold hos forrige eier. Samtidig vil du aldri få solgt for det samme du kjøpe for. Prisreduksjonen er kraftig de første to-tre årene – så flater reduksjonen noe ut.

Hvilke fordeler og ulemper er det ved å kjøpe brukt?

Brukt er selvsagt billigere når du kjøper. Dersom du ikke skal ha fullkasko, og har funnet noe brukt til under 100 000 kroner, kan du gå for vårt kaskofrie tilbud.

Det kommer til å bli flere reparasjoner med brukt. Reparasjoner kan fort bli dyrt.

Selv om du må betale mer hos verkstedet, vil du kunne selge bilen senere uten store tap. Prisreduksjonen er ikke like kraftig som når du kjøper nytt. Du vil ikke kunne selge dyrere enn du kjøpte for, men tapet er uansett ikke like stort.

Hvilke fordeler og ulemper er det ved å kjøpe elektrisk?

Elektrisk er billigere i drift på grunn av lading. Salget av elektrisk bil fortsetter å øke. Derfor vil flere og flere ha elektrisk eller hybrid i fremtiden, noe som også vil føre til større utbygging av infrastruktur. Du slipper også visse avgifter og betaler mindre i bompenger.

Du kan lese om flere fordeler hos Norsk elbilforening.

Hvor mye kan jeg låne?

Det er viktig å se på kjøpesum når du sammenligner billån. Hos oss kan du låne fra 30 000 og helt opp til 2 000 000 kroner. Disse summene gjelder vanlig billån. Til kaskofritt lån finansierer vi maks 100 000.

Disse prisklassene gjør at du kan kjøpe det meste blant det nyeste på markedet, eller så kan du finne gode tilbud på bruktmarkedet.

Hva betyr pant eller sikkerhet i bilen?

Pant og sikkerhet er det samme. Dette er akkurat det samme som sikkerhet i bolig. Utlånere trenger en viss sikkerhet for å minske risiko i tilfelle noe skulle skje. Med pant er utlåneren sikret å få tilbake pengene sine.

Hva avgjør renten på billån?

Det er viktig å se på renten når du skal sammenligne billån. Renten påvirkes av ulike faktorer. Først har du en nominell rente. Dette er renten slik den ser ut før gebyrer, avgifter og andre kostnader legges til.

Etter disse er lagt til får man den effektive renten. Effektiv rente bestemmer hvor mye du må betale.