Sammenlign billån

Sammenlign billån hos AS Financiering for å finne det lånet som passer deg best. Vi tilbyr lån med pant i bilen, uansett hva slags type bil du skal kjøpe.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Skal du kjøpe ny bil? De aller fleste trenger et lån for å finansiere bilkjøpet, og
AS Financiering kan tilby noen av Norges beste vilkår. Sammenlign billån hos oss i dag for å finne den låneavtalen som passer best til ditt bilkjøp.

Billån fra AS Financiering

Med et billån fra AS Financiering er drømmebilen snart din. Vi bistår med finansieringen, uansett om du skal kjøpe ny bil eller bruktbil. Med sikkerhet i kjøretøyet får du gunstige vilkår, og jo mer du har i egenkapital jo lavere blir renten på lånet. Hos oss kan du også fullfinansiere bilkjøpet, noe som passer bra hvis du ikke har egenkapital.

Sammenlign billån hos oss for å finne det lånet som passer best for din situasjon:

Ordinært billån

Dette er vårt vanligste låneprodukt som passer de aller fleste. Rentebetingelsene avhenger av hvor mye du skal låne, hvor mye du har i egenkapital og hvor lang nedbetalingstid du søker om. Vi kan finansiere opptil 100 % av bilen med inntil 10 års nedbetalingstid, men det billigste billånet får du ved å stille med 35 % i egenkapital.

Grønt billån

Grønt billån er vårt aller gunstigste låneprodukt, spesielt for deg som skal kjøpe elbil eller hybrid. Som takk for at du velger grønt gir vi deg lavere rente, etableringskostnad og terminkostnad. Det spiller ingen rolle om du skal kjøpe ny bil eller bruktbil, så lenge den er elektrisk.

Kaskofritt billån

Dersom du skal kjøpe en rimeligere bil og ikke har behov for full kaskoforsikring, er dette låneproduktet for deg. Vi tilbyr inntil 100 % finansiering og opptil fem års nedbetalingstid, med sikkerhet i bilen. Lånebeløpet er på maksimalt 100 000 kroner.

Billån med sikkerhet i bilen

AS Financiering har lang erfaring med å utstede lån til bil, motorsykkel, campingvogn og båt, med sikkerhet i kjøretøyet. Selskapet ble stiftet i 1930 og er et av Norges eldste finansieringsselskap. Som heleid datterselskap av Sparebanken Øst kan vi tilby noen av de beste lånevilkårene i Norge.

Skal du låne penger til å kjøpe bil? Da er du i gode hender hos oss. Ta opp billån uansett om du skal kjøpe ny eller brukt, og få kjøretøyet fullfinansiert hvis du trenger det.

I tillegg til billån tilbyr vi også andre tjenester som kommer godt med når du skal kjøpe bil. Les mer om det her:

Finansieringsbevis

Et finansieringsbevis kommer godt med, spesielt hvis du skal kjøpe bruktbil og planlegger å gå på flere visninger. Med finansieringsbeviset for hånden kan du dokumentere for selger at finansieringen er i orden, slik at du har mulighet til å slå til på et godt tilbud.

Bestill finansieringsbevis

Skadeforsikring

Vi tilbyr skadeforsikring fra Frende Forsikring til svært gode priser og prisvinnende vilkår. Frende Forsikring er blitt kåret til best i test flere år på rad for vilkår og dekning. Du får en av markedets raskeste bonusopptjening på bil.

Se og bestill forsikring

Betalingsforsikring

Vær forberedt når uhellet er ute med vår betalingsforsikring. Skulle det hende noe som påvirker økonomien din, blir de månedlige terminbeløpene betjent via forsikringsordningen. Da får du én ting mindre å bekymre deg for.

Bestill betalingsforsikring

Sammenlign tjenester og få beste billån

Sammenlign billån og andre tjenester fra AS Financiering slik at du får det beste billånet tilpasset deg. Med finansieringen i orden er drømmebilen snart virkelighet. Vi gleder oss til å høre fra deg!