Billån Buick

Hos AS Financiering kan du søke billån til Buick med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Buick med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

BuickHos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Buick raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Buick og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Buick kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Buick hos oss.

Buick startet som en uavhengig bilfabrikant, Buick Motor Company, stiftet den 19. mai 1903 av skotsk-amerikanske David Dunbar Buick (som oppfant overliggende kamaksler, som firmaets suksess var basert på) i Flint, Michigan. I 1904 var selskapet i økonomiske problemer, og ble tatt over av James Whiting, som hentet inn William C. Durant for å styre sin nyervervelse. Buick selv solgte aksjene sine for en liten sum da han forlot selskapet, og døde i svært beskjedne omgivelser førti år senere.
Durant var dyktig, og Buick var snart den største bilprodusenten i USA. Ved hjelp av midler fra dette kjøpte Durant opp en rekke selskaper, og kalte sitt nye selskap General Motors Corporation. Til å begynne med konkurrerte de forskjellige selskapene som utgjorde GM mot hverandre, men snart satte Durant en stopper for det. Han ville at hvert enkelt merke i GM-gruppen skulle henvende seg til forskjellige kjøpegrupper, og i den nye planen var Buick nær toppen, hvor kun luksusmerket Cadillac var mer prestisjefylt.

I 1929 lanserte Buick Motor Division søstermerket Marquette, som var designet som en bro i prisgapet mellom Buick og Oldsmobile. Marquette ble ingen suksess, og forsvant igjen i 1930.

Buick har samme posisjon i GMs modellprogram i dag. Den idéelle Buick-kunden har god råd, men er sannsynligvis ikke fullt så rik at han har råd til en Cadillac, men allikevel ute etter en bil som er litt over gjennomsnittet. Buick er verdens fjerde eldste bilmerke (Oldsmobile var det nest eldste, Mercedes det eldste, og GMC er nå det eldste merket i GM-konsernet, ett år eldre enn Buick og fem år yngre enn Oldsmobile).

Buick fornyet modellprogrammet sitt i 2005. Century og Regal ble erstattet med LaCrosse og LeSabre, mens Park Avenue ble erstattet med Lucerne i 2006. Selskapet vil erstatte begge sine SUV-modeller, Rendezvous og Rainier med Enclave innen 18 måneder, mens minivanen Terraza, som selger dårlig, sannsynligvis vil gå ut av produksjon. Dette vil sørge for at merket sitter igjen med kun tre modeller i 2009.

Dersom du har spørsmål om billån til Buick, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.