Billån Lexus

Hos AS Financiering kan du søke billån til Lexus med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Lexus med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Søk billån

LexusHos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Lexus raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Lexus og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Lexus kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Lexus hos oss.

Lexus er Toyotas merke for luksusbiler. Bilene selges i Nord-Amerika, Midt-Østen, Europa, Afrika, Latin-Amerika, Asia og Oceania. I USA er Lexus det mest solgte merket for luksusbiler.
På listen over de bestselgende luksusbilene i verden i 2006 finnes Lexusmodeller på andre, tredje og tiende plass. BMW 3-serie topper denne rangeringen.

Siden starten i 1989 har Lexus vært kjent for å lage svært driftssikre biler og gi god kundeservice. Bilmerket ble i 2006 for 12. gang på rad utropt til mest driftssikre bilmerke av det amerikanske firmaet J.D. Power i sin årlige bilundersøkelse.

Ideen bak Lexus kom i 1983, da Toyota-sjefen Eiji Toyoda holdt et hemmelig møte hvor han spurte «Kan vi lage en luksusbil som kan konkurrere med verdens beste?». Svaret kom i det topphemmelige prosjektet F1 (Flagship No. 1). F1 ble senere kjent som Lexus LS400. Det var Hondas vellykkede lansering av luksusmerket Acura tre år tidligere som inspirerte Toyota-ledelsen.

I 1985 dro produktutviklere fra Toyota til USA for å gjennomføre markedsundersøkelser på det amerikanske luksusbilmarkedet. Flere av dem leide hus i Laguna Beach i California for å observere livsstilen og væremåten til USAs rike og mektige. De konkluderte med at dersom merket skulle bli en suksess, måtte de ha en separat salgskanal.

Året etter fikk Toyotas faste reklamebyrå Saatchi & Saatchi i oppgave å navngi det nye bilmerket. Alexis seilte raskt opp som favorittnavnet, og etter en omrokkering av bokstavene ble det Lexus.

Dersom du har spørsmål om billån til Lexus, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.