Billån Mercedes Benz

Hos AS Financiering kan du søke billån til Mercedes-Benz med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Mercedes-Benz med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Søk billån

MercedesHos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Mercedes-Benz raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Mercedes-Benz og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Mercedes-Benz kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Mercedes-Benz hos oss.

Mercedes-Benz er et tysk bil- og traktormerke – ofte ses navnet alene som Mercedes. Merket ble til ved en sammenslutning av de to firmaene Daimler-Motoren-Gesellschaft og Benz & Cie under navnet Daimler Benz AG.

Daimler solgte sine biler under navnet Mercedes. Mercedes var datter av Emil Jelinek som var racerkjører og forhandler av Gottlieb Daimlers biler i Frankrike. Jelinek hadde overtalt Daimlers sjefsdesigner Wilhelm Maybach til å fremstille en serie på seks racerbiler som han ville benytte i et veddeløp i Nice. Men da Daimler hadde solgt lisensrettighetene til sine biler i Frankrike til Panhard-Levassor, måtte de ha et annet navn. Jelinek foreslo så at man brukte hans datters navn. Bilene hadde uhyre suksess, så Daimler besluttet seg for å beholde navnet på sine fremtidige modeller.

Benz & Cie var grunnlagt av Carl Friedrich Benz – og merkelig nok (da det tross alt var ganske få bilprodusenter i Tyskland på det tidspunkt) kjente de to ikke hverandre personlig.

Daimler-Motoren-Gesellschaft leverte den første serieproduserte bil den 22. desember 1900.

I 1926 ble DMG og Benz & Cie sammenslått, og navnet ble til Daimler Benz AG.

Siden er det gått slag i slag, og fabrikkene i og omkring Stuttgart i Tyskland har produsert mange personbiler, lastbiler, busser, flymotorer mv.

Mercedes-Benz er idag fremdeles navnet på bilene, selv om selskapet siden 1998 heter DaimlerChrysler AG etter at de kjøpte opp det amerikanske Chrysler Corporation.

Firmaets varemerke har siden 1909 vært Mercedes-stjernen, som opprinnelig satt på kjølerproppen, men på moderne utgaver er ren pynt. Den kneiser også over Mercedes-fabrikkene i Stuttgart som et vartegn. Den tretakkede stjernen symboliserer at firmaet i sin tid leverte motorer «til lands, til vanns og til luften»

Dersom du har spørsmål om billån til Mercedes-Benz, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.