Billån Mini

Hos AS Financiering kan du søke billån til MINI med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til MINI med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Søk billån

Mini-logoHos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt MINI raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en MINI og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til MINI kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til MINI hos oss.
Morris er et britisk bilmerke, opprinnelig eid av Morris Motor Company, men senere eid av flere større selskaper.

I 1913 så startet William Morris (1877-1963) med bilproduksjon i sykkelverkstedet sitt. Tidlig på 1930-tallet hadde Morris blitt Storbritannias største bilprodusent, med en 51% andel av hjemmemarkedet. Deres mest kjente modell var Morris Minor, introdusert i 1948.

Tidlig på 1950-tallet slo Morris seg sammen med rivalen Austin og dannet British Motor Corporation (BMC). I 1968 ble Morris-navnet en del av British Leyland. Navnet var i bruk til 1980-tallet, og rettighetene eies i dag av MG Rover, som igjen var eiet av BMW.

Dersom du har spørsmål om billån til MINI, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.