Hos AS Financiering kan du søke billån til Opel med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Opel med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Søk billån

Hos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Opel raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Opel og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Opel kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Opel hos oss.

Adam Opel GmbH, kjent som Opel, er en tysk bilprodusent. Selskapet ble stiftet den 21. januar 1863, og startet bilproduksjon i 1899. Selskapet ble kjøpt av General Motors i 1929. Opel er GMs største merke i Europa, og danner GMs kjernevirksomhet i Europa sammen med Vauxhall Motors.

Selskapet Adam Opel AG ble stiftet i Tyskland den 21. januar 1863 av Adam Opel, og produserte først husholdningsartikler. Selskapet var en stor produsent av symaskiner. I 1895 døde stifteren, da selskapet var størst i Europa på produksjon av symaskiner, og med et salg på over 2000 sykler i året.

Deres første bil ble produsert i 1898, etter at Opel kjøpte rettighetene til Lutzmann og solgte dem under navnet Opel-Lutzmann, To år senere, etter at partnerskapet opphørte, signerte Opels sønn en lisensavtale med franske Automobiles Darracq S.A., om å produsere kjøretøy under navnet «Opel-Darracq». Bilene var Opel-karosseriet montert på et chassis fra Darracq, og var utstyrt med en tosylindret motor.

I 1906 begynte de å produsere sine egne biler, som første gang hadde blitt presentert i 1902 på bilutstillingen i Hamburg. I 1907 sluttet Opel å produsere Opel-Darracq.

I 1911 ble fabrikken ødelagt i en brann, og en ny ble bygget med nytt maskineri. Samtidig ble symaskinproduksjonen stoppet. Produksjonen besto nå av sykler, biler og motorsykler. Innen 1913 ble Opel den største bilprodusenten i Tyskland.

Dersom du har spørsmål om billån til Opel, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.