Billån Peugeot

Hos AS Financiering kan du søke billån til Peugeot med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Peugeot med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Søk billån

PeugeotHos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Peugeot raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Peugeot og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Peugeot kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Peugeot hos oss.
Peugeot er en fransk bilprodusent, grunnlagt i 1889. Firmaet startet med produksjon av sykler, men kan spore sin historie tilbake til den gang brødrene Jean-Pierre og Jean-Frédéric Peugeot bygget om en mølle til en smie i Sous-Cradet i det nordvestlige Frankrike i 1810.

I 1889 viste Peugeot frem en dampdrevet trehjuling på Verdensutstillingen i Paris, og i 1913 produserte Peugeot halvparten av alle biler i Frankrike. I 1952 ruller bil nummer 1 million av samlebåndet.

I 1976 fusjonerte Peugeot og Citroën. Peugeot overtok 90% av aksjekapitalen i Citroën. Det nye selskapet får navnet PSA Peugeot Citroën.

Dersom du har spørsmål om billån til Peugeot, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.