Hos AS Financiering kan du søke billån til Porsche med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Porsche med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

 

Søk billån

Hos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Porsche raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Porsche og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Porsche kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Porsche hos oss.
Dr. Ing. c. F. Porsche AG, ofte forkortet til Porsche AG eller kun Porsche, er en tysk bilprodusent. Selskapet ble stiftet av Ferdinand Porsche i 1931, som også bygget den første Volkswagen-modellen. Selskapet holder til i Zuffenhausen, en del av Stuttgart, og produserer sportsbiler, superbiler og SUV-modeller.

I en undersøkelse utført i mai 2006 av Luxury Institute i New York ble Porsche kåret til det mest prestisjefylte bilmerket i verden. Undersøkelsen rettet seg mot over 500 husholdninger med en årlig inntekt på over 1 500 000 kroner. Porsche har også lagd flymotorer

Dagens modellprogram inneholder sportsbiler, fra innstegsmodellen Boxster til fabrikkens mest kjente produkt, 911. Cayman er en modell ikke ulik Boxster, men i en noe høyere prisklasse. Cayenne er selskapets luksus-SUV, Panamera er en sportslig sedan, mens superbilen Carrera GT ble tatt ut av produksjon i mai 2006.

Som selskap er Porsche kjent for å ha evnen til å følge endringer i markedet, og har også beholdt det meste av bilproduksjonen sin i Tyskland, i en tid hvor de fleste andre tyske bilprodusenter har flyttet hele eller deler av produksjonen til Øst-Europa eller andre kontinenter. Hovedkvarteret og fabrikken ligger i Stuttgart, mens Cayenne (og tidligere også Carrera GT) blir produsert i Leipzig. Boxster og Cayman produseres hovedsakelig av Valmet Automotive i Finland. Selskapet har hatt svært stor suksess i senere år, og hevder å ha den høyeste inntjeningen per bil solgt av noen bilprodusent i verden.

Porsche har i en rekke år tilbudt konsulenttjenester til andre bilprodusenter. Studebaker, Seat, Daewoo, Subaru og Yugo har benyttet disse tjenestene for utvikling av biler eller motorer. Lada Samara ble delvis utviklet av Porsche i 1984. Porsche har også hjulpet Harley-Davidson med utviklingen av motoren i deres nyere V-Rod-motorsykler.

Dersom du har spørsmål om billån til Porsche, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.