Billån Renault

Hos AS Financiering kan du søke billån til Renault med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Renault med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Søk boliglån

RenaultHos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Renault raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Renault og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Renault kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Renault hos oss.

Renault er en fransk bil- og traktorprodusent grunnlagt i 1898 av Louis Renault og hans brødre. De hadde tidlig suksess i motorsport, men den første kommersielle suksessen var leveranse av drosjer til Paris.

Under første verdenskrig produserte de våpen, ammunisjon, motorer og fremfor alt den lette stridsvognen FT17. Etter krigen lanserte de en rekke forskjellige modeller, i motsetning til landsmannen Citroën som konsentrerte seg om en bestemt modell.

I mellomkrigstiden startet de også med produksjon av blant annet lastebiler og jernbanemateriell. Louis Renault satt fremdeles ved roret, og styrte bedriften egenhendig.

Under andre verdenskrig ble Renault overtatt av tyskerne, og bombet av det britiske RAF. Etter frigjøringen ble Louis Renault arrestert, siktet for overløperi, men døde av sykdom før han rakk å bli stilt for retten. Renault ble nasjonalisert sammen med annen fransk industri i januar 1945, men ble privatisert igjen i 1996.

Etter krigen startet Renault produksjon av en liten, billig bil kalt 4CV. Dette ble en stor suksess for selskapet.

Gjennom Renault F1 har Ranault de siste årene igjen hatt suksess innen formel 1, og vant både fører- og konstruktørmesterskapet i 2005 og 2006.

Norge fikk sin første Renault i 1908, importert av M.A. Braastad i Ålesund.

Dersom du har spørsmål om billån til Renault, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.