Billån ung

Skal du kjøpe din første bil? Som ung låntaker kan du søke om billån og finansiering til et billån på nett hos AS Financiering.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Kjøpe din første bil?

AS Financiering tilbyr billige billån med noen av markedets beste betingelser. Med et billån hos oss kan du få finansiert inntil 100% av bilen, med opptil 10 års nedbetalingstid. Vi tilbyr lån til både nye og brukte biler med pant i bilen som sikkerhet.

Har du et plutselig behov for ny bil grunnet eksempelvis en ny livssituasjon, flytting eller endringer i reisetilbudet i ditt område, kan et billån være en gunstig måte å få råd til å kjøpe bil. AS Financiering tilbyr billån med gode betingelser, særlig for deg som er ung.

Fordeler med billån for unge fra AS Financiering:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Våre låneprodukter

New car owner. Happy woman showing thumb up, sitting on the driver’s seat

Vi har lang erfaring med utstedelse av lån til bil, motorsykkel, campingvogn og båt. Med sikkerhet i kjøretøyet får du gunstige vilkår, og jo mer du har i egenkapital jo lavere blir renten. Har du ingen egenkapital kan du også få hele salgssummen finansiert med et lån hos oss.

Skadeforsikring

Vi tilbyr skadeforsikring fra Frende Forsikring, til veldig gode priser og prisvinnende vilkår. Frende Forsikring er blitt kåret til best i test flere år på rad for vilkår og dekning. Du får en av markedets raskeste bonusopptjening på bil, med en startbonus på 50 %.

Må den nye bilen til reparasjon, er du med Frende Forsikring sikret leiebil i hele reparasjonstiden. Alternativt kan du velge å få 250 kroner om dagen i inntil 31 dager (1 måned).

Se og bestill forsikring

Betalingsforsikring

Mange ønsker å sikre seg for uforutsette hendelser som kan påvirke økonomien, og derfor tilbyr vi en svært fordelaktig betalingsforsikring. Skulle uhellet være ute blir de månedlige terminene betjent via forsikringsordningen, og du får én bekymring mindre.

Les mer om betalingsforsikring

Billån for unge

Group of girls friends traveling by car

Mange mener at billån er et av de minst gunstige lånene man kan ta opp, men dette svarer ikke nødvendigvis til virkeligheten. En bil er et praktisk, og for mange husstander helt uunnværlig, hjelpemiddel man trenger i hverdagen. Om man tar med i betraktningen at lånet tar pant i bilen, samt at bilen har lavere drivstoffkostnader og gir en bedre kjøreopplevelse, er det ikke egentlig et mindre gunstig lån.

Samtidig er det ingen hemmelighet at det koster penger å eie en egen bil. Skulle du være i tvil om du klarer å håndtere lånet, kan du bruke vår praktiske billånkalkulator.

Slik fungerer vår billånkalkulator:

  • Fyll inn kjøpesummen
  • Fyll inn egenkapital
  • Velg ønsket nedbetalingstid

Deretter får du en fullstendig oversikt over utgiftene som hører med lånet. Prøv deg frem med forskjellige parametere for å se kostnadene endre seg, og finn et månedsbeløp du kan leve med. Kalkulatoren kan du bruke så mange ganger du vil, og det er enkelt å klikke seg videre til lånesøknaden.

Søk billån ung

Velg det lånet som passer deg

Med AS Financiering er det enkelt å velge det lånet som passer din økonomi best – særlig når du skal kjøpe bil. Ved et billån for unge er det spesielt viktig å ikke låne over evne. Hos AS Financiering kan du velge mellom følgende låneprodukter:

Ordinært billån

Med ordinært billån kan du få finansiert inntil 100% av bilkjøpet, og du kan velge opptil 10 års nedbetalingstid. Rentebetingelser avhenger av hvor mye du har i egenkapital, samt bilens alder. Vi tar kun pant i bilen som sikkerhet på lånet. Dersom lånet blir innvilget vil pengene utbetales direkte til selger når alle dokumenter har blitt signert og godkjent.

Grønt billån

Grønt billån er et tilbud for de som kjøper elbil eller hybrid. Med dette produktet får du vårt aller gunstigste billån. Du får lavere nominell rente og effektiv rente, lavere etableringskostnad og en lavere terminkostnad. Du kan søke grønt billån uansett om du skal kjøpe ny bil eller eldre bil – så lenge den er elektrisk.

Visste du at omtrent halvparten av nye biler på dagens marked er elektriske? Et grønt billån er både fordelaktig økonomisk – og for miljøet når du velger å investere i et mer klimavennlig kjøretøy.

Kaskofritt billån

Produktet kaskofritt billån er et godt alternativ for deg som ikke ønsker full kaskoforsikring på bilen, og som skal kjøpe en rimelig bil. Vi finansierer inntil 100% av salgssummen med opptil fem års nedbetalingstid. Produktet er kun tilgjengelig for lån på maksimalt 100 000 kroner med sikkerhet i bilen.

Nedbetaling

Image of young caucasian beautiful businesslike woman sitting in luxury car and using cellphone

AS Financiering tilbyr nedbetaling av billån på inntil 10 år. Skulle du derimot i løpet av din nedbetalingstid ha anledning til å betale ned lånet tidligere enn antatt, har du anledning til å betale hele eller deler av lånet i forkant. Dette medfører ingen ekstra kostnader for deg.

Lånebevis

Hos AS Financiering kan du få lånebevis til kjøp av bil, mc, båt, caravan eller andre kjøretøy. Et lånebevis er et bevis på at lånet er godkjent, før selger får pengene på konto. Dette gjør at du kan bevise for selger at du kan gjennomføre kjøpet med et billån.

Dermed har du større anledning og mer tid til å finne den perfekte bilen eller kjøretøyet – eller mulighet til å sikre deg kjøpet før noen andre dersom det er en brukt bil. Et bevis for billån gjør deg i stand til å handle raskt når du finner det perfekte kjøretøyet du er ute etter.

Det er fullt mulig å anskaffe lånebevis for kjøp av bil eller kjøretøy fra privatperson. Likevel er det flere faktorer som må med i beregningen i disse tilfellene. Ta derfor gjerne kontakt med oss når du og selger har blitt enige om handelen.

Andre kjøretøy

Elegant woman riding extreme quadrocycle in summer fields

Hos AS Financiering tilbyr vi lån og finansieringsbevis til en rekke flere kjøretøy, ikke bare bil. Du har anledning til å søke om lån også for MC, caravan, snøscooter, båt og ATV. Billån fra AS Financiering omfatter alle bilmerker, elbiler, veteranbiler – og alle årsmodeller.

Send oss din søknad om billån

Om du er ute etter et godt billån eller ønsker finansieringsbevis til kjøp av bil og kjøretøy kan du her på nett sende oss en helt uforpliktende søknad. Fyll inn informasjon om lånet du er ute etter i kalkulatoren for billån over, og vi vil snart kontakte deg med et tilbud om billån med en god nominell og effektiv rente. AS Financiering tilbyr lån inntil 100% av kjøpesummen.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om billån som ung? Kontakt en av våre hyggelige servicemedarbeidere i dag! AS Financiering er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst og er et av Norges eldste finansieringsselskap. Vi holder til i Roald Amundsens gate 6 ved Rådhuset i Oslo.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å oppfylle drømmen om bil! Hos AS Financiering får du raskt svar på din søknad om billån eller finansieringsbevis.

Kontakt oss

 

Ofte stile spørsmål om billån

Hva er nominell rente?

Nominell rente er grunnrenten for lån, billån eller andre kreditter. Om man har en høyere egenkapital kan man få en lavere nominell rente. Den nominelle renten forteller deg hva rentekostnadene blir, og påvirker derfor også hva lånet vil koste hver måned.

Hva er effektiv rente?

For å finne den effektive renten legger man til alle ekstra gebyrer og kostnader til den nominelle renten med. Effektiv rente viser med andre ord den endelige totalsummen på lånet. Tar du i bruk vår kalkulator for billån, vil du se at denne endrer seg om du velger eksempelvis nedbetalingstid på 5 år eller 10 år. AS Financiering tilbyr 10 år som lengste nedbetalingstid.

Hva betyr pant, når en snakker om lån?

Å ta pant for lånet vil si at man stiller med en form for egenkapital som sikkerhet for lånet, enten i andre gjenstander, eiendom eller eksempelvis kjøretøy og bil. Dette gir banken en sikkerhet for at lånet blir betalt. Hos AS Financiering kan du ta pant i bilen du velger å kjøpe som sikkerhet for lånet.