Kaskofritt billån

Vi tilbyr kaskofritt billån til deg som skal kjøpe en eldre og rimeligere bil. Lån opptil 100 000 kroner med inntil syv års nedbetaling.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Hva er kaskoforsikring?

Kasko, delkasko og ansvarsforsikring betegner ulike dekningsgrader av forsikring på kjøretøy. Som bileier er du pålagt å ha forsikring, og det absolutte minimum er ansvarsforsikringen.

En kaskoforsikring dekker alle utgifter for de fleste uhell bilister kan komme utfor, både skader på egen bil, sammenstøt, utforkjøringer, hærverk og tyveri. Det finnes også ekstra forsikringer som kan kjøpes i tillegg, som forsikring av ekstrautstyr i bilen eller tilgang til leiebil hvis bilen din må på verksted.

Delkasko dekker skader kjøretøyet kan påføre personer og dyr, skader på andre kjøretøy, bygninger og gjenstander, samt brann, tyveri, veihjelp og annet. Ansvarsforsikringen dekker kun skader som kjøretøyet påfører andre personer, dyr og gjenstander.

Kaskofritt billån

AS Financiering tilbyr kaskofritt billån til deg som skal kjøpe en eldre og rimeligere bil, og som ikke har behov for full kaskoforsikring. Søk om opptil 100 % finansiering av bilkjøpet med et beløp på maksimalt 100 000 kroner og inntil syv års nedbetalingstid. Vi tar salgspant i bilen som sikkerhet på lånet.

Det er mange gode grunner til å velge AS Financiering når du skal kjøpe bruktbil:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid (7 på kaskofritt billån)
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID
  • Kaskofritt billån

Husk at vi også tilbyr finansiering av nye kjøretøy, enten du skal kjøpe bil, motorsykkel, campingvogn eller båt. Skal du kjøpe elbil eller hybrid har du mulighet til å få vårt aller mest gunstige låneprodukt: Grønt billån.

Effektivt bilkjøp med finansieringsbevis

Vi tilbyr også finansieringsbevis, spesielt med tanke på deg som skal kjøpe bil og planlegger flere visninger. Med finansieringsbeviset for hånden kan du dokumentere for selger at finansieringen er i orden, slik at du har mulighet til å slå til på en god handel.

Bestill finansieringsbevis

Som et av Norges eldste finansieringsselskap kan vi tilby noen av landets beste lånevilkår. Søk kaskofritt billån i dag for å få et godt rentetilbud fra oss.