Kaskofritt billån

Søk kaskofritt billån hvis du skal kjøpe en eldre og rimeligere bil, og ikke har behov for full kasko. Opptil syv års nedbetaling.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Billån uten kasko – for deg som skal kjøpe en eldre bil

Hvis du skal kjøpe en eldre bil, er det ikke alltid du trenger å kaskoforsikre bilen. Faktisk er det mange eksperter som mener du kan tape på å kaskoforsikre et gammel kjøretøy. Ønsker du å spare penger på dyr bilforsikring? Da kan du velge billån uten kasko.

Trenger du kaskoforsikring?

Forbrukerrådet anbefaler at du forsikrer deg mot “store katastrofer”. Utgifter som du kan dekke selv, bør du betale fra egen konto. Det er dessuten et krav om at alle kjøretøy må ha ansvarsforsikring. Denne dekker skader på personer og dyr, skader på andre kjøretøy, bygninger og gjenstander.

Kaskoforsikring koster mye

Alle kjøretøy må ha ansvarsforsikring. Både delkasko og fullkasko er dyrere enn ansvarsforsikring. Ofte er fullkasko tre ganger så dyrt som ansvarsforsikring. Eksempelvis kan ansvarsforsikring ligge på over 3 000 kroner, mens fullkasko kan være på over 9 000 kroner.

Billån uten kasko til bilen du drømmer om

Forbrukerøkonom Hallgeir Kvadsheim mener man kan droppe dyr bilforsikring dersom bilen er verdt under 100 000 kr. Hos oss får du kaskofritt billån med lånebeløp inntil 100 000 kroner. Våre priser og betingelser er blant landets beste. Ønsker du å kjøpe ny bil, gjør verdien på bilen at kasko vil lønne seg.

Du kan spare mye på et gunstig billån

Bilkjøp er dyrt, og det derfor viktig å finne et gunstig billån. Du kan spare mye på forsikring og lånekostnader. AS Financiering har blant landets beste betingelser, og med billån uten kasko slipper du dyr forsikring.

Lån uten egenkapital

Vi tilbyr billån med inntil 100 % finansiering. Det betyr at du kan få lån uten egenkapital. Et slikt lån passer for deg som ikke rukket å spare opp på forhånd.

Lavere nominell rente med egenkapital

Søk gjerne billån uten egenkapital. Vi dekker hele ditt lånebeløp. Samtidig vil det bety en noe høyere rente for deg. Renter er med på å avgjøre din totalkostnad.

Du kan senke nominell rente om du har spart opp litt i forveien. Vi har ulik nominell rente for ulik mengde egenkapital. Det er noe som skiller våre priser fra andre selskaper.

Lavere effektiv rente med lengre nedbetaling

Våre mest gunstige lån får du med lengre nedbetaling. Et billån uten kasko innebærer et lavt lånebeløp, og vi har derfor inntil 7 års nedbetaling. Effektiv rente påvirker både totalen og hva du betaler per måned. Dersom du ønsker å spare på dyr forsikring, er kaskofritt billån fra AS Financiering lånet for deg. Søk via billånskalkulatoren øverst på denne siden.

Hva er kaskoforsikring?

Kasko, delkasko og ansvarsforsikring betegner ulike dekningsgrader av forsikring på kjøretøy. Som bileier er du pålagt å ha forsikring, og det absolutte minimum er ansvarsforsikringen. Dette er et krav for alle kjøretøy.

Ansvarsforsikring: Skader på andre biler

Ansvarsforsikringen dekker kun skader som kjøretøyet påfører andre personer, dyr og gjenstander samt skader på andre kjøretøy, bygninger og eiendom. Altså ikke skader på egen bil. Ansvarsforsikring kalles også trafikkforsikring.

Delkasko: brann, tyveri, veihjelp

Delkasko dekker skader kjøretøyet kan påføre personer og dyr, skader på andre kjøretøy, bygninger og gjenstander, samt brann, tyveri, veihjelp og annet. Den dekker mer enn ansvarsforsikring, men ikke skader på egen bil om du selv er ansvarlig for skaden.

Kasko: Skader på egen bil

En kaskoforsikring dekker alle utgifter for de fleste uhell bilister kan komme utfor, både skader på egen bil, sammenstøt, utforkjøringer, hærverk og tyveri. Det finnes også ekstra forsikringer som kan kjøpes i tillegg, som forsikring av ekstrautstyr i bilen eller tilgang til leiebil hvis bilen din må på verksted.

Kaskofritt billån

AS Financiering tilbyr kaskofritt billån til deg som skal kjøpe en eldre og rimeligere bil, og som ikke har behov for full kaskoforsikring. Søk om opptil 100 % finansiering av bilkjøpet med et beløp på maksimalt 100 000 kroner og inntil fem års nedbetalingstid. Vi tar salgspant i bilen som sikkerhet på lånet.

Det er mange gode grunner til å velge AS Financiering når du skal kjøpe bruktbil:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 7 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID
  • Kaskofritt billån

Husk at vi også tilbyr finansiering av nye kjøretøy, enten du skal kjøpe bil, motorsykkel, campingvogn eller båt. Skal du kjøpe elbil eller hybrid har du mulighet til å få vårt aller mest gunstige låneprodukt: Grønt billån.

Effektivt bilkjøp med finansieringsbevis

Vi tilbyr også finansieringsbevis, spesielt med tanke på deg som skal kjøpe bil og planlegger flere visninger. Med finansieringsbeviset for hånden kan du dokumentere for selger at finansieringen er i orden, slik at du har mulighet til å slå til på en god handel.

Bestill finansieringsbevis

Som et av Norges eldste finansieringsselskap kan vi tilby noen av landets beste lånevilkår. Søk kaskofritt billån i dag for å få et godt rentetilbud fra oss.

Ofte stilte spørsmål om kaskofritt billån

Hvordan får jeg lavere rente på billån?

Renten baseres på hvor mye egenkapital låntakeren har. Man får vår aller beste rente dersom man kan stille med 35% egenkapital.

Kan man søke om kaskofritt lån når man kjøper nytt kjøretøy?

Det anbefales ikke. Verdien på den nye bilen er så høy at det blir dyrere for deg å reparere eventuelle skader, enn det er å betale for kaskoforsikring. Det er rett og slett ikke verdt risikoen.

Er lånet dyrt?

Nei. Et kaskofritt billån er billig fordi du slipper flere tusenlapper i året i dyr forsikring.

Hvor raskt kan jeg få lån?

Lånesøknader hos AS Financiering blir oftest behandlet samme virkedag, med inntil 100% finansiering.

Hva er nominell rente?

Nominell rente er grunnrenten, før gebyrer og andre kostnader. Effektiv rente er det du må betale inklusive alle gebyrer. Effektiv rente endrer seg etter hvor lang nedbetalingstid man har, og hvor mye man har i egenkapital.