MC-lån

Drømmer du om å kjøpe motorsykkel? Med et MC-lån hos AS Financiering er du et steg nærmere. Hos oss får du lån med sikkerhet i motorsykkelen.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Få lån til å kjøpe MC

MC-drømmen er ikke langt unna. Uansett hvilken motorsykkel du har lyst på, hjelper vi deg med å oppfylle drømmen ved å tilby motorsykkellån med gode vilkår. 

Med AS Financiering får du MC-lån med sikkerhet i motorsykkelen, enten den er ny eller brukt. Du kan låne opptil 100 % av kjøpesummen, og velge en nedbetalingstid på inntil 10 år.

Fordeler med MC-lån hos oss:

  • Du får svar på søknaden innen kort tid. 
  • Vi finansierer inntil 100 % av kjøpesummen. 
  • Velg opptil 10 års nedbetalingstid. 
  • Vi gir deg trygghet mot eventuelle heftelser i MC-en. 
  • Du kan signere elektronisk med BankID 

Klar til MC-kjøp med lånebevis

Har du allerede funnet motorsykkelen du vil kjøpe? I så fall overfører vi pengene direkte til selgers konto. Dersom du ikke er sikker på hvilken motorsykkel du vil kjøpe, kan du søke lånebevis fra oss.

Med et lånebevis vet du hvor mye du har å rutte med, så skaff det gjerne tidlig i prosessen. Da er du godt forberedt, og kan ta deg god tid til å gå på visninger og prøvekjøre ulike motorsykler. Lånebeviset gjør at du kan dokumentere overfor selger at finansieringen allerede er i orden, og gir deg muligheten til å slå til på kort varsel når du står med et godt kjøp for hånden. Du signerer lånedokumentet med BankID.

Slik søker du om MC-lån

Er du klar til å søke om lån til MC? Da gjør AS Financiering det enkelt for deg. Du fyller bare ut vårt elektroniske søknadsskjema, i tre steg:

1. Informasjon om kjøretøyet. Har du ennå ikke funnet motorsykkelen du vil kjøpe, må du først søke lånebevis.

2. Informasjon om deg selv. Oppgi personlige opplysninger slik at vi kan verifisere at du er deg.

3. Informasjon om økonomien din. Vi trenger å vite noen detaljer om privatøkonomien din for å kunne tilby det beste MC-lånet for deg.

Søknadsprosessen er helt trygg, og vi har kort behandlingstid. Faktisk kan du forvente svar på søknaden om MC-lån på dagen.

Hvordan finne et billig MC-lån?

For å finne et billig motorsykkel-lån kan du sammenligne ulike MC-lån opp mot hverandre. Da er det viktig å huske på at hvor gode betingelser du får, blant annet avhenger av hvor mye egenkapital du stiller med. Jo mer egenkapital, desto lavere rente får du på MC-lånet. Her hos AS Financiering kan du låne inntil 100 % av motorsykkelens kjøpesum.

Prøv deg frem med vår MC-lånekalkulator – da kan du se hva motorsykkellånet kan komme til å koste deg. Legg inn prisen på sykkelen, egenkapital og nedbetalingstid, så ser du hvilken rente du kan få. Enklere blir det ikke!

MC-lån med gode betingelser

Vi tilbyr MC-lån med gode vilkår og gunstig rente. Jo mer du egenkapital du stiller med, desto lavere rente får du – men vi kan også fullfinansiere motorsykkelen du vil kjøpe. Etter at du har søkt om lån til MC, mottar du et uforpliktende tilbud om rente på lånet.

Renten du tilbys på motorsykkellånet baseres på to ting:

  • Hvor mye du har i egenkapital
  • Kredittvurdering av deg

Nysgjerrig på hva lånet vil koste deg? Sjekk MC-lånekalkulatoren vår!

Når du sjekker lånekalkulatoren vil du se at det står oppgitt både nominell og effektiv rente. Her er en enkel forklaring på hva som er forskjellen på de to:

  • Nominell rente er grunnrenten på et lån. Denne blir delvis bestemt av styringsrenten i Norge og delvis av långiver, og kan ikke endres.
  • Effektiv rente er den nominelle renten i tillegg til andre gebyrer og kostnader som hører med til lånet. Når du får et tilbud om effektiv rente fra oss, er denne inkludert alle utgifter knyttet til lånet. Det er derfor ingen skjulte kostnader på ditt MC-lån.

Renteeksempel

Lån kr 150.000, 35% egenkapital, o/5 år, nom. 6,80% eff. 9,23%, kr pr. mnd. 3.130,– totalt kr 187.828,– (inkl. etableringsgebyr kr 2.750,–, termingebyr kr 95,– og tinglysningsgebyr 1.280,–)

Tenk over dette før du kjøper MC

Har du alltid drømt om å suse av gårde på den åpne landeveien mens vinden rusker deg i håret? En MC gir deg frihet til å dra hvor du vil, og med smarte pakkeløsninger har du plass til både telt og bagasje. Dermed står du helt fritt til å utforske verden på den aller beste måten!

Hvilken motorsykkel du bør kjøpe avhenger av hva den skal brukes til. Det er derfor smart å tenke nøye gjennom dine behov og ønsker før du kjøper MC. Skal du bruke den til ferieturer eller skal du kjøre i byen? Trenger du plass til bagasje og passasjer, eller skal du ha en sprek MC som tar deg fra A til Å? Kan du tenke deg en splitter ny modell fra en forhandler, eller holder det med en brukt motorsykkel?

Få lån til brukt MC

Her hos AS Financiering kan du få MC-lån til brukt sykkel. Før du gjennomfører kjøpet bør du imidlertid vite følgende:

  • En privat selger er ikke alltid klar over feil eller mangler ved kjøretøyet. Du bør derfor ta med deg en fagkyndig person som kan vurdere den brukte MC-en, gjerne en mekaniker.
  • Undersøk bruktmarkedet for å bli enige om en realistisk pris. Hvis du er uenig i den foreslåtte prisen er det alltid lov å forhandle.
  • Skriv kontrakt – bruk gjerne NAF kjøpekontrakt.

Uansett om du velger ny eller brukt motorsykkel, må du huske at den også vil koste penger utenom selve kjøpet. Årsavgift, vedlikehold og forsikring er løpende utgifter det er viktig å ta med inn i vurderingen.

Finansiere motorsykkeldrømmen

Hvis du bestemmer deg for å realisere drømmen om MC er det viktig at du tenker nøye gjennom hvordan du vil finansiere kjøpet. Med AS Financiering kan du låne opptil 100 % av kjøpesummen, men husk at du får bedre rente jo mer egenkapital du stiller med.

Før du sender inn en søknad anbefaler vi at du bruker vår lånekalkulator til å beregne hvor mye lånet kommer til å koste deg. Da får du raskt svar på om du klarer å betjene terminbeløpene ved siden av de vanlige månedlige utgiftene dine.

Er du klar til å realisere MC-drømmen? Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til med kjøpet!

Se våre andre fritidslån