Båtlånskalkulator

Få oversikt over renter og lånebeløp før du tar opp et lån med vår båtlånskalkulator. Vi tilbyr båtlån med gunstig rente.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Lurer du på hvor mye du kan låne hos AS Financiering? Dersom du skal kjøpe båt, er du i de fleste tilfeller avhengig av et båtlån. Vi tilbyr båtlån med salgspant i båten. Kravet er at båten er minimum 7 meter og innregistrert i Skipsregisteret NOR. 

Ved siden av båtlån tilbyr vi også lån til bil, caravan og MC. Sjekk ut vår billånskalkulator dersom du skal kjøpe bil.

Slik bruker du kalkulatoren

Båtlånskalkulatoren er enkel å bruke: Fyll inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid, samt hvorvidt du har egenkapital eller ikke. Kalkulatoren vil så vise deg kostnader fordelt på renter, gebyrer og totalkostnader. Jo høyere egenkapital du har, desto lavere blir lånerenten:

Med en båtlånskalkulator kan du planlegge økonomien i etterkant av et eventuelt båtkjøp. Det er også et nyttig verktøy for å enkelt og raskt sammenligne lånetilbud, slik at du kan finne den laveste renten.

Vi tilbyr båtlån med inntil 80 % finansiering. Beregn hva ditt lån vil koste i dag med vår båtlånskalkulator over.

Båtlån med skipspant

Hos AS Financiering kan du søke om båtlån med skipspant i båten, så lenge båten er over 7 meter. Båten må være registrert i Skipsregisteret. Er du usikker på om det finnes heftelser på båten, anbefaler vi at du sjekker dette med selgeren eller ringer Skipsregisteret.

Med et båtlån hos AS Financiering får du:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 80 % av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i båten

Våre lån har en nedbetalingstid på inntil 10 år, men vi anbefaler at du velger en låneperiode som samsvarer med alderen på båten du skal kjøpe. Husk at verdien på en ny båt synker drastisk de første par årene, mens verdien på en eldre båt holder seg mer stabil.

Fleksibilitet med lånebevis

Dersom du er på jakt etter en ny båt, bør du skaffe deg et lånebevis. Vi anbefaler at du søker om lånebevis før du går til innkjøp av en båt. Dette gir deg mer fleksibilitet i de tilfeller hvor du kommer over et skikkelig godt tilbud.

Våre lånebevis har en gyldighet på én måned, noe som gir deg god tid til å finne drømmebåten. Du kan enkelt søke om lånebevis elektronisk på våre sider. Dokumentene kan signeres med BankID.

Les mer: Lånebevis

Be om et uforpliktende tilbud

Det er uforpliktende og gratis å søke båtlån hos oss. Fra båtlånskalkulatoren kan du enkelt gå videre til søknadsskjemaet. Normalt får du svar på søknaden innen neste virkedag. For å få innvilget lånesøknaden må du være fylt 18 år og du kan ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger. Ved sistnevnte kan du sende inn dokumentasjon på at disse er oppgjort, så vil søknaden allikevel bli vurdert.

Bruk vår båtlånskalkulator og send inn en uforpliktende søknad i dag!

Søk båtlån