Best i test elbil

Les hvordan de mest solgte elbilene på det norske markedet har gjort det i test, og søk grønt billån her – vårt aller mest fordelaktige låneprodukt.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Grønt billån

Med grønt billån fra AS Financiering kan drømmen om elbil bli virkelighet! Dette er et svært gunstig lån for deg som skal kjøpe elbil eller hybrid. Vi tilbyr finansiering av opptil 100 % av kjøpesummen, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt. Med grønt billån får du blant annet:

  • Lavere rente
  • Lavere etableringskostnad
  • Lavere termingebyr

Vi tilbyr også finansieringsbevis som passer ypperlig for deg som planlegger å kjøpe elbil, men som ønsker å gå på flere visninger. Med finansieringsbeviset i hånda er du klar til å slå til dersom det skulle dukke opp en god handel. Kanskje drømmebilen legges ut for salg allerede i morgen?

Les mer: Billån elbil

Slik velger du elbil

Noen har en klar formening om hvilken bil de skal kjøpe, mens andre ikke er helt sikre på hvilken bil som passer best for dem. Et godt sted å starte er lister med “Best i test elbil”, og slike finner du mange steder på nettet. Problemet er at det som kan være best i test for noen, ikke nødvendigvis er det beste valget for deg.

Når du velger elbil bør du blant annet legge vekt på følgende:

Rekkevidde og lading

Rekkeviddeangst er et godt brukt ord, spesielt i vårt langstrakte land hvor forholdene ikke akkurat ligger til rette for elbilister. Det er stor forskjell i rekkevidde og lading på sommeren og vinteren, uansett hva WLTP-rekkevidden oppgir.

Hvor mange kilometers rekkevidde du har behov for, avhenger naturlig nok av hvor du skal kjøre bilen. Kjører du ofte til hytta med mye bagasje? Eller skal bilen først og fremst brukes på korte turer i byen? Rekkevidde koster, og jo kortere rekkevidde du velger, jo billigere slipper du unna.

Pris

Det bringer oss over på et annet viktig punkt, nemlig prisen. Hvor mye du kan og er villig til å betale, avgjør gjerne hvilken bil du ender opp med. Med AS Financiering kan du få finansiert opptil 100 % av bilkjøpet, uansett om du velger ny eller brukt bil.

Plass

Det siste punktet som også er svært viktig i valg av bil, er hvor mye plass du har behov for. Skal du frakte hundebur, barnevogn og skiutstyr trenger du mer plass, men skal bilen primært brukes av én person holder det lenge med en mindre bil.

Best i test elbil

Noen av de mest solgte bilene på det norske markedet er Tesla Model S, Nissan Leaf, Audi e-tron og Volkswagen e-Golf. Hvordan disse bilene har gjort det i test kan du lese mer om på vår samleside om elbiltest.

Alle bilene i testen gjorde det svært godt på både rekkevidde og lading, og omtrent som forventet under norske vinterforhold. De beste elbilene klarer seg fint selv når gradene kryper godt under null. Bor du på et kaldt sted kan det derfor være en fordel å investere i en av toppmodellene som klarer værforholdene.

Lån til elbil

Hvilken elbil som er best i test avhenger altså av mange forhold, men først og fremst dine individuelle behov. Vårt råd er derfor å tenke nøye gjennom hva du skal bruke bilen til før du leser deg opp på hvilken elbil som er best i test.

Finansieringen ordner du enkelt og raskt hos AS Financiering. Som et av Norges eldste finansieringsselskap kan vi tilby svært gode vilkår og lav rente på billån. Det er mange gode grunner til å velge oss:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Søk lån til elbil i dag og motta et godt tilbud innen kort tid. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å virkeliggjøre drømmen om å kjøre elektrisk!