Hos AS Financiering kan du søke billån til svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån  med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Betinger at båten er min. 7 m. og er/blir innregistrert i Skipsregisteret NOR

PRIS (NOK)
EGENKAPITAL (NOK)
NEDBETALINGSTID (ÅR)

NOMINELL RENTE
EFFEKTIV RENTEMånedlig beløp
 

AS Financiering er en av Norges eldste tilbydere av bilfinansiering. Selskapet ble stiftet i 1930, og er i dag en av markedets største tilbydere av bilfinansiering til brukte biler. Opplysningsrådet for veitrafikk sin statistikk viser at det i Norge omsettes årlig ca. 450 000 brukte- og bruktimporterte biler. AS Financiering er medlem av Finansieringsselskapenes Forening (Finfo). Statistikk viser at det årlig finansieres ca. 110 000 bruktbiler gjennom Finfo sine medlemsbedrifter.

Bilfinansiering er vårt hovedprodukt, og vår kompetanse på dette produktet er svært høy. Dersom du vurderer å kjøpe bil og ønsker bilfinansiering prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon i vår billånskalkulator, og beregne hva et billån fra oss vil koste pr. mnd. Dette er for deg helt uforpliktende. Dersom du har spørsmål til bilfinansiering ring oss gjerne på tlf: 400 02 259.