Billån Ford

Hos AS Financiering kan du søke billån til ny og brukt Ford med markedets noen av beste betingelser. Vi tilbyr billån med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Søk billån til Ford

Hos oss kan du ordne billån til både ny og brukt Ford. Dersom du vurderer å kjøpe en Ford og ønsker billån, er du hjertelig velkommen til å teste billånskalkulatoren vår. Fyll inn informasjonen som kreves, og se hva et billån fra AS Financiering kan koste deg per måned.

Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, så får du raskt svar. Med BankID kan du signere lånedokumentene fra oss elektronisk, og billånet til din nye Ford kan ordnes effektivt. Det gir deg mulighet til å slå til raskt dersom du finner et godt kjøp.

Ny eller brukt bil?

Det kan være vanskelig å bestemme seg for om man skal gå for ny eller brukt bil. Avgjørelsen faller til syvende og sist på behovet til kjøper og de som skal bruke bilen.

Bruktbil

Det beste argumentet for å velge bruktbil er selvfølgelig pris. Følger man ekstra nøye med på bruktbilmarkedet er det mulig å gjøre svært gode kjøp. Det er dog viktig å tenke på om man får dyre regninger eller gebyrer i form av service og andre driftskostnader.

Ny bil

Dersom penger ikke er en faktor, og fokuset ligger på utseende og kjøreopplevelse, er ny bil veien å gå. Ulempen med å kjøpe ny bil er at bilens verdi faller mest de første 2-5 årene.

Det mest fornuftige rent økonomisk er å kjøpe en bil som er rundt tre år gammel. Bilen vil oppfylle dagens krav til sikkerhet, du får en god kjøreopplevelse og slipper at bilen taper seg mye i verdi.

Ford – et prisgunstig alternativ

Amerikaneren Henry Ford utgjør en stor del av bilhistorien – han startet Ford Motor Company i 1903. Importeringen av Ford til Norge startet allerede i 1907, til Gjestvangs Automobilforretning. Siden har bilmerket vært kjent for å produsere racerbiler, varebiler og ikke minst personbiler. Sent på 60-tallet tok Ford igjen Ferrari, og ble ansett som verdens ledende racerbil.

På personbilmarkedet i dag har Ford mange gode alternativer i forskjellige prisklasser, blant annet Puma, Focus, Kuga og en modernisert utgave av klassikeren Mustang. Velger du en elbil fra Ford kan du søke om grønt billån – vårt billigste alternativ hvor du får nominell rente fra 4,70 % .

Lån uten egenkapital

Med Norges beste lånevilkår på billån er det trygt å velge AS Financiering. Vi har lang erfaring, og vet akkurat hva du som kunde trenger.

Derfor bør du søke billån hos oss:

  • Svar i løpet av et par virkedager
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Om AS Financiering

AS Financiering ble startet allerede i 1930. Det gjør oss til et av Norges eldste finansieringsselskap. Vi hjelper deg med lån til brukte og nye biler, campingvogner og motorsykler mot at vi tar salgspant i låneobjektet. Vi gir også lån til båt over syv meter mot skipspant.

Vi er heleid av Sparebanken Øst, som er en av landets største selvstendige sparebanker. Vi legger stor vekt på god og personlig service og kompetent økonomisk rådgivning.

Flere av våre tjenester

I tillegg til billån tilbyr vi andre gunstige lån til kjøretøy:

Bilforsikring

Gjennom vårt samarbeid med Frende Forsikring har vi mulighet til å tilby landets beste bilforsikring med raskest opptjening av bonuspoeng. Kjøper du bil og skal ha forsikring fra Frende får du:

  • Startbonus på 50%
  • Best i test flere år på rad på dekning og vilkår
  • Leiebil ved reparasjon
  • Lojalitetsbonus og samlerabatt

Frende har døgnåpen kundeservice – du kan ringe 55 15 36. Du kan også melde skade her.

Kjøp forsikring

Kontakt oss for mer informasjon

Dersom du ønsker å søke billån hos oss kan du fylle ut skjemaet vårt øverst på siden. Har du spørsmål kan du kontakte oss på telefon: 400 02 259 eller e-post: financiering@financiering.no.

 

Søk billån til Ford