Billån Land Rover

Hos AS Financiering kan du søke billån til Land Rover med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Land Rover med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Søk billån

Land-RoverHos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Land Rover raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Land Rover og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Land Rover kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Land Rover hos oss.

Land Rover er et britisk bilmerke, opprinnelig lansert av britiske Rover. Spesielt for merket er at alle modellene har firehjulstrekk.

Land Rover startet som en modell fra Rover i 1948 beregnet for bruk i jord- og skogbruk. Kjøretøyet viste seg populært, men det var ikke før i 1970 modelltilbudet ble utvidet, da med Range Rover helt på slutten av 1980-tallet og senere kom Discovery, Freelander og Range Rover Sport. Land Rover har i dag fem forskjellige modellinjer.

Fra starten var Land Rover en del av Rover, men på 1970-tallet fikk virksomheten en mer uavhengig stilling, og i 2000 solgte eieren BMW Land Rover separat til Ford. Merket eies i dag av den indiske bilprodusenten Tata Motors.

Navnet Land Rover ble skrevet med bindestrek fram til 1980-tallet.

Land Rover har aldri vært veldig aktive innen motorsport. Det mest omfattende er støtten til Camel Trophy, en konkurranse arrangert av sigarettmerket Camel. Land Rover stilte med kjøretøyer i perioden 1981 – 1998. Alle modellene som var i produksjon i perioden ble brukt.

Ellers har Land Rover-e blitt brukt av private aktører til biltrial, som er en ferdighetskonkurranse med kjøring utenfor vei. I 1966 viste en markedsundersøkelse fabrikken hadde foretatt at to tredjedeler av Land Rover-e ble brukt til annet enn jordbruk og industri, herav en del til rekreasjon.

Land Rover-e har også vært brukt i forskjellige former for rally. I 1979 og 1981 ble ørkenløpet Paris-Dakar vunnet av Land Rover-produkter. Fords fabrikklag i med Colin McRae og Carlos Sainz i WRC brukte Freelander som rekognoseringsbil i 2001. I 2002 sponset Land Rover et rallylag som brukte en Bowler Wildcat, en løpsbil basert på Defender- og Discovery-deler.

Dersom du har spørsmål om billån til Land Rover, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.