Billån SsangYong

Hos AS Financiering kan du søke billån til Ssangyong med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Ssangyong med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

 
Søk billån

Hos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Ssangyong raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Ssangyong og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Ssangyong kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Ssangyong hos oss.

SsangYong Motor er den fjerde største bilprodusenten i Sør-Korea. Det ble stiftet som Hadonghwan Motor Company i 1954, og begynte med å bygge jeeper for den amerikanske hæren.

Fra 1976 bygde de forskjellige spesialkjøretøyer. I 1977 ble de hetende Dong-A Motor, men ble tatt over av SsangYong Business Group og navnet endte opp som SsangYong Motor. Navnet betyr «tvillingdrager». I 1991 startet de teknisk samarbeid med britiske Panther Westwinds.

I 1997 kjøpte Daewoo Motors seg inn, bare for å selge igjen i 2000 da konsernet fikk økonomiske problemer. Sent i 2004 kjøpte den kinesiske bilprodusenten SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) seg opp til en 49% aksjeandel i SsangYong Motors Company.

Dersom du har spørsmål om billån til Ssangyong, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.