Hos AS Financiering kan du søke billån til Subaru med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Subaru med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Søk billån

Hos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Subaru raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Subaru og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Subaru kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Subaru hos oss.

Subaru er et japansk bilmerke. Subaru er bilproduksjonsselskapet til Fuji Heavy Industries Ltd., og er i Norge representert med modellene Justy, Impreza, Forester, Legacy, Outback og Tribeca.

Subaru har flere klassiske kjennetegn: At alle modellene leveres med firehjulstrekk (kalt All Wheel Drive) og de leverer kun boksermotorer er de to viktigste av dem.

Subarunavnet kommer av det japanske navnet for stjernebildet Pleiadene. Dette japanske ordet betyr «å regjere» eller «samle». Dette stjernebildet går igjen i logoen, der de seks stjernene representerer de seks selskapene som ble slått sammen for å danne Fuji Heavy Industries Ltd. etter andre verdenskrig. Ovalen rundt stjernene symboliserer at de er en del av en større stjernebilde.

Dersom du har spørsmål om billån til Subaru, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.