Billånsrente

Lurer du på hva du får i billånsrente? Hos AS Financiering får du billån fra 4,80 % og pant i bilen som sikkerhet på lånet.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Billigste billån

Hatchback Car travel driving road trip of woman summer vacation in blue car at sunset,Girls happy traveling enjoy holidays and relaxation with friends together get the atmosphere and go to destination

De fleste som skal kjøpe bil har behov for et billån, og mange er naturlig nok interessert i å finne det billigste billånet med den laveste effektive renten. AS Financiering har vært i bransjen siden 1930, og som et av Norges eldste finansieringsselskap vet vi hvordan vi skal hjelpe kundene våre med å oppfylle bildrømmen.

Billånsrenten avgjør hva lånet koster, i tillegg til andre utgifter som hører til lånet. Det kan for eksempel være etableringsgebyr eller termingebyr.

Hvilken rente du får på lånet avhenger blant annet av hvor mye du har i egenkapital, hvor lang nedbetalingstid du ønsker og hvor gammel bilen er. Husk at jo kortere nedbetalingstid du velger jo billigere blir lånet totalt sett, men da får du også et høyere terminbeløp – og vice versa.

Det er mange gode grunner til å søke billån hos oss:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering av inntil 100% av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Billånsrente hos AS Financiering

Family at the car loading from the trunk with luggage before traveling

Hos AS Financiering får du billånsrente fra 4,70 % (nominell rente). Skal du kjøpe elbil kan du søke om grønt billån, vårt aller mest fordelaktige billån. I tillegg gir vi lån til bruktbil, campingvogn, veteranbiler, MC og båt.

Kort sagt: Har du en drøm om et kjøretøy, kan vi hjelpe deg å oppfylle drømmen.

Er du usikker på om du har råd til bil? Bruk vår billånskalkulatur til å beregne hva lånet kommer til å koste deg. Her fyller du inn hva slags lån du skal søke om, hva kjøretøyet koster, hvor lang nedbetalingstid du ønsker og hvor mye du har i egenkapital. Vi kan finansiere inntil 100% av kjøretøyet med et nedbetalingstid på opptil 10 år.

Gå til billånskalkulatoren

Rente billån

Powerful offroader car view on winter landscape background

Ny eller brukt bil, hos AS Financiering får du noen av landets beste rentevilkår. Vi tilbyr inntil 100% finansiering til deg som kjøper bil, med rente fra 4,70 % . Jo mer du har i egenkapital, jo lavere rente kan vi gi.

Billån rente

Renten på lånet avgjør hva lånet kommer til å koste, og mange er derfor naturlig nok interessert i å vite hvilken rente de kommer til å få. Med pant i bilen som sikkerhet kan vi tilby svært gunstige vilkår og rente på billån.

Bruk vår lånekalkulator eller send oss en uforpliktende søknad, så får du svar på spørsmålet ditt i løpet av svært kort tid. Med AS Financiering får du:

  • Rask behandling av lånesøknaden
  • Inntil 100% finansiering av kjøretøy
  • Lån til ny eller brukt bil
  • Lavere rente og gode vilkår

Grønt billån

Skal du kjøpe elektrisk bil eller ladbar hybrid kan du søke om grønt billån. Med grønt billån får du enda lavere rente og bedre vilkår. Dette er vår måte å bidra til det grønne skiftet på.

Du kan søke grønt billån uansett om bilen du skal kjøpe er ny eller brukt. Vi tar pant i bilen som sikkerhet.

Søk grønt billån

Billånsrente bruktbil

Helping customer. Selective focus on a car professional car salesman helping his client choosing car at the dealership salon copyspace professionalism helpful consumerism consultant advice buying car

Vi tilbyr lån til bruktbil med salgspant i bilen som sikkerhet. En bruktbil er i mange tilfeller det mest økonomiske valget, ettersom en ny bil taper i snitt halve verdien sin i løpet av de fem første årene på veien. Du får mer bil for pengene ved å velge brukt, men risikoen for store verkstedregninger øker. Med mindre du er mekaniker kan det være vanskelig å vite om bilen er i god stand, og konflikter som oppstår i etterkant kan bli både dyre og tidkrevende.

Vi anbefaler deg som skal kjøpe brukt å følge NAFs veileder for kjøp og salg av bil. Du har også mulighet til å ta bilen gjennom en NAF-test, og i mange tilfeller er dette et lurt valg som kan spare deg for mye bryderi.

Husk også å skrive kjøpekontrakt

Ny bil eller brukt bil? Bestill lånebevis

Happy young driver behind the wheel of a car. Buying a car and driving concept

Med AS Financiering får du et godt tilbud på billånsrente, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil. Vi anbefaler alltid å anskaffe et lånebevis, uansett hvilken bil du drømmer om å kjøpe.

Et lånebevis er spesielt gunstig hvis du skal kjøpe brukt og planlegger å gå på flere visninger før du bestemmer deg. Lånebeviset forteller selgeren at finansieringen allerede er i orden, og gir deg mulighet til å slå til dersom et godt tilbud skulle dukke opp. På den måten slipper du å gå glipp av en sjanse til å gjøre en god handel.

Med lånebevis fra AS Financiering er du sikret et effektivt bilkjøp. Velkommen som kunde hos oss!

Sjekk billånsrente