Bobil og caravan

Vi tilbyr lån til bobil og caravan med salgspant i kjøretøyet som sikkerhet. Les videre for å få praktiske tips og råd samt gode tilbud på lån.

Søk bobil og caravanlån

Lån til bobil og caravan

Med AS Financiering er drømmen om ferie på hjul litt nærmere. Å investere i en bobil er å investere i fremtidige ferier og flotte opplevelser – for mange, en drøm i oppfyllelse.

AS Financiering tilbyr lån til campingvogn, bobil og caravan med gunstige betingelser. Hos oss kan du finansiere investeringen, uansett om du skal kjøpe nytt eller brukt. Vi tar salgspant i kjøretøyet som sikkerhet og finansierer opptil 100 % av kjøpesummen.

Det er en god idé å velge AS Financiering:

  • Få raskt svar på søknaden om lån
  • Lån inntil 100 % av kjøpesummen
  • Velg opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i kjøretøyet
  • Elektronisk signering med BankID

Bestill lånebevis

Skal du kjøpe brukt? Da anbefaler vi at du skaffer deg et lånebevis fra AS Financiering. Lånebeviset dokumenterer for selgeren at finansieringen allerede er i orden, slik at du kan slå raskt til når det dukker opp en god avtale.

Med et lånebevis fra AS Financiering slipper du å gå glipp av et godt tilbud.

Bestill lånebevis her

Lån til bobil og caravan fra AS Financiering

Et bobil- og caravanlån er et lån med sikkerhet i kjøretøyet. Det gir oss høy grad av trygghet, og du får en svært gunstig rente. Vi tilbyr gode betingelser og konkurransedyktig rente. Renten avgjøres av hvor mye du har i egenkapital, samt alderen på kjøretøyet.

Kaskofritt lån til campingbil

Kaskofritt caravanlån er et godt valg for deg som skal kjøpe en rimeligere campingvogn, og som ikke har behov for full kaskoforsikring. Med kaskofritt caravanlån kan du låne maksimalt 100 000 kroner med en nedbetalingstid på opptil fem år. Vi tar pant i kjøretøyet som sikkerhet på lånet.

Praktiske tips og råd når du skal kjøpe bobil

Før du går til innkjøp av en bobil eller caravan er det lurt å leie eller låne en bil for å teste. En bobil er en stor investering som også koster i drift, og det er bra å være sikker på at du trives med ferie på hjul før du kjøper din egen.

En caravan gir sosiale opplevelser, inspirasjon og flotte minner for livet. Den største fordelen med bobilferie er kanskje følelsen av frihet og nye muligheter rundt hver sving. Du velger selv hvor du vil stoppe, spise, sove og hvilke steder du vil besøke, og du kan legge ut på reise flere ganger i året. Det er en flott måte å utforske hele land og andre land innen rekkevidde.

Har du bestemt deg for å kjøpe en caravan? Da bør du lese videre for å få praktiske tips og råd til et trygt og godt kjøp.

Antall sengeplasser

Det viktigste å tenke på når man skal kjøpe bobil, er hvor mange mennesker som skal bruke den. Vær realistisk – en vanlig blemme er å kjøpe en stor bobil med plass til alle barn og barnebarn, mens det i virkeligheten sjelden er mer enn fire personer som ferierer sammen.

Planløsning

Planløsningen er også viktig. Hvordan ønsker dere at sengene skal være plassert? Er det gode og varierte oppbevaringsløsninger? Hvor stort kjøkken trenger dere?

Bagasje

På ferie er det selvfølgelig lurt å pakke med seg så lite som mulig. I tillegg er det lurt å pakke direkte inn i bilen, fremfor å legge klær og toalettsaker i bager. Bagene tar opp unødvendig plass, mens bobilen er utstyrt med smarte skap og oppbevaringsrom. Likeledes kan dere ta med dyner hvis sengene er integrert, men dersom sengene skal pakkes vekk på dagtid er soveposer et mer plassbesparende alternativ.

Førerkort og vektklasse

Med et vanlig førerkort (klasse B) kan du kjøre motorvogn med totalvekt på maksimalt 3500 kg, og opptil åtte passasjerer i tillegg til sjåføren. Du får mange flotte bobiler innenfor disse begrensningene. Ønsker du en større bil må du ha førerkort klasse C1 (opptil 7500 kg) eller C (over 7500 kg).

Ulike typer bobil og caravan

Etter at du har tenkt gjennom punktene over, kan du begynne å se nærmere på ulike typer og modeller. Her får du en oversikt over noen av de vanligste typene:

Bybobil

Bybobiler er laget med utgangspunkt i varebiler, og er de minste og mest kompakte bobilene. De er svært praktiske og lettkjørte, og enkle å parkere. Som navnet tilsier er de godt egnet til å ta seg frem i byer og tettbebygde strøk, og mange bruker en bybobil som familiens bil nr. 2.

Alkovebobil

Disse bilene har et overbygg over førerhuset med en stor dobbeltseng. Dette frigjør mye plass i kupeen. Alkovebobiler er romslige og komfortable, og ideelle for barnefamilier på langtur. Her er det mulighet for både køyeseng og ekstrasenger, og det er godt med lagringsplass.

Delintegrert bobil

En delintegrert bobil er en stor og romslig bil uten alkove. Derimot er førerhuset åpent og førerstolene svingbare, slik at plassen blir utnyttet smart og optimalt. De egner seg for to til fire personer, og er noen av de mest populære variantene på markedet.

Integrert bobil

Integrerte bobiler er ikke basert på førerhuset på varebiler slik som de andre typene, noe som gir produsenten større rom til å designe optimale løsninger for full utnyttelse av plassen. Integrerte biler er smarte og moderne, og kommer i flere forskjellige vektklasser.

Lån til bobil og caravan fra AS Financiering

Lengter du etter å legge ut på ditt neste eventyr i egen bobil? Med AS Financiering er du et steg nærmere å oppfylle drømmen. Vi finansierer opptil 100 % av bobilen med svært gunstige betingelser.

Søk lån i dag for et uforpliktende tilbud, eller ta kontakt med oss hvis du har spørsmål til vårt låneprodukt. Du kan også beregne hva et lån vil koste deg med vår lånekalkulator.

Vi vil gjerne høre fra deg på telefon 400 02 259 eller e-post til financiering@financiering.no. Velkommen til oss!

Søk lån