Campingvognlån

Hos AS Financiering kan du søke lån til bobil og campingvogn. Vi anbefaler å anskaffe et lånebevis, så er du klar til å handle raskt når det dukker opp et godt tilbud.

Søk campingvognlån

Ferie på den åpne landevei

Drømmer du om å reise på ferie i din egen campingvogn eller bobil? Med en campingvogn har du friheten til å reise hvor du vil, uten å bekymre deg for hvor du skal sove eller spise. Det er lite som kan måle seg med frihetsfølelsen en ferie med campingvogn kan gi. De aller fleste som ønsker å kjøpe campingvogn har behov for et campingvognlån, og det kan du søke om hos oss.

Vi tilbyr lån til caravan, bobil og campingvogn med salgspant i objektet som sikkerhet, enten du skal kjøpe ny eller brukt bobil eller campingvogn. Dermed er alt klart for en ferie på den åpne landevei.

Derfor bør du søke lån hos AS Financiering:

  • Du får raskt svar på søknaden om campingvognlån
  • Vi finansierer opptil 100 % av kjøpesummen
  • Velg inntil 10 års nedbetalingstid på ditt lån
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i kjøretøyet
  • Elektronisk signering med BankID

Lån med sikkerhet i campingvogn

Et campingvognlån er et lån med sikkerhet i campingvognen. Vi kan tilby svært gunstige betingelser og god rente. Rentebetingelsene avgjøres på bakgrunn av hvor mye du har i egenkapital og hvor gammel campingvognen er.

Kaskofritt campingvognlån er et godt alternativ for deg som skal kjøpe en rimeligere campingvogn, og som ikke ønsker full kaskoforsikring. Vi finansierer opptil 100 % av kjøpesummen med en nedbetalingstid på inntil fem år. Kaskofritt campingvognlån er på maksimalt 100 000 kroner, med pant i kjøretøyet som sikkerhet.

Handle raskt med lånebevis fra AS Financiering

Med et lånebevis fra AS Financiering er du klar til å handle raskt dersom det skulle dukke opp et godt tilbud. Dette er derfor et godt alternativ for deg som skal kjøpe brukt. Med et lånebevis i hånden kan du dokumentere for selgeren at finansieringen allerede er ordnet, og du slipper å gå glipp av et godt tilbud.

Bestill lånebevis

Inntil 100 % finansiering

Søk lån hos oss og gjør deg klar for å kjøpe bobil, campingvogn eller caravan. Dermed er alt lagt til rette for ferie på den åpne landevei.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt en av våre hyggelige rådgivere på telefon 400 02 259 eller send en e-post til kunde@financiering.no, så hjelper vi deg.

Søk campingvognlån