Beregn billån

Det har aldri vært så enkelt å beregne billån som nå. Bruk vår lånekalkulator før du skal søke om lån, så ser du hva billånet vil koste i måneden.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Hos AS Financiering kan du beregne billånet før du sender inn en søknad. Dette passer fint for deg som planlegger budsjett og innkjøp, og lurer på hva billånet kommer til å koste.

Beregn billån

AS Financiering tilbyr billån enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Hos oss får du lavere rente og gunstigere betingelser. Som et av Norges eldste finansieringsselskap, vet vi hva som skal til for å realisere bildrømmen. Vi gir også lån til andre kjøretøy som motorsykkel, caravan eller båt.

Slik beregner du billånet

Vi har laget en billånskalkulator som er enkel å bruke og gir deg svar på det du lurer på. Slik bruker du kalkulatoren til å beregne billån:

  • Velg din lånetype, for eksempel billån eller grønt billån
  • Fyll inn bilens pris
  • Fyll inn egenkapital
  • Fyll inn ønsket nedbetalingstid

Test deg frem med ulike parametere for å teste din egen låneevne. På den måten kan du være sikker på at du ikke låner mer enn du klarer å betale tilbake, selv om renten skulle gå opp. Kalkulatoren kan brukes så mange ganger du vil, uten at du binder deg til noe.

Les mer: Billån med lavere rente

Gå til lånesøknad

Ønsker du å søke om billån, klikker du deg enkelt videre til lånesøknaden. Kalkulatoren beregner hva lånet vil koste, men gir deg kun et estimat. Dersom du ønsker å vite hva lånet faktisk kommer til å koste, må du sende inn en søknad.

Etter at du har sendt inn en søknad, mottar du et tilbud om å låne penger til en gitt rente, samt informasjon om hvordan lånet nedbetales. Tilbudet er selvfølgelig helt uforpliktende.

Søk om finansieringsbevis

Er du usikker på hvilken bil du skal kjøpe? Da anbefaler vi deg å skaffe finansieringsbevis. Med finansieringen i orden kan du ta deg god tid til å gå på visninger, uansett om du skal kjøpe ny bil eller brukt bil.

Dette er spesielt fordelaktig hvis du skal kjøpe bruktbil. Da kan du dokumentere for selgeren at finansieringen allerede er i orden, og du har mulighet til å slå til på kort varsel dersom det dukker opp et godt tilbud.

Bestill finansieringsbevis

Hos oss får du gode betingelser på billån

Siden 1930 har AS Financiering tilbudt lån med pant i bilen som sikkerhet. Da kan du få finansiert inntil 100% av kjøpesummen og har mange valgmuligheter når du skal kjøpe bruktbil.

Det er mange gode grunner til å velge
AS Financiering. Her er noen av dem:

  • Effektiv og rask behandling av søknader
  • Finansiering av inntil 100% av kjøpesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

AS Financiering tilbyr lån til både nye og brukte biler, i tillegg til en rekke andre kjøretøyer. Hos oss kan du blant annet låne penger til å kjøpe MC, caravan eller båt, med salgspant i kjøretøyet som sikkerhet på lånet. Dermed får du den tryggheten du trenger til å gjøre et godt bilkjøp – uansett om du kjøper bruktbil, motorsykkel eller noe annet.

Ny eller brukt bil?

AS Financiering hjelper deg å oppfylle drømmen om å kjøpe bil, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil. Dette gjelder også dersom du skal kjøpe brukt hybrid eller elektrisk bil. Hvis dette er tilfellet, anbefaler vi grønt billån, vårt aller gunstigste låneprodukt spesielt utviklet til deg som velger grønt.

Vi hjelper deg med finansieringen enten du kjøper ny eller brukt bil – også elektrisk og hybrid.

Mange lurer på hva som er fordelene og ulempene ved å velge brukt eller ny bil. Les videre hvis dette gjelder deg, eller gå rett til lånesøknaden:

Søk billån 

Hva er fordelene med å kjøpe bruktbil?

Brukt er billigere enn om du skal kjøpe ny bil, men er samtidig dyrere i drift. Turer til verkstedet kan fort bli kostbare med eldre kjøretøy med høy kilometerstand. Likevel vil du miste mindre i verditap enn du ville gjort med noe helt nytt.

Den største fordelen med å velge brukt, er altså at du får en rimeligere bil. Velger du en bil som er tre år gammel, er det mindre sjanse for at den vil kreve større vedlikehold eller utskiftning av deler. Velger du en eldre bil enn dette, risikerer du en bil som er kostbar i drift.

Hva er fordelene med å kjøpe ny bil?

Et helt nytt kjøretøy har nye deler, moderne løsninger og det siste innen teknologi. Du vil mest sannsynlig slippe dyre regninger hos mekanikeren. Samtidig har bilen det største verditapet de første tre-fem årene den er på veien.

Fordelen med å velge ny bil er at du får en trygg bil, med behagelig kjøreopplevelse og lave utslipp. Nytt er selvsagt dyrere enn brukt, men med et lån fra AS Financiering kan drømmen gå i oppfyllelse.

Beregn hva lånet vil koste, uansett om du kjøper ny eller brukt bil

Hos oss får du lån til bil, uansett hvilken bil du velger. Beregn billån med vår smarte lånekalkulator, og få en oversikt over hva lånet vil koste per måned over så lang tid lånet skal nedbetales. Du kan teste deg frem med ulike variabler, og klikker deg enkelt videre til lånesøknaden dersom du er fornøyd med beregningen.

Søk billån 

Lån inntil 100 % av verdien på bilen

Har du allerede funnet bilen du ønsker å kjøpe? Da kan du gå rett til søknad om billån. Vårt elektroniske søknadsskjema er enkelt å navigere seg gjennom, og vi tilbyr rask behandling av søknader som er sendt inn til oss.

I søknadsskjemaet fyller du ut nødvendige opplysninger om bilen du skal kjøpe, kjøpesum, egenkapital og ønsket nedbetalingstid. Dersom du ikke har egenkapital og ønsker fullfinansiering av kjøretøyet, lar du bare dette feltet være blankt.

Har du derimot egenkapital, vil du få et billigere lån totalt sett. Jo høyere egenkapitalen er, jo lavere rente kan vi tilby deg.

Lån til kjøretøy siden 1930

AS Financiering har drevet med finansiering av kjøretøy siden 1930. Vi er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst, en av landets største alliansefrie sparebanker med 29 kontorer spredt over Østlandet.

Med andre ord: Vi kan lån. 

I tillegg til billån kan vi tilby flere andre gode låneprodukter, inkludert lån til MC, caravan, bobil, moped og båt. Lånet skreddersys til den bilen du har valgt, og prisen varierer avhengig av hvor mye du har i egenkapital. Vi har også gode samarbeidspartnere innen forsikring, og er blant annet stolte formidlere av Frende bilforsikring.

Billån hos AS Financiering

Med et billån hos AS Financiering får du et lån som passer til den bilen du skal kjøpe. Velg mellom ordinært billån, grønt billån og lån til bruktbil, eller et annet kjøretøy du drømmer om – vi tilbyr lån til både caravan, MC og båt.

Drømmer og opplevelser er ikke noe man kan sette en pris på. AS Financiering arbeider for at nettopp dine drømmer skal gå i oppfyllelse, og tilbyr gunstige billån med en fornuftig rente. Uansett hvilken bil du skal kjøpe, gjør vi det enklere for deg. Søk billån med sikkerhet i bilen i dag, eller velg egenkapital som sikkerhet.

Beregn billån og få oversikt over dine lånemuligheter hos AS Financiering. Du hører fra oss innen kort tid!