Billån Citroën

Hos AS Financiering kan du søke billån til Citroen med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Citroen med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

CitroenHos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Citroen raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en Citroen og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Citroen kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til Citroen hos oss.

Citroën er en fransk bilprodusent, startet i 1919 av André Citroën. André Citroën hadde prøvd seg i bilbransjen tidligere, men under første verdenskrig omstilte han tannhjulsfabrikken sin til å produsere artillerigranater. I 1919 begynte han bilproduksjon i de samme lokalene.

Citroëns første modell het Type A, og ble produsert i 24 000 eksemplarer fram til 1921. Da ble den avløst av B-serien, og i 1922 C-serien. B-serien var første europeiske bil med helstål-karosseri.

Fram mot 1930-tallet hadde fabrikken økonomiske problemer, og i 1934 så tok hovedkreditoren Michelin over og kastet ut Citröen selv. Den nye modellen Traction Avant ble så satt i produksjon.

I 1948 kom den store klassiker, Citroën 2CV (1948-1990) på markedet.

I 1955 kom D-modellene (1955-1975), med Skivebremser, hydropneumatisk fjæring og nivåregulering, noe som var svært avansert på den tiden.

Fiat gikk sammen med Michelin om eierskapet i 1966. Fram mot 1974 hadde fabrikken igjen økonomiske problemer, og eierskapet gikk til Peugeot.

I 1930 ble datterselskapet Norsk Citroën A/S opprettet. I 1992 endret de navnet sitt til Citroën Norge AS og flyttet inn i nye lokaler på Storo i Oslo. Våren 2008 ble det opprettet et hovedkontor i København for de tre skandinaviske søsterselskapene. Citroën Norge AS flyttet desember 2008 til Lysaker utenfor Oslo.

Dersom du har spørsmål om billån til Citroen, ring oss gjerne på telefon 400 02 259.