Billån Citroën

AS Financiering tilbyr billån med inntil 10 års nedbetalingstid og opptil 100% finansiering av kjøretøyet. Realiser drømmen om en ny Citroën med AS Financiering.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Med vår kalkulator for billån kan du enkelt se hvordan du kan finansiere kjøp av en ny Citroën og andre kjøretøy. Still inn kalkulatoren etter hvilke betingelser du ønsker for lånet, enten i form av nedbetalingstid, egenkapital eller kjøretøyets kjøpesum. Juster og finn de vilkårene som passer best for deg og din økonomi.

Billån fra AS Financiering

Hos AS Financiering kan du søke om lån til finansiering av alt fra bil og MC til caravan og båt. Med pant i låneobjektet kan du få innvilget et lån til den nye bilen helt uten egenkapital.

Dersom du ikke har bestemt deg for om du skal gå for en Citroën eller et annet kjøretøy, kan du søke om et finansieringsbevis. Dette gir deg muligheten til å være klar for å gjennomføre et kjøp når du finner den perfekte bilen.

Hvorfor søke billån fra AS Financiering

Her på våre nettsider kan du enkelt navigere deg fram til de beste betingelsene når du går til innkjøp av din nye bil. Hos oss får følgende:

  • Raskt svar på din lånesøknad
  • Finansiering inntil 100 % av lånesummen
  • Opptil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Inntil 10 års nedbetalingstid

AS Financiering tilbyr mellom 1 og 10 års nedbetalingstid, enten du er ute etter å kjøpe bruktbil eller en helt ny bil. Sjekk hvordan nedbetalingstid påvirker vilkår og gebyrer med vår lånekalkulator.

Lån inntil hele kjøpesummen

Ved å sende en lånesøknad til AS Financiering kan du få innvilget et billån som dekker hele kjøpesummen, uavhengig av om du skal kjøpe ny eller brukt bil. Det betyr at du får dekket hele kjøpesummen og ikke trenger å stille med egenkapital. Dette gir gode muligheter for mange som trenger en bil i hverdagen, eller deg som ønsker å oppgradere nåværende kjøretøy.

Søk billån

Grønt billån til Citroën

Stadig flere velger å gjøre en innsats for miljøet ved å velge en elbil. Vi merker også at flere av våre kunder er ute etter helelektriske biler – noe vi ønsker å støtte! Derfor får du med vårt grønne billån ekstra gunstige betingelser:

  • Lavere nominell rente
  • Lavere etableringskostnad
  • Lavere terminbeløp

Fyll inn kjøretøyets pris i kalkulatoren og huk av for grønt billån. Sjekk fordelene det gir å være klimabevisst når du kjøper ny bil.

AS Financiering

AS Financiering tilbyr billån og finansieringsbevis med opptil 100% finansiering av kjøretøyet og pant i låneobjektet. AS Financiering er heleid av Sparebanken Øst, og har innvilget lån til bil og kjøretøy helt siden 1930-tallet.

Kontakt oss i dag

Kontakt gjerne vår kundeservice dersom du ønsker du mer informasjon om billån eller finansiering av andre kjøretøy.

Søk billån