Billån Volkswagen

Hos AS Financiering kan du søke billån til Volkswagen med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Volkswagen med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Hos oss kan du ordne billån til både ny eller brukt Volkswagen raskt og enkelt. Dersom du vurderer å kjøpe en VW og ønsker billån, prøv gjerne vår billånskalkulator. Fyll inn nødvendig informasjon og beregn hva et billån fra oss vil koste deg pr. måned. Send oss gjerne en uforpliktende lånesøknad, og du vil få et svært raskt svar fra oss. Med BankID kan du signere våre lånedokumenter elektronisk, og billån til Volkswagen kan ordnes på dagen. Dette gir deg en mulighet til å kunne slå til raskt når du finner et godt kjøp. Det er lett å søke billån til VW hos oss.

Volkswagen, forkortet VW er Europas største og en av verdens største bilprodusenter, basert i Wolfsburg i Tyskland. Mens VW refererer til bilmerket Volkswagen (Folkevogn), brukes forkortelsen VAG om konsernselskapet.

Forkortelsene VAG og V·A·G har gjennom årene hatt forskjellige betydninger. VAG stod for Volkswagenwerk AG (Volkswagenwerk Aktiengesellschaft) frem til 4. juli 1985. Da ble foretaksnavnet endret til Volkswagen AG.
V·A·G ble brukt for å betegne VW og Audis felles salg- og markedsorganisasjon for personbiler og nyttekjøretøy, Volkswagen-Audi-Gruppe, frem til 1992 da det ble besluttet at de to merkene skulle separeres profilmessig.

Produksjonen i 2016 var på 10,3 millioner biler, herav var 9,3 millioner VW-merker. De resterende var Audi, Seat, Lamborghini, Skoda samt lastebiler. Omsetningen i 2007 var på US$ 244,9 milliarder, som tilsvarer 2.042 milliarder norske kroner. Konsernet har totalt 171 bilmodeller og det blir produsert 24 400 biler hver arbeidsdag.

Porsche, som har 12 000 ansatte, eide i 2009 tretti prosent av aksjene i Volkswagen, som har 330 000 ansatte. I juli 2009 ble det avgjort å slå sammen de to selskapene.

Dersom du har spørsmål om billån til VW, ring oss gjerne på telefon 400 02 259