Billån Volkswagen

Hos AS Financiering kan du søke billån til Volkswagen med svært gunstige betingelser. Vi tilbyr billån til Volkswagen med inntil 100% finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Skal du kjøpe ny eller brukt Volkswagen?

Som et av Norges eldste finansieringsselskaper, kan AS Financiering tilby billån til Volkswagen med svært gunstige priser. Vi tilbyr inntil 100 % finansiering, uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil.

Gjennom AS Financiering kan du få lån til bilen du ønsker deg. På den måten bidrar vi til å oppfylle bildrømmer over hele landet. Vi er en av Norges største aktører innen bilfinans, og har drevet med finansiering av kjøretøy siden 1930. Er du på markedet etter en ny bil, bør du søke lån hos oss.

Billånskalkulator

Med vår billånskalkulator finner du enkelt ut hvor mye lånet kommer til å koste deg i måneden. Fyll inn bilens pris, hvor mye du har i egenkapital og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Deretter gjør kalkulatoren en beregning av lånets utgifter – både i månedlige avdrag, og totalt sett.

Finansieringsbevis til Volkswagen

Har du ikke bestemt deg for hvilken bil du skal kjøpe? Da kan du søke om finansieringsbevis fra oss. Dette er spesielt lurt for deg som skal kjøpe bruktbil, og som har behov for å gå på flere visninger. Da kan du dokumentere for selgeren at finansieringen allerede er i orden, og du har mulighet til å slå til på kort varsel.

Søk finansieringsbevis

Bilforsikring

Gjennom vår samarbeidspartner Frende Forsikring kan vi tilby landets beste bilforsikring med raskest opptjening av bonuspoeng. Med Frende Forsikring får du blant annet:

  • Prisvinnende vilkår
  • Startbonus på 20% på din første bilforsikring
  • Leiebil i hele reparasjonstiden
  • Samlerabatt og lojalitetsbonus

Kjøp forsikring

Ny eller brukt?

Mange er usikre på om de skal velge ny eller brukt bil, og det er heller ikke et enkelt spørsmål å svare på. Svaret avhenger av behovet til den og de som skal bruke bilen, og dette kan være så mangt.

Bruktbil

Den åpenbare fordelen med å velge brukt er at prisen blir lavere. Hvis du har litt peiling på bruktbil kan du få mye mer for pengene, men du risikerer også at bilen får høyere driftskostnader.

Dette blir en totalvurdering hvor du må prøve å beregne hva bilen vil koste på service, hvor energieffektiv den er og om den dekker husstandens behov for kapasitet og kjøreopplevelse.

Ny bil

Med en ny bil får du den beste kjøreopplevelsen, med en bil som er både trygg og komfortabel. Igjen er det prisen som er den åpenbare ulempen her, for en ny bil taper seg mest i verdi de første 2-5 årene.

Det mest økonomiske er som oftest å kjøpe en bil som er tre år gammel. Da får du en relativt ny bil som oppfyller dagens krav til sikkerhet og kjøreopplevelse, samtidig som du slipper det største verditapet.

Søk lån til Volkswagen

Drømmer du om å kjøpe Volkswagen kan AS Financiering hjelpe deg med finansieringen. Vi tilbyr billån til både ny, brukt og elektrisk Volkswagen, slik at du har mange muligheter når du skal kjøpe bil. Som et av Norges eldste finansieringsselskaper kan vi tilby svært gode vilkår på billån til Volkswagen.

Søk billån