Lån til bil

Vi tilbyr lån til bil med salgspant i bilen og inntil 10 års nedbetalingstid. Med AS Financiering er det enkelt å skaffe seg drømmebilen.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Søk om lån til bil med sikkerhet i bilen

Vi tilbyr billån på opptil 100 % av kjøpesummen og inntil 10 års nedbetalingstid – enten du skal kjøpe ny bil eller bruktbil. Det er enkelt å sende inn en elektronisk søknad om lån hos AS Financiering og du kan forvente raskt svar på din lånesøknad.

Mange mener at billån er et av de minst gunstige lånene man kan ta opp, men det stemmer ikke nødvendigvis. Om man tar med i beregningen at lånet har høyere sikkerhet og at bilen har lavere driftskostnader og byr på en bedre kjøreopplevelse, er det ikke egentlig et ugunstig lån.

Hos AS Financiering handler det om å gjøre bildrømmen din til virkelighet. Derfor tilbyr vi lån til bil med meget gunstige betingelser. Du velger selv hvor mye av kjøpesummen du vil ha finansiert og hvor lang nedbetalingstid som passer deg.

Gode grunner til å velge AS Financiering:

  • Rask behandlingstid på lånesøknaden
  • Finansiering av opptil 100 % av kjøpesummen
  • Inntil 10 års nedbetalingstid
  • Trygghet mot eventuelle heftelser i bilen
  • Elektronisk signering med BankID

Les også: God økonomistyring med billånskalkulator

Ny eller brukt bil

Hos AS Financiering kan du søke billån med sikkerhet i bilen, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Hva du velger er naturligvis opp til deg, men dersom du trenger hjelp til å velge riktig kan du lese videre for å få noen gode tips.

Hvor stor plass trenger du?

Det er mange ting å vurdere når man skal velge bil, og noe av det viktigste er hvor stor plass du trenger. Et par uten barn klarer seg kanskje fint med en mindre bil, men så fort det kommer barn inn i bildet har man gjerne behov for mer plass.

Trenger du plass til hundebur, sportsutstyr, bagasje, materialer eller noe annet? Tenk gjennom hva du har behov for å frakte i bilen – og la dette være en veiviser for ditt valg av bil.

Utslipp

De fleste drar nytte av de økonomiske og miljømessige fordelene ved å velge en bil med lavt utslipp. Samtidig er ikke elektrisk det beste valget for alle – rekkevidde, ladetid og pris på nybil er blant faktorene som trekker ned. Det er for lengst klart at fremtidens biler er elektriske, men det er fortsatt ikke alltid det mest praktiske valget for alle.

I noen tilfeller er løsningen en hybridbil. Da får du elektrisk drivkraft til korte strekninger og en forbrenningsmotor når du skal på langtur.

Visste du at? AS Financiering tilbyr grønt billån med ekstra god rente

Prislappen

Prisen er en avgjørende faktor i valg av bil. De fleste har en formening om hvor mye de er villige til å bruke på en bil, enten den er ny eller brukt. Dette avgjør gjerne hvilket bilmerke og hvilken årsmodell man ender opp med.

Bekymringsløst bilkjøp med AS Financiering

Med AS Financiering får du én ting mindre å bekymre deg for. Søk om finansieringsbevis allerede i dag, slik at du er klar til å slå til når drømmebilen dukker opp. Dersom lånesøknaden din blir godkjent, utbetaler vi pengene direkte til selger. Enklere blir det ikke!

Søk lån til bil