Søk billån

Skal du kjøpe bil? Uansett om du skal kjøpe ny eller brukt, kan du søke billån hos AS Financiering.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Vi tilbyr bilfinansiering på inntil 100% av kjøpesummen, med opptil 10 års nedbetalingstid – uansett om det er en ny eller brukt bil du ønsker deg. Som et av Norges eldste finansieringsselskap vet vi hva som skal til for å oppfylle drømmen om bil.

Finansiering av alle kjøretøy

Watching photos of their road trip. Happy young couple looking at mobile phone while leaning at their white convertible

AS Financiering tilbyr lån til de fleste kjøretøy, inkludert bil, elbil, campingvogn, veteranbiler, MC og båt. Skal du kjøpe en litt eldre modell kan du også søke finansiering hos oss, og har du ikke behov for full kasko tilbyr vi kaskofritt billån. Dette tilbys kun når lånebeløpet er maksimalt 100 000 kroner.

De fleste som skal kjøpe ny bil har behov for et lån. Søk billån hos AS Financiering og motta et uforpliktende tilbud innen kort tid. Du får inntil 100 % finansiering med salgspant i bilen, eller med egenkapital som sikkerhet.

Når du søker om lån hos oss kan du også velge opptil 10 års nedbetalingstid. Husk at jo kortere nedbetalingstid du velger, jo billigere blir lånet totalt sett, men da får du også en høyere månedskostnad. Vi anbefaler at du tilpasser nedbetalingsperioden til kjøretøyets alder eller verdireduksjon.

Les mer: Låne mer til bil

Få billån hos AS Financiering

Capturing the bright moments. Top view of cheerful young couple making selfie while standing near their white convertible

Bruk vårt elektroniske søknadsskjema til å søke billån, så hører du fra oss i løpet av kort tid. Vi bruker likningsopplysningene dine til å vurdere søknaden, og disse er gjerne ett til to år gamle. Hvis du har fått økt inntekten din i løpet av denne perioden, er det en fordel om du sender dokumentasjon på dette til oss.

Hvilken rente får jeg?

Hvilken rente du får på lånet avhenger av mange faktorer, som hva du har i inntekt, hvor gammel bilen du skal kjøpe er og hvor mye du har i egenkapital. Ved ordinært billån tilbyr vi tre ulike prismodeller avhengig av hva du har i egenkapital:

0-19,99 %
20-34,99 %
35 % eller høyere

Jo mer du har i egenkapital, jo lavere blir renten på billånet. Det vil derfor lønne seg for deg å spare litt penger før du søker billån, men du kan også søke om fullfinansiering med pant i bilen. Velger du full kaskoforsikring på bilen, får du også lavere rente hos oss.

Hva kommer lånet til å koste?

Hva lånet kommer til å koste kommer an på hvilken rente du får tilbud om, hvor stort lånebeløpet er og hvor lang nedbetalingstid du har valgt. Det kan være litt vanskelig å regne ut lånekostnadene på egenhånd, og derfor tilbyr vi en effektiv lånekalkulator som beregner dette automatisk for deg.

Bruk kalkulatoren så mange ganger du vil, og test deg frem med ulike parametere for å se lånets kostnader endre seg. Når du har funnet et lån du kan leve med, er det enkelt å klikke seg videre til lånesøknaden.

Lånekalkulator

Søk billån hos AS Financiering

Enjoying the sun and fresh air. Side view of cheerful young woman leaning at the wind shield while her boyfriend sitting near on front seat of convertible

AS Financiering er et finansieringsselskap som ble stiftet i 1930. Vi gir lån til nye og brukte biler, motorsykler, veteranbiler og campingvogner, i tillegg til båt over syv meter. AS Financiering er et heleid datterselskap av Sparebanken Øst.

Når du søker billån hos oss, kan du derfor være trygg på at du blir møtt med stor økonomisk kompetanse og det ypperste innen kundeservice. Vi kan finansiering, og vi vet hva som skal til for å gjøre kundene våre fornøyde.

Gode forsikringsordninger

Gjennom vår samarbeidspartner Frende Forsikring tilbyr vi en rekke gode forsikringsordninger. Vi tilbyr blant annet forsikring på kjøretøyet, personforsikring og reiseforsikring.

I tillegg til dette tilbyr vi betalingsforsikring når du søker billån. Da er du godt sikret ved uforutsette hendelser som gjør det vanskelig å betale tilbake lånet. Forsikringen betjener de månedlige terminbeløpene, og du får én bekymring mindre.

Søk billån hos AS Financiering i dag, så er du et steg nærmere din bildrøm. Vi hører fra oss innen kort tid med et godt og uforpliktende tilbud.

Søk billån

Spørsmål og svar om å søke billån

The greatest day for the road trip. Happy young couple smiling while sitting inside of their convertible

Hvor dyr bil kan jeg kjøpe med et billån fra AS Financiering?

Med finansiering fra oss kan du kjøpe bil til en verdi av 2 000 000 kr. Den laveste prisen du kan velge er 30 000 kr. Du står fritt til å velge mellom disse summene. Dette dekker de fleste bilene som finnes på det norske markedet – enten du skal kjøpe bil fra en forhandler eller på bruktmarkedet.

Hva slags bil kan jeg kjøpe med deres billån?

Med et billån fra AS Financiering kan du kjøpe alle slags biler – ny bil, bruktbil, elbil eller hybrid. Vi har til og med egne låneprodukter for deg som vil ha veteranbil eller AmCar. Vårt mål er at du skal få kjøpe drømmebilen din med vårt lån. I tillegg får du lån til caravan, motorsykkel og båt hos oss.

Bør jeg kjøpe ny eller brukt bil?

Du velger helt selv hva du går for, men det er fordeler og ulemper ved begge deler. Økonomi og behov vil også ha mye å si. Se punktene under for mer informasjon.

Hvilke fordeler er det ved å kjøpe ny bil?

En ny bil har som regel det nyeste innen kjøreegenskaper, teknologi og utstyr. I tillegg slipper du forhåpentligvis slitasjeskader de første årene du har bilen. Samtidig har nye biler et stort verditap de første årene etter kjøp. I løpet av 3 år kan bilen ha tapt mellom 40-50 % i verdi.

Hvilke fordeler er det ved å kjøpe brukt bil?

Du kan spare mye på å kjøpe bruktbil og verditapet er ikke like stort. Samtidig vil du sannsynligvis få flere og dyrere turer til verkstedet. Eksperter sier det ofte handler om flaks når det kommer til bruktbiler. Selv en bil som har gått langt, kan den ha mange gode år igjen.

Hvilke fordeler er det ved å kjøpe elbil?

Elbiler har mange fordeler. Innovasjonen i bilbransjen er størst innen miljøvennlige biler, og du kan forvente deg det nyeste innen ytelse og teknologi. Du gjør dessuten et godt valgt for miljøet, og kan spare mye penger du ellers ville brukt på dyre avgifter, bompenger og drivstoff.

Har dere grønt billån?

Ja, du kan få grønt billån hos oss. Grønt billån passer perfekt til deg som vil velge en miljøvennlig bil. Du kan bruke grønt billån til både elbil og hybrid. Grønt billån har lavere rente enn vanlig billån og gjør det enklere for deg å ta et grønt valg.

Hvilken rente får jeg på billånet mitt?

Hvilken rente du får på billånet, avhenger blant annet av hvor mye egenkapital du har og hvilken nedbetaling du ønsker. Du kan selv bruke låneskjemaet på toppen av denne siden for å se hvordan faktorene påvirker renten.

Høyere egenkapital betyr lavere rente. Lengre nedbetaling gir også lavere rente. Renten påvirker både den totale kostnaden på lånet og kostnad per måned.

Hva er nominell rente?

Renter avgjør hvor mye du må betale for å ta opp et lån. Nominell rente er en grunnrente eller basisrente. Denne bestemmes blant annet av hvilken egenkapital du har fra før og personlig økonomi. Nominell rente brukes til å regne ut effektiv rente.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er den renten som bestemmer hvor mye du må betale ned på lånet ditt. Man får effektiv rente ved legge ekstra kostnader til nominell rente. Slike ekstra kostnader kan blant annet være gebyrer (som etableringsgebyr eller termingebyr) og avgifter.

Hva betyr pant i bilen?

Pant i bilen, også kalt sikkerhet i bilen, betyr at du pantsetter bilen du skal kjøpe i billånet. Dette er vanlig for lån med sikkerhet – som billån og boliglån. Det er alltid en viss risiko for at lånet ikke blir betalt tilbake. Sikkerhet gir en trygghet til utlåneren.

En slik trygghet betyr at utlåneren kan tilby bedre betingelser. Dette kan være betingelser som renter, nedbetalingstid og gebyrer. Lån uten sikkerhet, som for eksempel forbrukslån, krever ikke sikkerhet i låneobjektet. Det fører som regel til høyere renter for deg som kunde.

Tilbyr dere billån med pant i bilen?

Ja, vi tilbyr billån med pant i bilen. Det gir deg bedre betingelser og lavere pris enn om du velger et lån uten sikkerhet.

Får jeg svar med en gang?

Vi har kort behandlingstid, og du vil som regel få svar i løpet av en arbeidsdag.

Hvor lang nedbetalingstid tilbyr dere?

Vi har inntil 10 års nedbetaling. Lengre nedbetaling påvirker renten på lånet – for eksempel gir 10 år bedre rente enn 5 år. Med nedbetaling på inntil 10 år har du god tid til å betale ned lånet. Slik unngår du at bilkjøpet blir et stressende element i hverdagen.

Hvor mye egenkapital må jeg ha?

Du trenger ikke egenkapital når du skal søke om våre lån – hos oss får du inntil 100 % finansiering. Du kan få lavere renter om du har egenkapital, men det er altså ikke et krav med egenkapital for å få lån hos oss. Vårt mål er at du skal få kjøpt bilen du drømmer om – uansett om du har spart opp på forhånd eller ikke.

Kan jeg få lånebevis hos dere?

Ja, du kan få lånebevis hos oss. Dette passer bra hvis du ikke har funnet drømmebilen enda, men vil være klar til å legge inn et bud når du finner den.

Hva er et lånebevis?

Et lånebevis er en bekreftelse fra AS Financiering som viser hvor stor låneramme du har fått innvilget. Dette passer for deg som ikke har bestemt deg for hvilken bil du har lyst på enda. Med et lånebevis kan du dokumentere overfor selger at du har finansieringen i orden. Når du har funnet det kjøretøyet du ønsker å kjøpe, kontakter du oss og vi sender deg lånedokumentene.

Hva jeg må betale per måned?

Beløp per måned avhenger av lånebeløp, renter og nedbetaling. Du kan se et estimert beløp per måned i billånskalkulatoren øverst på denne siden. Her kan du prøve deg frem til du finner et månedsbeløp du er komfortabel med.

Må jeg forsikre bilen jeg kjøper?

Ja, vi krever at du forsikrer bilen på de fleste av våre billån. Med kaskoforsikring er du bedre forsikret enn den obligatoriske ansvarsforsikringen. Da gjelder ikke bare skader som blir påført din bil av andre, men også skader du har skyld i selv.

Noen foretrekker å ikke ha kaskoforsikring på bilen sin. Det gjelder for eksempel deg som skal ha en gammel og rimelig bil. Dersom bilen koster under 100 000 kr, kan du velge “kaskofritt billån” hos oss. Da trenger du bare ansvarsforsikring eller delkasko for å få lån hos oss.

Kan jeg ta kontakt på e-post eller telefon?

Hvis du har spørsmål om billån eller andre lån, er det bare å ta kontakt med oss. Send en e-post til post@financiering.no eller kontakt oss på telefon 400 02 259. Vi ser frem til å hjelpe deg med det du lurer på.

Hvorfor bør jeg velge AS Financiering?

Det er flere gode grunner til å velge AS Financiering:

  • AS Financiering ble stiftet i 1930. Vi har derfor nesten 100 års erfaring med billån og andre lån. Her får du den ekspertisen og hjelpen du trenger.
  • Vi har blant landets laveste priser. Du må gjerne sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper. Lånet blir ekstra gunstig om du har egenkapital.
  • Vi har spesialiserte lån for ulike biltyper. Hos oss får du alltid et lån som passer bilen du drømmer om.

 

Carefree time together. Rear view of joyful young couple keeping arms raised while riding in their white convertible