Billån Škoda

Hos AS Financiering kan du søke om billån til ny eller brukt Škoda med svært gode vilkår. AS Financiering tilbyr billån til Škoda med inntil 100 prosent finansiering og 10 års nedbetalingstid.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

AS Financiering er et av Norges eldste finansieringsselskap med nesten 100 års erfaring. Selskapet er heleid av Sparebanken Øst – en av landets største alliansefrie sparebanker med 29 kontorer spredt over hele Østlandet.

Hos AS Financiering kan du søke om billån med inntil 100 prosent finansiering, med pant i låneobjektet.

Inntil 10 års nedbetaling

Med vår kalkulator for billån kan du selv undersøke de beste vilkårene for nedbetaling, med utgangspunkt i hva bilen koster og egenkapital. Vi tilbyr en nedbetalingstid på 1 til 10 år for billån til Škoda eller andre kjøretøy.

Søk billån

Inntil 100 prosent finansiering

AS Financiering tilbyr billån med finansiering av inntil 100 prosent av bilens kjøpesum. Det vil si at lånet kan dekke hele kjøpesummen. Dermed trenger du ikke å spare opp pengene på forhånd for å få råd til bilen du ønsker deg.

Kalkulatoren kan stilles inn ut i fra ønsket nedbetalingstid, pris på bilen og egenkapital. Deretter vil du se beste tilgjengelige nominelle og effektive rente på lånet.

Grønt billån

Et grønt billån er et lån til elektriske kjøretøy med flere gunstige fordeler. Vi merker at tallet på søkere som ønsker å kjøpe elbil stadig øker – og denne utviklingen vil vi mer enn gjerne støtte videre. Ved å søke om et grønt billån får du:

  • Lavere nominell rente
  • Lavere etableringskostnad
  • Lavere terminbeløp

Škoda har en rekke helelektriske biler og hybrider. Innen serien iV finnes det biler som kan dekke alle dine personlige behov. Vi mener at gode betingelser for et billån er det lille ekstra som skal til for at våre kunder tar mer miljøbevisste valg i hverdagen.

Ny bil, brukt bil eller andre kjøretøy

AS Financiering tilbyr ikke bare billån til Škoda, men også andre bilmerker, samt lån til andre typer kjøretøy. På våre sider kan du søke om lån til bil, caravan, MC og båt.

Prøv vår kalkulator ovenfor for å se hvilke vilkår og hvilken nedbetalingstid du kan bli tilbudt, eller send inn en søknad om billån til en ny eller brukt Škoda – eller et helt annet kjøretøy.

Har du ikke helt bestemt deg for hvilken bil eller kjøretøy du ønsker å søke om lån til? Hos AC Financiering kan du søke om lånebevis (finansieringsbevis) slik at du kan slå til på et godt biltilbud når det dukker opp.

Ved spørsmål om lån til bil og finansiering av kjøretøy kan du ta kontakt med oss på e-post post@financiering.no eller via vår kontaktside.

Søk finansieringsbevis