Kaskofritt caravanlån

Vi tilbyr kaskofritt caravanlån til deg som skal kjøpe en eldre og rimeligere caravan. Lån opptil 100 000 kroner med inntil syv års nedbetaling.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert.

Har du funnet campingvognen eller bobilen du drømmer om, men mangler finansiering? Da kan vi hjelpe deg. Hos oss får du blant landets beste betingelser. Dersom du har en brukt eller billig caravan, vil du kunne spare penger på å droppe kaskoforsikring.

Hos AS Financiering får du kaskofritt caravanlån.

Spar penger på dyr forsikring med
kaskofritt caravanlån

I Norge må alle motoriserte kjøretøy være forsikret med ansvarsforsikring. Denne dekker skader ditt kjøretøy påfører andre mennesker eller andre kjøretøy. Kasko dekker dette pluss mer til. Hva den dekker kommer litt an på om du velger delkasko eller fullkasko.

Problemet er at kasko ofte koster tre ganger så mye som ansvarsforsikring.

For deg som vil kjøpe en eldre og rimeligere caravan

Hvis du vil unngå dyr forsikring, eller hvis du vil kjøpe en eldre og rimeligere caravan, bør du velge kaskofritt caravanlån. Det fungerer som kaskofritt billån, som er anbefalt for biler som er verdt mindre enn 100 000 kr. Her vil mange eksperter si at man taper penger på å kaskoforsikre et gammel kjøretøy.

Spar heller pengene du ville brukt på forsikring

Forbrukerøkonom Hallgeir Kvadsheim anbefaler istedenfor å opprette din egen “forsikringskonto”. Her setter du over pengene du ellers ville gitt til forsikringsselskapet. Dersom du kjører et år uten skader, kan du spare pengene. Over flere år kan dette bli mye penger.

Hvis du plutselig er uheldig i trafikken, kan du bruke penger fra denne kontoen til å dekke skadene. Kanskje du etter hvert sparer så mye at du kan bruke pengene på noe helt annet?

Forsikring og caravan

Som sagt må alle motoriserte kjøretøy i Norge ha ansvarsforsikring. Dette gjelder til og med om kjøretøyet ikke er i bruk. Når det kommer til caravan, er det ikke alltid du trenger forsikring. Det avhenger nemlig av om du har campingvogn eller bobil.

Forsikring og campingvogn

En campingvogn er ikke motorisert. Det er dermed ikke påkrevd at du forsikrer campingvognen din. Du kan forsikre den om du ønsker det, men det er altså ikke lovpålagt. Det finnes for eksempel kaskoforsikring til campingvogn.

Forsikring og bobil

En bobil, derimot, er motorisert. Denne må minst ha en ansvarsforsikring – akkurat som en vanlig bil. Du kan også forsikre en bobil med kasko om du har lyst til det.

AS Financiering hjelper deg å oppnå
caravan drømmen

Vi har lang erfaring med finansiering av en rekke ulike kjøretøy. Mange kommer til oss for finansiering av caravan.

En campingvogn eller bobil kan gi en stor frihet, og er en herlig måte å feriere på. Noen lar vogna bli stående på samme campingplass hele året. Da blir campingvogna nesten som en slags hytte å regne.

Andre reiser fra plass til plass. Dette er en herlig måte å se mye forskjellig i løpet av ferien. Det blir som en svært behagelig form for biltur.

Hos oss får du hjelp til å oppnå caravan drømmen med kaskofritt caravanlån.

Søk caravanlån i dag